2009 Ekim Anneleri

size sormak istediğim bazı şeyler var. en ufak benim hamileliğim galiba. ben daha 3 yada 5 kez bebeğimin hareketini hissettim. net ve devamlı olarak ne zaman hissetmeye başlarım yaaaaaaaaaaa

günaydın güzel ekim anneleri nasılmış keyiflerrrrrrrrr dün magazaya gittim akşam magazanın adı bıcırium hihoyyyt ben yanlış şettirmişim adını kapalıydı soramadım kızlar magazaları

Son düzenleyen: Moderatör:

kıs pempe walla KKda okudum ama nerdeydi hatırlamıyom kink vercektim ama:1no2: ben okudumu söledim gördüğüm bişey yok cnm, bende şaşırdıydım ayrıcaayerimseniben
ben ne olur ne olmaz diyee alim dedim ne bulursammzemuszemus

oyy cnmm geçmiş olsunn:teselli: çok şükürki kızın seninlee, tekrardan aramıza hoşgeldinyerimseniben

hee kız eyy olurdu :roflol::roflol: olmazsa elımde liflen doguma gırem hemsurelere verırım lıfleyın dıye :roflol:naniknanik

delüüsırnaşık şey

Ben ciddiyim canım ya son zamanlarımızda telefon numaralarımız alırız. ay ne güzel olur

madem gelmiyonn benidee ararsın barii:1closedeyes:

size sormak istediğim bazı şeyler var. en ufak benim hamileliğim galiba. ben daha 3 yada 5 kez bebeğimin hareketini hissettim. net ve devamlı olarak ne zaman hissetmeye başlarım yaaaaaaaaaaa

Canım bende 19 haftamda hafif hafif hissediyorum 20. haftamda biraz daha şiddetliydi 21. haftamdayım gayet şiddetli hissediyorum 3 sabahtır kızım uyandırıyor tekmeleriyle yani 1-2 hafta sonra annesini uyandırmaya başlar prenses

elalım maasallah kız artıkın 6.aya gırmısın bekle bende 2gun sonra celeyrum zemuszemus
maasallah kızlar ya saka falan ama bayagı ılerledık yolu yarıladık maasallah :asigim:

Musyascım buldum netten adını dogru yazınca saol canımmmmmmmm mucukkk

efet bende Öle bılıom canancım , elacım Şımdı sen hastane Çantanla gıdıosun zaten ebeler senden alıolar hastane ÇıkıŞını dogumdan sonra gıydırıp Öle getırıolar annemden bılıom bende

Ararım canım benim aşkolsun yaaa aramammı Şeniz

inşallah pempe inci inşallah içime su serpttin inanki demek seninde kızın olacak. Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

inşallah pempe inci inşallah içime su serpttin inanki demek seninde kızın olacak. Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

İnş. Canım inş. hayırlısıyla alalım kıslarımızı kollarımıza ilk başlar kötü geçmiş senin için üzüldüm canım ama çok şükür geçmiş o günler artık tadını çıkar hamileliğnin canım kaydirigubbakcemile5

çiçeklara bendede yeni yeni başladı kasları daha çok güçlüdeğil ondan sık sık hissetmiyordun ama yakında sıklaşır

elalım maasallah kız artıkın 6.aya gırmısın bekle bende 2gun sonra celeyrum zemuszemus
maasallah kızlar ya saka falan ama bayagı ılerledık yolu yarıladık maasallah :asigim:

cell anan cel bekliyommzemuszemus
Allahın izniylee yolun yarını geçtik kuşummyerimseniben

bendee öle oldunu zannediyorum cnm , dedimyaa okudumu söledimyerimseniben
bu sölediğimin benim gittiğim hastaneylede bi ilgisi yokk:1closedeyes:

Ararım canım benim aşkolsun yaaa aramammı Şeniz

okişşopuyorumnanaktan

kızlar bebek yıkanmaz sadece silerler. hatta göbeği düşene kadar sizde yıkamazsınız enfektsiyon kapmasın diye ama yıkayanda var yani.

21 bitti bugün itibariyle cetvellerden görebilirsin canım sende yap bi cetvel

Kıslar benden sonra ıŞımı yapacak kıza ıŞı gÖstermeye baŞlıcam yavaŞ yavaŞ ara ara gıremezsem bu kız nerde demeyın kapıŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…