2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ne bilim benim büyüdüğüm yerdeki insanlar gibi diiller yabancı oldğumuz belli oluyo zaten garip bakıyolar rahatsz oluyorm bende eşimle gider gelirm hep bi işim oldğunda ayyy tatlım sorma hiç takip ediyorum da dün işte tek tük kıpurdadı çok hissedemedim korktum ağladm eşimi arayacaktım tam gel die işteydi sonra benimki bi başladı sabaha kadr durmadı anneyide uyutmadı normalde dikkat ediyorum tatlım zaten hareketlerine amin çok saol teyzesi
buarada elektrik kesildi o yüzden yazamadım yanlış anlamayın beni olur mu

tatlım sakin ol tüm belirtiler o yönde iştahın açıldı adetin 4 gün geçti tansiyonun falan ne durumda test yapmak için acele etme yinede 1 hafta falan geçsin öle yap hadi hayırlısı dualarım sizlerle tatlım

gamzeciğim orda mısın iii miisn işin mi var cnm

tatlım elektrik kesildi ondan yazamadım birazcık işim war ama ıspanak war araya gitmeden onu halletmem lazım seninde çok işin war sanırım kolay gelsin sanada öptm seni şimdilk gelirim yine tamam mıu

sağol cnm bnm
ay sizin canınız çekmiyormu yahu
cnm 2 siydi işte adet
bugün geçeli 4 .gün işte
4. gün ha ben olsam şimdiye kan testi bile yaptırırdım. gaza getirmek gibi olmasın tabi :)
geçen ay medicale test yap test yap diye ısrar etmiştim,, çok belirtsi vardı çünkü habire kusuyodu falan. ama negatif çıktı bende kendimi suçladım. o yüzden sana demiyorum :))

yemek harika olmuş, yarın modumda olursam bende yapıp eklerim inşallahç bu ara canım çok sıkkın zaman geçmek bilmiyor, negatif çıkacak diye ödüm patlıyor. sonra bayrama gidip de eşimin sülalesi tarafından bebek soruları...... offffff

iyi gibiyim kafam karışık biraz lekelenme oldu dünden beri adete üç gün var. kahverengi çok az bikaç damla geliyor.

[

tatlım sakin ol tüm belirtiler o yönde iştahın açıldı adetin 4 gün geçti tansiyonun falan ne durumda test yapmak için acele etme yinede 1 hafta falan geçsin öle yap hadi hayırlısı dualarım sizlerle tatlım

ay cnm inş. bakalım yaa evet bi hafta geçsin

[

cnm şu yazdığın yazıdaki negatif yazısı beni korkutuyor on dan yapmıyorum
gazada gelmemeliyim boşa para veriyorum çünkü
yazık bi kans testi 35 tl
israr 3 tl
her seferinde acıyo insan para biyanada aslında
cesaret yok

dananammmmmmm ben takma kirpik aldım
ay test yapamıyom ya strestten kendimi başka şeylere vuruyorum ama nasıl
takıam bunu ben yahuuu kirpiklerimde elimde kalmasın sonraa:)

Selam kızlar ne var ne yok bakalım?

iii cnm nolsun gezdim tozdum işte geldim yine burdayımmmmm
:))))
kahve lekelenme hııı
endişe etme
olmamış gibi davran bendede kan geldi adetimden 10 gün öncesi unut
sen
panik yapmaa

biri köftemee güzel demiştiii teşekkürler kimdi unuttumda
takma kirpiğin heyecanı sardı beni takmakkk istiyom inş. eşim sorun çıkarmaz

merhaba katre eğer sağlık ocağı yada hastahane yakınsa kan testi yaptırsana.benim yakınma olsa yaptırırdım

3 gün bekleyeyim dedim. kendimi kötüsüne hazırladıkça belirti çıkıyor karşıma. İnşallah bebk vardır.

bende öyle yapmak istyorum ama aklıma gelii sürekli

takma kirpiklerini sevsinler :82:

kızzz kan testi 35 tl mi?
ssk karşılamıyor mu hiç?
sağlık ocağında falanda mı öyle?

merhaba bayanlar ellerıne sağlık şeyma yemegın çok guzel olmuş afıye olsun canım.banada komşu geldı onla oturdumda yazamadım bıde pazara gıtcem kocişi beklıyom:)siz neler yapıyosunuz bayanlar

kızzz kan testi 35 tl mi?
ssk karşılamıyor mu hiç?
sağlık ocağında falanda mı öyle?

ay cnm yk burda hastaneerde özel kızılayda 35
ayrıca sağlık ocağında ücretsiz ama
daha tam belli olmadanda birde olur sonradan yok olan gebeliklerden
olucağı çıkar ümitlenmek istemiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
son 4 gün yaaa
eğer 4 günde olmassam dahaa olmam yaa nolur
dualarınızı
esirgemeyin

merhaba bayanlar ellerıne sağlık şeyma yemegın çok guzel olmuş afıye olsun canım.banada komşu geldı onla oturdumda yazamadım bıde pazara gıtcem kocişi beklıyom:)siz neler yapıyosunuz bayanlar

afiyet şeker olsun tatlım iyiyim ben kirpik aldım
sakın almayın hıh iğrençDDD para çöpeee
teste para kıyamadım gitti kirpiklere para hahaha
iii pazarlar cnmcım paazar ucuzlamış birazcıkın
:)

bekle beklee cnm unut çok takma
ben taktığım zaman midem bulanıyo
ay hamileyim dediğim aylarda boşa çıkıyordu
bu ay ne mide bulantısı ne baş dönmesi
bi tek göğüslerim feci acıo
ve karnım ağırıo
takmaa kafana yani rahat ol
bebekle ilgili topiklerede girme fazlaa

ya kan testi okadar pahallımı ya ssk karşılıyo haberiniz olsun.birde kötüyü kendine çekme herzaman güzel şeyler düşün güzel olsun.bunu sakın unutma

iyi gibiyim kafam karışık biraz lekelenme oldu dünden beri adete üç gün var. kahverengi çok az bikaç damla geliyor.
oy için tşkler canım ellerin dert görmesin.

ben yarın sağlık ocağını arayayım bi zırta pırta çok para verdm bu ay. özel hastaneye gittim hep. teste de para vermeyelim. sağolun.

şeyma kız korkarım ben zaten takma kırpıkten falan takamam zaten kırpıklerım de uzun aman ne gerek boşver sur rımelı uzuyo zaten bende yarın çarşıya gıtcem kendıme cici alıyım:))

selam kızlar haftaya kurtulacağım inşallah işlerden perşembe günü rapor alacağım yarında ev temizleyeceğiz haftaya da taşınacağız inşallah bayramdan önce çok yoğunum bu aralar çookk:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…