vereliniortak ozaman sorun yok yaw şeeettmişim görüyorum seni eklisin listemdee mafoldumben
kim kimi ney etmiş yaww pembem elalım biri bana anlatsın yawww..gamyoncuiremsu
AYY CANAN İLLA BANA MASRAT ETTİRECEN YAA NE KADAR MIŞ BUNLAR DE Bİ HELEkaydirigubbakcemile
AYY CANAN İLLA BANA MASRAT ETTİRECEN YAA NE KADAR MIŞ BUNLAR DE Bİ HELEkaydirigubbakcemile
Elalı sen anadolu yakasındaydın değülmü ozaman olmaz sana gelemem ..
kıss handan sen önde olduğun için ben seni nisaya ziyarete gelirim kısss paşamı görmeye aşkbuyada orada yapacak wrose bana yakın ben hepinize gelirim görmeyee haber verin ama heee
kızlar Yüce Allah'ın izniyle bende ekim ennesi olucam, beni de aranıza alırmısınız???? lütfeeeennnn
kim kimi ney etmiş yaww pembem elalım biri bana anlatsın yawww..gamyoncuiremsu
kızlar Yüce Allah'ın izniyle bende ekim ennesi olucam, beni de aranıza alırmısınız???? lütfeeeennnn
hosgeldın canım nedemek alırmıyız burasıda senın yerın artıkın :içelim::içelim:kızlar Yüce Allah'ın izniyle bende ekim ennesi olucam, beni de aranıza alırmısınız???? lütfeeeennnn
günaydınn cerencim...
kıss pempee bu dandan çok cimrii yawww :)))
kızlarr bide iç zıbın diye bişey varmış, dün kızıma ondan aldımm 7,5TL iki üstü bi altı bide şapkası ve eldivenleri var...
Bebek ilk doğduğunda fazla yıkamadan giydiriyolarmış diye duydum, ilkten bunu giydirtcem, sonra jokerden aldığım hastane çıkışını giydircem nasipse...
niee gelemiyonn nannn:mymeka: ortada buluşurukk, köprünün üstündeevereliniortak
hosgeldın canım nedemek alırmıyız burasıda senın yerın artıkın :içelim::içelim:
asıl ıyı yıkamıyolar kız :1shok: temuslesınler dezenfekte etsınler oyle getursunler yasakkelimesırnaşık şey
Niye Gişelerdemi doğum yapacan delüü kısss . Sen genede haber ver geliriss belkii
çamaşır suyunada bassınlarmıı:icecream:
ayyy sen doğumdamıı dediydinnn:roflol: ben normal zamandaa şeyettiydimmzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?