2009 Ekim Anneleri

iyi akşamlar kızlar..nasılsınız bebişlerimiz nasılll.. :CüvCüv:
ben geçmişi okumaya gidiyorum zemuszemus

kızlar ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar yarın nasipse görüşmek üzere öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

slm bacilar su baby.gaga com dan banada bir cizelge yapin yahu hayriniza ben yapamiyorum -tatlicadiarzu-
SAT 3.1.
oglum olucak insallah :)

bende hafiften başladı gibi ya doktora sordum 36. haftaya kadar bi problem yoksa çizgiymiş çatlakmış önemseme dedi bende peki dedim bugün paşamdan bi tekmeler yedim oyy oyy yerim onu bennnnzemuszemus

maşallah paşanı yerim ben..tekmelesinlerde hissettirsinler kendilerini..

oy oy oyyy annesi yemis orasini burasini yavrum benim canim cigerim varim yogum 9 yil sonra ikinci bebegime kavuscam in sallah gecen pazar en büyük görümcemle atistik :) babalarinin ismini istiyolar bende istemiyorum dedim olan oldu ipler koptu benim kocamda ablasinin yaninda oturdu bir tek kelime etmedi ben o ismi istememekle babalarinida istemiyomu$um oluyomus moralim cok bozuk (

kardeşceğizim bence hç moralini bozma çok istiyolarsa kendi çocuklarına koysunlar bu ne yaa gerirsem oraya görümceni yolarım. kaldırmasınlar beni ayağa:mymeka:

kızlaarrr kimse yok ama yazayım ben yinede :))
ayrıntılı ultrason sonuçlarımız çok temiz çıktı çok şükürr
dört boyutluda gördük oğlumuzu süper bişeymiş yaa miniğim utangaç çıktı
elleriyle yüzünü kapattı hep ama pipisini açtı velet :))))))))
450 gr olmuş
bi sonraki kontrol bir ay sonraa beklicez artık

iyi gecdeler hepinizee

iyi geceler kuşum maşallah bebişe ne güzel sağlıkla gelişiyor nazar değmesin bebişlerimize de bize de.

bulcukcum hayırlısı olsun tatlımmmmmmmmmmmmm maşallah meleğine

zeytinimmmmmm naber tatlışkmmm

günaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzellerrrrrrrrrrrrrrrr mutlu boollll bebek haraketliii günlerrr dilerrr hepiniziii öperiiiimm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

iyisiniz insallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…