- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
kızlar deli olcam sabahtan beri arıyorum power turk uydu frekansını bulamadım nasıl bulurum evde frekanslarını felan bilen varmı silinmiş bizim uydudan :S nette de bulamıyorum cogu zaman orayı acıp dinliyordum pffffffffffff
bencede Duru güzel biisim.
Toprak nasıl huuuu burda kamuoyu araştırması yapıyom.
İstanbul 99.8
Bursa 99.8
İzmit 99.8
İzmir 105.7
Antalya 105.7
Eskişehir 105.7
Ankara 106.9
Adana 94.8
Bodrum 103.7
Göcek 103.7
Konya 95.7
Gaziantep 91.7
Diyarbakır 103.7
Malatya 99.7
Osmaniye 91.7
kızlar 2 gün önce ultrasona girdim..iç organlarını inceledik..normal görünüyor dedi doktor..360 gr.olmuşuz teyzeleri..ama haftamıza göre 3-4 gün geriden gitmemize üzüldüm.:sm_confused:.bu haftalarda bebeğe şeffaf bebek diyomuş doktorlar,kemikleri kalın olmadığından,iç organlar rahatlıkla incelenebiliyomuş..o yüzden benim gibi bir de radyoloji uzmanına görünmeyi düşünen var mı aranızda:uhm:
bende 20+4 ken 380 gr çıktı zaten ufak tefek farklar olacak sonra bi bakmışsın ileri geçmiş. bizde organlara baktırdık dr sayıyo ben bakıyom bişi anlamıyom tabikızlar 2 gün önce ultrasona girdim..iç organlarını inceledik..normal görünüyor dedi doktor..360 gr.olmuşuz teyzeleri..ama haftamıza göre 3-4 gün geriden gitmemize üzüldüm.:sm_confused:.bu haftalarda bebeğe şeffaf bebek diyomuş doktorlar,kemikleri kalın olmadığından,iç organlar rahatlıkla incelenebiliyomuş..o yüzden benim gibi bir de radyoloji uzmanına görünmeyi düşünen var mı aranızda:uhm:
biz organ taraması için bi başka dr a gittik kalp 4 odacıklı falan dedi yani radyoloji bumu yoksa extra bişimi:bbo:Canımm benn gittim radyolojiyeee bence git kalp damarlarından odacıklarına kadar herşeyi görüyorsunnn...........
Canımm benn gittim radyolojiyeee bence git kalp damarlarından odacıklarına kadar herşeyi görüyorsunnn...........
bende 20+4 ken 380 gr çıktı zaten ufak tefek farklar olacak sonra bi bakmışsın ileri geçmiş. bizde organlara baktırdık dr sayıyo ben bakıyom bişi anlamıyom tabi
radyolojiye neden gideceksin
biz organ taraması için bi başka dr a gittik kalp 4 odacıklı falan dedi yani radyoloji bumu yoksa extra bişimi:bbo:
Canım bende öyle biliyorum aklımda böyle kalmış.
Mesala kıvılcım ismide konulmaz diyorlardı
Ben abdurrahman dilipakın kitabın okudum güzel açıklamış bazı isimlere isim olarak kullanılmaz falan diye ayırmış
Mesala bade şarap içki demek
Asiye : allaha isyan eden kadın demek
falan böyle örneklerde vermiş nettede var kitabı gözgezdirebilirsiniz.
selam hanımlarrr a.s.
ya bu isim konusunda bende çok kararsızım zemuszemus ne güzel oğlumda hiç düşünmemiştim o benim Muradımdı zatenn :asigim:
bendeki isimleri sıralayayım size
Nil istiyordum eşimin karşı çıkmasıyla ismi sildik defterden
Naz olabilir ama çok nazlı oluyorlarmış :1rolleyes:
Ela favorimiz aslında :lepi:
İpek nedense bu isme takmış durumdayım CADIARZU
Asya kıtamızın bir adı ama hoş bi isim
Ada iki yanı su ile çevrili kara parçası zemuszemus
gün geçtikçe azalacağına çoğalıyor bide kaydirigubbakcemile3
kızlar 2 gün önce ultrasona girdim..iç organlarını inceledik..normal görünüyor dedi doktor..360 gr.olmuşuz teyzeleri..ama haftamıza göre 3-4 gün geriden gitmemize üzüldüm.:sm_confused:.bu haftalarda bebeğe şeffaf bebek diyomuş doktorlar,kemikleri kalın olmadığından,iç organlar rahatlıkla incelenebiliyomuş..o yüzden benim gibi bir de radyoloji uzmanına görünmeyi düşünen var mı aranızda:uhm:
bende 20+4 ken 380 gr çıktı zaten ufak tefek farklar olacak sonra bi bakmışsın ileri geçmiş. bizde organlara baktırdık dr sayıyo ben bakıyom bişi anlamıyom tabi
radyolojiye neden gideceksin
ben de önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum canım..% 100 kimse bilemez, her şey Allah tan tabi..maksat içimiz biraz daha rahat etsin..sağol canımŞeniz
tşk ederim cnmmŞeniz
ELAAA:lepi:
cnm ben 21+1 de detaylı ultrasonumu radyoloji uzmanında yaptırdımyerimseniben
bence Denizkızlar sizce deniz mi dora mı?zemuszemus
bizde gerideydik şimdi normalin az üstü çıktı hepdeğişiyohiççç takma ellerinden alanmı var canım yesinler dimiopuyorumnanaktanaynen dediğin gibi canım..bu barsakları,bu böbrekelri,bu safra kesesi diyo da,biz sadece minik karaltılar görüyoz..demese nerden bilicezkaydirigubbakcemile3inşallah ilerleyen haftalarda geride kalmayız..doktor 3-4 günlük oynamalar normal diyo ama insan yine de şüpheye kapılıp,üzülüyo..acaba bebeğimi ii besliyemiyor muyum diye:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?