2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

merhaba arkadaşlar bende 2009 geliniyim :78: aranıza dün katıldım ya birazcık yabancılık çekiyorum

hosgeldin canım merak etme bende 3 4 gün önce katıldım ama hemen alısıyorsun yabancılık cekmiyorsun cok seveceksin kopmak istemiceksin cünkü kızların hepsi cok mükemmel insanlar hem soruların cevap buluyor hemde muhabbet bol aradığın hersey burda yani

hoş buldum canım şimdiden kopamıyorum valla burada sıkıntılarımızı paylaşmak onlara çözümler bulmak ve en önemliside yalnız olmadığımızı bilmek insanı ziyadesiyle rahatlatıyo

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melike_ecesuu, medinesultan, melikee

adaşımmm sen niye yazmıyosun hep görüyom seni altta ama hiç yazmadna cıkıyosun kusum gelsene sendeeee melikeee

slmlar nasılsınız
2009 degıl 2007de evlendım kabulunuz var mı

h.geldin tatlım ne demek bizim kapımız herkese açık her zaman

slm kızlar nasılsınız
moralim çok bozuk akşam anlatıırm nedeni
işte olduğum şimdi anlatmak istemiyom işyeri pc'de

tatlışım biz iiyizde senin neyin war bakem kendini ii hisset olur mu hiçbirşey senden daha önmeli olamaz bunu hiç birzamn unutma

slm 2009 un en sekerrr en tatlı gelinleriiii naber nasılsınızzz

fıstığım nasılsn

merhaba arkadaşlar bende 2009 geliniyim :78: aranıza dün katıldım ya birazcık yabancılık çekiyorum

tatlım h.geldin rahat ol hepimizin burda olma amacı sohbet etmek birşeyler paylaşmak sende katıl aramıza rahat rahat

adanalıyım canım ama suanda dogudayız eşim poliss tayinimiz malatyaya cıktıda adanamı ailemi cok özledimm ben yaaaa

melikem bende bi özledim ki allahtan 9 gün sonra ewimdeyim inş

hoşgeldin kusum iyiyim cok sükür sen nasılsınnn ohh canım ohh sefan olsunnn

ben geldimmmmmmmm
nerdesiniz bacılarım
gacılarım
amanınnnnnnnnnnnnnn
ben kime gitar çalacağum daaaa:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…