Kızlar bende gÜzel kızıma ecrİn adını koymayı dÜŞÜnÜyom bu ara Çok moda oldu ama sİzİnde fİkrİnİzİ alayım dedİm...
inşallah canım:Saruboceq:biran önce hissetmek istiyorum.cerencim moralini nie bozuosun tatlım herkesin farklı her bebek başka öle düşün her an hissedebilirsin bence
canım böyle arada seyrime gibi şeyler hissediyorum ama herkes mi öyle yoksa daha kuvvetli şeyler mi hissediyolarbenneyaptımkiCerensesİl bende 19+2 yİm bugÜn daha 3-5 defa hİssettİm. Umarım en yakız zaman da o gÜzel tekmlerİ hİssederİz canım yaaa...
canım daha 22.haftaya kadar yolu var merak etmekaydirigubbakcemile2ama bak görürsün 1 haftaya kalmaz iyice hissedersin artık..ben de tam 19+ larda net hissetmeye başladım:CüvCüv:
çiçekcim ecrin koyma tatlım denildigi gibi bi anlamı yok arapçada ücret demek yani ii düşün
damla var defne var nehir var ay kız ismi daha çok bea
zezecim bence hayat çok güsel bi isim ahsen pek hoş gelmedi bana ama hayat çok güsel kesinlikle bence yani canım
ama kızlar ecrin in anlamı çok güzel "Allah'ın hediyesi" demek. Zaten Yasin-i Şerif suresindede geçer bu isim.
kızlar benim tickerımı mavi yaparmısınız bileniniz var mı sat 5 ocak
ceren ben 2 gündür hissediyorum rahat ol canım 1 hafta sonra hisedersin.
ama kızlar ecrin in anlamı çok güzel "Allah'ın hediyesi" demek. Zaten Yasin-i Şerif suresindede geçer bu isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?