- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.841
hadi yaa sen ciddimisin kusummm hadi inşallah dua edin kusum yok canım pazartesi günüm gecmemiş oluyooo dahaa
kofte yapan yapana bugunlerd eçok populer oldu bu kofte:)))bende bugun tembellık yapıp mantı makarna yapcam patateste alırsam kumpir yapcam bakalım..
ayy siz saydıkca isimler, ben fenalışıyorum hepsinden canım cekiyooooooo yaaaaaa
slm kızlar sohbete dalmışsınız bende geldim
kızceler
tatlım koydum sanada bi tabak gel hadi bekliyorm kızlar sizlerde gelinnnn
İNŞALLAH canım geçmemiş oluyosa bekle hayatım en azından bir gün geçsin ama ben idrara güvenmiyorum bazısında çok geçmeden belli olmuoy en garanti kan testi adetine 10 gün kala bile değerlerinin yüksekliğinden belli oluyoben ablamlardan ihtisas yaptım bi ablamın ikiz bebeği deiğerininde tek ama kan la anladılar.hele ikiz olanın kan değeri uçmuştu ordan anladılar ikiz olduğunu.RABBİM HERKESE EN TEZ ZAMANDA VERİR İNŞALLAH
İNŞALLAH canım geçmemiş oluyosa bekle hayatım en azından bir gün geçsin ama ben idrara güvenmiyorum bazısında çok geçmeden belli olmuoy en garanti kan testi adetine 10 gün kala bile değerlerinin yüksekliğinden belli oluyoben ablamlardan ihtisas yaptım bi ablamın ikiz bebeği deiğerininde tek ama kan la anladılar.hele ikiz olanın kan değeri uçmuştu ordan anladılar ikiz olduğunu.RABBİM HERKESE EN TEZ ZAMANDA VERİR İNŞALLAH
adete 10 gün kala mı?
o nası oluyo yaw döllenmeden 10 gün sonra diyorlar.
ne zaman yaptırsam şu testi ya Allahım beklemek ne zor.
allah kolaylık versin denizcimmm
allah razı olsun canım arkadasım benim tamam tatlım beklicem artık gecsin ayın 10 nundan sonra yapayım bariiii:18:
karnım gerçekten acıkmıştı bu tarif güzeldi
denedim yaptım buyurun resmimle ve yorumumla karşınızdayım
sadece bi püf noktası vermek istiyorum: önce sarımsakları yağda kavurun ve 2 diş büyük
sarımsak kullanın ve köfteleri küçük yaparsanız
sosla daha güzel birleşecektir
tarifi veren sherimee teşekkürler
şuanda afiyetle yiyorum canı çeken denesin 20 dkmı aldı sadece
ben salçasını çoğunluk biber azınlık domates kullandım sıvı olmasın diye
fazla yağ koymadım böyle bir görüntü oldu çok net değil görüntüm ama idare ediverin
benim geçmedi daha bu stresle devam edersem kırmızı kartı yiycem amaadete 10 gün kala derken yumurtan 12.gün çatlasa zaten adete 10 gün kala döllenme oluyo canım.senin kaç gün geçti?adetin
hadi yaa sen ciddimisin kusummm hadi inşallah dua edin kusum yok canım pazartesi günüm gecmemiş oluyooo dahaa
sağolasın yemiş kadar oldum :))
peki yapması zor mu kendim denesem?
canım sheker tarifi verdi yemeğim vardı, yarın deneyeceğim.canım zor sayılmazda yogurmana baglı dagılmamması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?