Nede İyonn kı banada alsaydın yaa Ödffffffffffffffff
ya ben bugün gittim bostanlı pazarınabedenime göre bulamadım senin aklında olsun ieker ben parasını sana veririm bu sayede tanışmış oluruk yada nebilimm tel aç bana atlayıp geleyimm ben hatta ben sana msnyi atamm bana haber ver ordann
ben izmirden manisaya gelin geldim,benim yerime manisadan izmire sen gitmişinkaydirigubbakcemile3 biz salihli deyiz canımkaydirigubbakcemile5 iki haftadır c.tesi manisadaydık..hastamız vardı..doya doya lalelere baktım içim açıldı:smiley-cool:
hatta eşime dedim ilerde izmir yerine manisa ya da taşınabiliriz,ben sevdim manisayıkaydirigubbakcemile5
ayyyy bizide aranıza katarmısınızzzz
bizde şiriyerde oturuyoruzzzz koşunun akıncılar kapısına çok yakınız
Selam Kızlarr
Azönce Özkanlar pazarından geldim.
Chicco nun outlet ürünlerini satan biri var pazarda. 3 tane chicco marka zıbın aldım. tanesi 5 tl den. bornozlar, nevresim takımlar hatta yatak setleri, yer minderleri bebek sepetleri önlükler ohooo daha neler neler ayrıca mother care markalı ürünlerde vardı. bostanlı ve hatay pazarlarınada çıkıyormuş.birde kemeraltında hatem tekstil diye mağazaları varmış. Haber vereyim dedim :)
dünn biz buluşlutuk çıtırım pıtırımla çok güzel bi gün geçirdik kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasınnnnnnnnnnnnn :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?