2009 Ekim Anneleri hangi vitamin ilacını kullanıyorsunuz?

Farkettim ki her hangi bir sorun yoksa sadece vitamin veriyor doktor. ben doktora gittiğimde sanırım biraz ilerlemiş olduğu için hamileliğim hiç folik asit vermedi sadece elevit verdi. ayrıca bana ne kan testi ne idrar testi yapmadı doktor. aslında yapması lazımdı değilmi . ben kendim hamile olduğumu bildiğim için yapmadı sanırım.

cnm benim bahsettiğim kan ve idrar tahlilleri hamile olduğum kanıtlandıktan sonra bebeğimizin kalp atışını gördükten sonra yapıldı.
Bunlar ; hemogram, tam idrar tahlili, TSH ve açlık kan şekeri idi.
muhtemelen senin doktorun ilk gidişinde isteyecektir senden bunları, hamileyken değerlerde bi problem var mı ona bakıyolar, varsa ona göre tedbir alıyolar...

merhaba kızlar.bende 7+3 günlük hamileyim.bir kaç gün önce 2 damla kan geldi.korktuk doktora gittik.bana Progestan ve Ecopirin verdi.Zaten folik asit kullanıyorum.İnşallah bebeklerimizi elimize almak nasip olur.Ben daha önceki bebeğimi 2,5 aylık kalbi durduğu için kaybetmiştim.Şimdi ikinciye hamileyim.Allah isteyen herkese versin.İnşallah tamamına erdirir yüce rabbim.

cnm hayırlı olsun, Allah sağsalim kucağımıza almayı hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Bunlar ; hemogram, tam idrar tahlili, TSH ve açlık kan şekeri idi.
canım teşekkür ederim aydınlattın beni ama daha çok kafam karıştı. ben ilk gittiğimde 7 hafta 4 günlükmüş bebek. ama ultrasondan başka bişey bakmadı. 1 ay sonra gel dedi. ben 1 ay 1 hafta sonra gidicem.12 hafta dolunca yani. bunda da sanırım 2 li test yapılacaktır. 2 li test harcinde bunları da yaptırırmı yoksa bunlar zaten o 2 li test mi oluyor.
benim kafam çok karıştı ne yapılıyor neye bakılıyor anlamıyorum. birde aşı olayı varmış ne zaman olunacak nerde olunacak doktor uyarırmı acaba zamanı gelince bilmiyorum ki

canım teşekkür ederim aydınlattın beni ama daha çok kafam karıştı. ben ilk gittiğimde 7 hafta 4 günlükmüş bebek. ama ultrasondan başka bişey bakmadı. 1 ay sonra gel dedi. ben 1 ay 1 hafta sonra gidicem.12 hafta dolunca yani. bunda da sanırım 2 li test yapılacaktır. 2 li test harcinde bunları da yaptırırmı yoksa bunlar zaten o 2 li test mi oluyor.
benim kafam çok karıştı ne yapılıyor neye bakılıyor anlamıyorum. birde aşı olayı varmış ne zaman olunacak nerde olunacak doktor uyarırmı acaba zamanı gelince bilmiyorum ki

cnm kafan karışmasın bazı doktorlar kan tahlillerini erken istiyolar bazıları ise geç, seninki geç isteyenlerden...
ben 6+4 kenn görmüştüm kalp atışlarını ve aynı gün istemişti benden kanı, 2009 ekim topiğindede bazen görüyodum kan testleri yaptıracağım diyenleri, sende oraya yaz cevaplara göre gerekirse biraz daha erken gidersin doktoruna...
benim sölediğim bu testler 2li testten farklı bişey cnm...
bide aşı olayında bende muallaktayım hiçbi fikrim yok, biçok arkadaş sağlık ocaklarına kaydolmamız gerektiğini aşı yapcaklarını sölemişlerdi ama ben doktorun yönlendirmesi gerektiğini düşünüyorum, salı günü randevum var, soracağım doktora...

bide aşı olayında bende muallaktayım hiçbi fikrim yok, biçok arkadaş sağlık ocaklarına kaydolmamız gerektiğini aşı yapcaklarını sölemişlerdi ama ben doktorun yönlendirmesi gerektiğini düşünüyorum, salı günü randevum var, soracağım doktora...
çok iyi bence de bir sor bakalım. bizde bilgi sahibi olmuş oluruz. çünkü o özel hastaneden farklı olarak sadece sağlık ocağında yapılıyormuş diye duydum (annem söledi :ecrin_bebek: ) internetten araştırdım biraz da 2 defa tetanoz 1 defa falanda hepatit aşısı olunuyormuş fisfisfis

evet cnm 10+2 yiz siz bizden 3 gün büyüksünüz :)))
bi takvim yapsan güzel olur aslında...

canım takvim yapmıştım aslında da kaldırdım. çünkü kalan süre geçmiş süre gibi anlaşılıyordu . Şimdi yenisini yapıcam . Bugün tam 11 haftalık oldu .

Back
X