2009 Ekim anneleri, Sgk 'dan raporu bitip para alan var mı?

Ben tekrar açayım konuyu... Ben 2-3 hafta oldu sgk ya raporlarla gideli. Internetten bakıyorum sürekli yatıp yatmadığına "Kayda ait ödemenin Makbuz kesilmemiş." yazıyor. Ssk telefonlarına da ulaşılmıyor. Var mı alabilen İstanbul'da

merhabalar canım,
bende baktım linke aynı sey yazıyordu. bugun ptt ye gittim para yatmıs. seninki de yatmıs olabilir. para yuklu bir miktarsa merkez ptt lere gitmen gerekecek. benim paramı miktarı fazla diye vermediler. :1no2:

canım benim benimkide fazla ama aldım ben şubeden..önce tel açtım para varmı yeterince diye öğleden sonra gel dediler
gittim hazırladılar...

canım benim benimkide fazla ama aldım ben şubeden..önce tel açtım para varmı yeterince diye öğleden sonra gel dediler
gittim hazırladılar...

bereketli olsun canım. gule gule harca hesaplamısmıydın daha once. benim paramı eksik yatırmıslar. 1000 tl kadar. sende de oyle bir durum var mı?

ne kadar aldınız kızlar yazında kıyaslama yapalım bende eksik yattığını düşünüyorum.

nesibecim ben hiç hesaplamadım valla nasıl hesaplanıyor bilmiyorumda, yatan sigorta miktaına göre olması gerekiyor herhalde. bizimki en üst seviye de yatıyor diye biliyorum canım.. bide bu parayı biz harcamıyoruz ki aldığımız gibi kuruşu kuruşuna çalıştığımız şirkete ödüyoruz dekontuyla beraber , siz kendiniz mi harcıyorsunuz.... nasıl oluyor ben anlamadım

fatıma bana 11280 yatmış canım, ilay geç doğduğu için daha çok olabilir benimki... sizde de mi aldığınız para sizde kalıyor...

Son düzenleme:
biz üçgün ve üzeri rapor aldığımızda ssk bize para öder bizde onu gider şirkete veririz çalışmaya başladığımdan beri bu böyle o yüzden hiç hesaplamam ekstra angarya iş zaten ordan çek öbürüne yatır yazı yaz falan...sizlerde farklı bir uygulama mı var bilgi verirseniz sevinirim...

canım eger sirket sana raporlu oldugun gunlerde maasını verdiyse sgk dan aldıgın parayı sirkete vermelisin. eger raporlu oldugun zamanlarda maas almadıysan sgk dan aldıgın para senin hakkındır. sirketin bu para uzerinde hic bir hakkı yok. bana sgk ya yatırılan miktarı yazarsan sana asagı yukarı alacagın parayı hesaplarım.

canım eger sirket sana raporlu oldugun gunlerde maasını verdiyse sgk dan aldıgın parayı sirkete vermelisin. eger raporlu oldugun zamanlarda maas almadıysan sgk dan aldıgın para senin hakkındır. sirketin bu para uzerinde hic bir hakkı yok. bana sgk ya yatırılan miktarı yazarsan sana asagı yukarı alacagın parayı hesaplarım.

teşekkür ederim canım vizite kağıdına yazdığımız tutarı soruyorsun dimi... 4 ü geçiyor ama ne kadar bilmiyorum...müsait olunca bakayım..

merhabalar,
haklıymısım yaklasık 1000 tl eksik yaırmıslar. sgk ya gidip biraz ugrastıktan sonra 928 tl alacagımı ptt ye yatıracaklarını soylediler. hanımlar aldıgınız rapor ucretini kontrol edin.

merhabalar,
haklıymısım yaklasık 1000 tl eksik yaırmıslar. sgk ya gidip biraz ugrastıktan sonra 928 tl alacagımı ptt ye yatıracaklarını soylediler. hanımlar aldıgınız rapor ucretini kontrol edin.

Canım nasıl kontrol edebilirzki yardımcı olur musun??

Canım nasıl kontrol edebilirzki yardımcı olur musun??
merhaba canım, benim brut maasım 2200 tl, bu baz alınarak asagıdaki hesabı yapım.
istersen bana brut maasını ve kac gun raporlu oldugunu yazarsan senin icinde hesap yapabilirim.

Son üç ayın ortalamasını aylık 2200 olarak düşünürsek günlüğü 73,33 TL olur...
73,33 TL'nin üçte ikisi 48,89 TL olur.... Yarısı 36,67 olur...
2 gün hastanede yatıp 110 gün evde istirahat ettiğini düşünürsek;

110x48,89=5378 TL
2x36,67=73,33
75,00 TL emzire
TOPLAM:
5378+73,33+75=5526,33 tl

Arkadaşlar benim kafam çoook karıştı :( Şimdi bazı arkadaşlar parayı doğum öncesi ve sonra olarak 2 defada mı aldı? Bazılarıda doğum sonunda toplu mu aldı? Ben kasım sonunda 32 haftalık raporumu alacacağım. 2 ayrı zamanda paramı almak için ne yapmalıyım? Lütfen biri yol göstersin:( Maddi açıdan sıkışmak istemiyorum izinli olduğum sürede:(

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama benim hiç bi bilgim yok.bende doğum yaptım şimdi para mı alacağım?

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama benim hiç bi bilgim yok.bende doğum yaptım şimdi para mı alacağım?

mrb, ssk lı olarak çalısıyorsan brüt maaşının 2/3 ünü almaya hak kazanıyorsun.
yukarıda bi hesaplama var. ona göre alacağın parayı aşağı yukarı hesaplayabilirsin.

doğum öncesi ve doğum sonrası paranı ayrı ayrı alabilirmisin bilmiyorum. bunun için sgk nın bi yardım hattı var. orayı arayabilirsin. numarasını tam bende bilmiyorum. nette vardır mutlaka.

eğer kamuda çalışıyorsan zaten maaşın aylık olarak yatacaktır.

Back
X