- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.501
bitanem yapıp ta olmadığımı görmem moralimi cok bozacak ondan yapmıyorum ama daha 2 haftadır korunmuyoruz olur mu ki
bitanem yapıp ta olmadığımı görmem moralimi cok bozacak ondan yapmıyorum ama daha 2 haftadır korunmuyoruz olur mu ki
aa bacım zaten yumurtlama 14 ün önceki gündürrr hiç belli olmazzz al bi test yapppp
merhaba arkadaşlar bende 2009 geliniyim :78: aranıza dün katıldım ya birazcık yabancılık çekiyorum
tamam canım yapacagım ayyyyy heyecanlandım kızzzzzzzzz
hosgeldin canım merak etme bende 3 4 gün önce katıldım ama hemen alısıyorsun yabancılık cekmiyorsun cok seveceksin kopmak istemiceksin cünkü kızların hepsi cok mükemmel insanlar hem soruların cevap buluyor hemde muhabbet bol aradığın hersey burda yani
merhaba arkadaşlar bende 2009 geliniyim :78: aranıza dün katıldım ya birazcık yabancılık çekiyorum
melike cim sen nerelisin
hoşgeldin canım naber nasılsın yok canım rahat ollll
slmlar nasılsınız
2009 degıl 2007de evlendım kabulunuz var mı
slm kızlar nasılsınız
moralim çok bozuk akşam anlatıırm nedeni
işte olduğum şimdi anlatmak istemiyom işyeri pc'de
slm 2009 un en sekerrr en tatlı gelinleriiii naber nasılsınızzz
adanalıyım canım ama suanda dogudayız eşim poliss tayinimiz malatyaya cıktıda adanamı ailemi cok özledimm ben yaaaa
hoş bulduk canım iyim sizide gayet iği gördüm rahatım canım ilkgün psikolojisi:)
h.geldin tatlım ne demek bizim kapımız herkese açık her zaman
tatlışım biz iiyizde senin neyin war bakem kendini ii hisset olur mu hiçbirşey senden daha önmeli olamaz bunu hiç birzamn unutma
fıstığım nasılsn
tatlım h.geldin rahat ol hepimizin burda olma amacı sohbet etmek birşeyler paylaşmak sende katıl aramıza rahat rahat
melikem bende bi özledim ki allahtan 9 gün sonra ewimdeyim inş
sağol sheker_cat arkadaşım :))
hoşgeldin kusum iyiyim cok sükür sen nasılsınnn ohh canım ohh sefan olsunnn
iiyim şekerim walla kızımla meywe yiyoruz teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?