2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

ya ben bugün gittim bostanlı pazarınabedenime göre bulamadım senin aklında olsun ieker ben parasını sana veririm bu sayede tanışmış oluruk yada nebilimm tel aç bana atlayıp geleyimm ben hatta ben sana msnyi atamm bana haber ver ordann

ayıpp ettun yavyum nedemekkkk:lepi::lepi:

Bende manisaya bayılıyorum. İzmiri burda üniversite öğrencisiyken çok seviyorudm ama artık bir çok yönden sevmiyorum. Sakinlik arıyorum. Eşimde benimle tanıdı manisayı. çok seviyor şuanda fakat eşimin işinden dolayı manisaya yerleşemiyoruz. Eğer ileride iş değişikliği filan olursa ilk tercihimiz manisa olacak.
Salihlide manisa merkezden daha güzel biryer. Kaplıcalarına bayılmıştım ben oranın yıllar önce gelmiştik. Birde öğrenciyken hiç üşenmeyip izmirden salihliye günübirlik falcıya gelmiştik kaydirigubbakcemile3 deliliğin bu kadarı kaydirigubbakcemile3

ayyyy bizide aranıza katarmısınızzzz
bizde şiriyerde oturuyoruzzzz koşunun akıncılar kapısına çok yakınız

Selam Kızlarr
Azönce Özkanlar pazarından geldim.
Chicco nun outlet ürünlerini satan biri var pazarda. 3 tane chicco marka zıbın aldım. tanesi 5 tl den. bornozlar, nevresim takımlar hatta yatak setleri, yer minderleri bebek sepetleri önlükler ohooo daha neler neler ayrıca mother care markalı ürünlerde vardı. bostanlı ve hatay pazarlarınada çıkıyormuş.birde kemeraltında hatem tekstil diye mağazaları varmış. Haber vereyim dedim :)

hımmm..ben bılıorum onu.hatay pazarında görmüştum..

ben bostanlida ögle birtane biliyorum ama yatak takimlari var chiccodan, mothercare `den de yatak icin ürünleri var. Giyim hic görmedim onda ama. Bebek sepetleri dedigin sey ne?

dünn biz buluşlutuk çıtırım pıtırımla çok güzel bi gün geçirdik kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnn :jeyyar:

dünn biz buluşlutuk çıtırım pıtırımla çok güzel bi gün geçirdik kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnn :jeyyar:

he vallaa:teytey:

canım askerı hastn gırısınden gırıosun(cadde tarfından)
o hızada sol tarafta acıodu sergıyı.ben ıklımebornoz falan almıstım..

ayy salı günü bakıcezz bakalımmm neler varr nelerr bide orayı fet edelim bakalımm

kizlar haberiniz olsun Mothercare Forumda hamile üstler var indirimde. Genelde 20-30 Lira arasi. Ben iki tane renkli atlet tarzi T-Shirt aldim yaz icin onlari 6,90 aldim tanesini.

kıslarrrrrrrrrrr olay olayyy 5er liraya aldım parçasını duyduk duymadık demeyin hatay pazarından

cok guseller gule gule gıy canım.bende dun gıttım ama cok gzmedım.bırkac sey alıp dondum.

teşekkür ederim kıslarr bugünde kendime bişiler aldım ama ancak yarın koyabilirim bugün çoook yoruldum kımıldıcak halim yokkk yerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…