2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hadi yaa sen ciddimisin kusummm hadi inşallah dua edin kusum yok canım pazartesi günüm gecmemiş oluyooo dahaa

İNŞALLAH canım geçmemiş oluyosa bekle hayatım en azından bir gün geçsin ama ben idrara güvenmiyorum bazısında çok geçmeden belli olmuoy en garanti kan testi adetine 10 gün kala bile değerlerinin yüksekliğinden belli oluyoben ablamlardan ihtisas yaptım bi ablamın ikiz bebeği deiğerininde tek ama kan la anladılar.hele ikiz olanın kan değeri uçmuştu ordan anladılar ikiz olduğunu.RABBİM HERKESE EN TEZ ZAMANDA VERİR İNŞALLAH

bugün geç kalktım 11:30 gibi kahvaltı yaptım
sonra öle takıldım tv ve pc başında
14:00 temizliğe başladım o bitti hemen yemeğe geçtim
birazdan da pilavı yapacağım
sizden nbr kızceler

adete 10 gün kala mı?
o nası oluyo yaw döllenmeden 10 gün sonra diyorlar.
ne zaman yaptırsam şu testi ya Allahım beklemek ne zor.

allah razı olsun canım arkadasım benim tamam tatlım beklicem artık gecsin ayın 10 nundan sonra yapayım bariiii:18:

kızlarrr geliyom bennn yarım saateee eşime yemek hazırlamam gerekiyooo gec kalır simdi cok öptüm sisiiiii canlarımmm

tatlım biraz dagılmış gibi sanki bu benimde bulgur işleri meşhurdur kızlar güzel yaparım dagıtmadan kısır sarımsaklı köfte mercimekli köfte ,içli köfte yogurtlu köfte bilirim bunları yakın olsaydıkta hep beraber oturur yerdik

adete 10 gün kala derken yumurtan 12.gün çatlasa zaten adete 10 gün kala döllenme oluyo canım.senin kaç gün geçti?adetin
benim geçmedi daha bu stresle devam edersem kırmızı kartı yiycem ama (
bri haftam var.
ben 14. yada 15.gün yumurtladım galiba, beklenmeyenim 13 kasım. ne zaman baktırayım kanda?

selam kızlar nasılsınız bende bugün evdeydim ev işi yemek derken akşam oluveriyor zaten ıspannak yaptım onunda temizlgi zahmetli oluyor ama ypmaya deger:21 akşam yemekten sonra girerrim tekrardan sohbet güzel geçiyor :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…