Kıslar benden sonra İŞİmİ yapacak kıza İŞİ gÖstermeye baŞlıcam yavaŞ yavaŞ ara ara gİremezsem bu kız nerde demeyİn kapİŞŞŞ
Kıslar benden sonra İŞİmİ yapacak kıza İŞİ gÖstermeye baŞlıcam yavaŞ yavaŞ ara ara gİremezsem bu kız nerde demeyİn kapİŞŞŞ
Kapiş handan kapişşş vereliniortak
pempem naber sen isim buldunmu
Kıslar ben kızım olsaydı nİl İsmİnİ koyacaktım olmadı sİz koyun nannn
Alırlarsa gerİ gİdecem fatoŞum almazlarsa tazmİnatİmİ verİp Çıkarırlar İŞİme gelİr 1 sene bakarım bebİŞİme baŞka İŞe gİrerİm sonra zaten evİ taŞımayı dÜŞÜnoz beylÜzdÜzÜ tarafına oralardan İŞ bakarım karıŞık İŞler bİlmİom İŞte
Fatoşum azra ismini beğeniyorum ama şu azrail mevzusu kafamı karıştırıyor.
Onun dışında firdevs ismini beğeniyorum oda çokm ağır olurki :uhm: ne kadar kararsız kaldım ya
Sen ne yaptın isim konusunu
Kıslar ben kızım olsaydı nİl İsmİnİ koyacaktım olmadı sİz koyun nannn
kızlar benim 20.haftam bitecek ben hala bebeğimi hisssetmiyorum.çok moralim bozuluyo.sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz.
valla ben GAMZE isminde kararliyim yagmur isminide seviyorum ama gamze cok agir basiyor azra evet banada öyle geliyor :S ilk dünya güzelinde duymustum ve otomatikmen aklima azrail gelmisti niye yalan diyim
hehe nilde güzel isim ama kisa :))
Kızlar bende gÜzel kızıma ecrİn adını koymayı dÜŞÜnÜyom bu ara Çok moda oldu ama sİzİnde fİkrİnİzİ alayım dedİm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?