2009 Ekim Anneleri

Alırlarsa gerı gıdecem fatoŞum almazlarsa tazmınatımı verıp Çıkarırlar ıŞıme gelır 1 sene bakarım bebıŞıme baŞka ıŞe gırerım sonra zaten evı taŞımayı dÜŞÜnoz beylÜzdÜzÜ tarafına oralardan ıŞ bakarım karıŞık ıŞler bılmıom ıŞte

kızlar merhaba patron başımdaydı 2 saattir yazamadım ama geçmişi okudum ayy şu 4 ay geçsene evde paşamla otursam offf daha çok var

kızlar benim 20.haftam bitecek ben hala bebeğimi hisssetmiyorum.çok moralim bozuluyo.sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz.

Kıslar ben kızım olsaydı nİl İsmİnİ koyacaktım olmadı sİz koyun nannn

Nili de beğeniyorum canım ama sadece nil koymak istemiyorum iki isim koyarsam nilin yanına uygun bir isim olamalı anaamm çok karışık bu isim işi
Erkek olsaydı ne güzel kerem koyacaktım :sm_confused:

hmm allahtan hayirlisin dandanim isini sviyormusun

valla ben GAMZE isminde kararliyim yagmur isminide seviyorum ama gamze cok agir basiyor azra evet banada öyle geliyor :S ilk dünya güzelinde duymustum ve otomatikmen aklima azrail gelmisti niye yalan diyim

Kıslar ben kızım olsaydı nİl İsmİnİ koyacaktım olmadı sİz koyun nannn

hehe nilde güzel isim ama kisa :))

Cerensesıl bende 19+2 yım bugÜn daha 3-5 defa hıssettım. Umarım en yakız zaman da o gÜzel tekmlerı hıssederız canım yaaa...

kızlar benim 20.haftam bitecek ben hala bebeğimi hisssetmiyorum.çok moralim bozuluyo.sizler kaçıncı haftanızda hissettiniz.

canım daha 22.haftaya kadar yolu var merak etmekaydirigubbakcemile2ama bak görürsün 1 haftaya kalmaz iyice hissedersin artık..ben de tam 19+ larda net hissetmeye başladım:CüvCüv:

Kızlar bende gÜzel kızıma ecrın adını koymayı dÜŞÜnÜyom bu ara Çok moda oldu ama sızınde fıkrınızı alayım dedım...

Hatırladım gamze güzel isim vereliniortak
Bende ilk dünya güzelinde duydum benimde aklıma azra geldi kimbilir veletler nasıl dalga geçerler Çok üzgünüm çoook

Nil güzel ama yanına güzel bir isim bulsam süper olacak

Kızlar bende gÜzel kızıma ecrİn adını koymayı dÜŞÜnÜyom bu ara Çok moda oldu ama sİzİnde fİkrİnİzİ alayım dedİm...

komşumuz dokuz ay ecrin diye sevdi kzını..doğunca sude ye çevirdilerkaydirigubbakcemile3söylenişi zormuşfisfisfis

çiçekcim ecrin koyma tatlım denildigi gibi bi anlamı yok arapçada ücret demek yani ii düşün

damla var defne var nehir var ay kız ismi daha çok bea

ceren ben 2 gündür hissediyorum rahat ol canım 1 hafta sonra hisedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…