Canan kıs ne gÜsel olur Çok sevİnİrİm valla İnŞ canım yaaaa
Elalım Nasıl yani yaww benim gittiğim hastanede bebek doğuyor az yıkayıp bebeği doğumhanenin kapısında bekleyen babaya ve akrabalara gösteriyorlar ( bebek çıplak tabi bir beze sarıp getiriyorlar ) onlardan hastane çıkışlarını istiyorlar yıkayıp paklayıp giydirip veriyorlar bebişi bizim öyle oldu oradan biliyorum.
evet haklısın elalı cım. biraz geç kaldım benim 8 haftalıkken kanamam geldi. uzun bir süre evde ıstirahattaydım. yeni işbaşı yaptım sayılır. bugün itibariyle 19+2 günlük hamileyim. Allahh'ın izniyle benimde bir kızım olucak.
hee kız eyy olurdu :roflol::roflol: olmazsa elımde liflen doguma gırem hemsurelere verırım lıfleyın dıye :roflol:naniknanik
Ben ciddiyim canım ya son zamanlarımızda telefon numaralarımız alırız. ay ne güzel olur
size sormak istediğim bazı şeyler var. en ufak benim hamileliğim galiba. ben daha 3 yada 5 kez bebeğimin hareketini hissettim. net ve devamlı olarak ne zaman hissetmeye başlarım yaaaaaaaaaaa
kıs pempe walla KKda okudum ama nerdeydi hatırlamıyom kink vercektim ama:1no2: ben okudumu söledim gördüğüm bişey yok cnm, bende şaşırdıydım ayrıcaayerimseniben
ben ne olur ne olmaz diyee alim dedim ne bulursammzemuszemus
Her hastanenin farklıdır belki canım olsun sen al tedbir yanında bulunsun Benim gideceğim hastane anlattığım gibi yapıyor.
madem gelmiyonn benidee ararsın barii:1closedeyes:
inşallah pempe inci inşallah içime su serpttin inanki demek seninde kızın olacak. Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
elalım maasallah kız artıkın 6.aya gırmısın bekle bende 2gun sonra celeyrum zemuszemus
maasallah kızlar ya saka falan ama bayagı ılerledık yolu yarıladık maasallah:asigim:
Musyascım buldum netten adını dogru yazınca saol canımmmmmmmm mucukkk
efet bende Öle bİlİom canancım , elacım Şİmdİ sen hastane Çantanla gİdİosun zaten ebeler senden alıolar hastane ÇıkıŞını dogumdan sonra gİydİrİp Öle getİrİolar annemden bİlİom bende
Ararım canım benim aşkolsun yaaa aramammı Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?