2009 Ekim Anneleri

kısa ve öz işte nil illa uzun isimmi olacak ali de kısa sanki 2.bebegim inş kız olursa nil koyucam abisi aras kardeşi nil çok güsel olacak iki nehir ismi:))

şevval koyun benden hediye olsun. ben koyacaktım yengeme bile demedim bu ismi kızım olursa koyacam :ecrin_bebek:

selam kızlar nasılsınız
fatoşumm 2 3 gundur yagmur ismini bende dusunuyrm ... cok hoşuma gidiyor

Kızlar bende gÜzel kızıma ecrİn adını koymayı dÜŞÜnÜyom bu ara Çok moda oldu ama sİzİnde fİkrİnİzİ alayım dedİm...

Canım bu ara ecrin çok moda ama ne yalan söyliyim anlamından şüpheliyim
tuana da cennete düşen ilk yağmur damlası deniliyor ama kökeni bilinmiyor anlatabiliyormuyum arapça kökenli değilse anlamı nasıl bu oluyor . :uhm:
Anlamları çok iyi araştırmak gerekiyor.

sanırım biz oğlumuza toprak koyacağız.eşimin adı da denizvereliniortak

cerencim moralini nie bozuosun tatlım herkesin farklı her bebek başka öle düşün her an hissedebilirsin bence
inşallah canım:Saruboceq:biran önce hissetmek istiyorum.
Cerensesİl bende 19+2 yİm bugÜn daha 3-5 defa hİssettİm. Umarım en yakız zaman da o gÜzel tekmlerİ hİssederİz canım yaaa...
canım böyle arada seyrime gibi şeyler hissediyorum ama herkes mi öyle yoksa daha kuvvetli şeyler mi hissediyolarbenneyaptımki
canım daha 22.haftaya kadar yolu var merak etmekaydirigubbakcemile2ama bak görürsün 1 haftaya kalmaz iyice hissedersin artık..ben de tam 19+ larda net hissetmeye başladım:CüvCüv:

inşallah canım:Saruboceq:

çiçekcim ecrin koyma tatlım denildigi gibi bi anlamı yok arapçada ücret demek yani ii düşün

damla var defne var nehir var ay kız ismi daha çok bea

dandanım peki AHSEN veya HAYAT nasıl? eşim bize yeniden hayat verdi dedi.o yüzden o hayat olsun istiyo..benim aklıma da ahsen takıldı..şimdilik bu ikisi var aklımızda..

ama kızlar ecrin in anlamı çok güzel "Allah'ın hediyesi" demek. Zaten Yasin-i Şerif suresindede geçer bu isim.

zezecim bence hayat çok güsel bi isim ahsen pek hoş gelmedi bana ama hayat çok güsel kesinlikle bence yani canım

ahsen de kuran da geçiyor "güzel" demekmiş canım..ama eşimin seçtiği HAYAT da güzel..mesaj alınmıştırvereliniortak

kızlarr CEMRE ismini koymayın diyolar? peygamberimiz ateş anlamına gelen isimleri yasaklamış diye açıklama getirdiler? konuyla ilgili bilginiz varmı sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…