2009 Ekim Anneleri

Elalı sen anadolu yakasındaydın değülmü ozaman olmaz sana gelemem ..
kıss handan sen önde olduğun için ben seni nisaya ziyarete gelirim kısss paşamı görmeye aşkbuyada orada yapacak wrose bana yakın ben hepinize gelirim görmeyee haber verin ama heee

günaydınn cerencim...

kıss pempee bu dandan çok cimrii yawww :)))

kızlarr bide iç zıbın diye bişey varmış, dün kızıma ondan aldımm 7,5TL iki üstü bi altı bide şapkası ve eldivenleri var...
Bebek ilk doğduğunda fazla yıkamadan giydiriyolarmış diye duydum, ilkten bunu giydirtcem, sonra jokerden aldığım hastane çıkışını giydircem nasipse...

tunaydın kızlaaar hihoyyyt
ohh cıcılerı almaya baslamıssınızben dogru durust bısey almadım pazar gunu 2patık aldım o
annem yuklu bısekılde 2hafta sonra gelcek ozaman sıze gostertırım cıcılerı bende merak edıyorum zemuszemus
az once bebısıme ılahı dınlettım nasıl oynak oldu cadı kaydirigubbakcemile3
kızlar sızın bebısler ne durumda sositososito

niee gelemiyonn nannn:mymeka: ortada buluşurukk, köprünün üstündeevereliniortak

kızlar Yüce Allah'ın izniyle bende ekim ennesi olucam, beni de aranıza alırmısınız???? lütfeeeennnn

cnmm hoşgeldinnvereliniortak biraz dahaa bekleseydin doğumdan sonra tanışırdıkkkaydirigubbakcemile3
kaç haftalık hamilesin?

kızlar Yüce Allah'ın izniyle bende ekim ennesi olucam, beni de aranıza alırmısınız???? lütfeeeennnn
hosgeldın canım nedemek alırmıyız burasıda senın yerın artıkın :içelim::içelim:

nasıl ıyı yıkamıyolar kız :1shok: temuslesınler dezenfekte etsınler oyle getursunler yasakkelimesırnaşık şey

çamaşır suyunada bassınlarmıı:icecream:

Niye Gişelerdemi doğum yapacan delüü kısss . Sen genede haber ver geliriss belkii

ayyy sen doğumdamıı dediydinnn:roflol: ben normal zamandaa şeyettiydimmzemuszemus

Elalım Nasıl yani yaww benim gittiğim hastanede bebek doğuyor az yıkayıp bebeği doğumhanenin kapısında bekleyen babaya ve akrabalara gösteriyorlar ( bebek çıplak tabi bir beze sarıp getiriyorlar ) onlardan hastane çıkışlarını istiyorlar yıkayıp paklayıp giydirip veriyorlar bebişi bizim öyle oldu oradan biliyorum.

evet haklısın elalı cım. biraz geç kaldım benim 8 haftalıkken kanamam geldi. uzun bir süre evde ıstirahattaydım. yeni işbaşı yaptım sayılır. bugün itibariyle 19+2 günlük hamileyim. Allahh'ın izniyle benimde bir kızım olucak.

çamaşır suyunada bassınlarmıı:icecream:

ayyy sen doğumdamıı dediydinnn:roflol: ben normal zamandaa şeyettiydimmzemuszemus

hee kız eyy olurdu :roflol::roflol: olmazsa elımde liflen doguma gırem hemsurelere verırım lıfleyın dıye :roflol:naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…