2009 Ekim Anneleri

İstanbul 99.8
Bursa 99.8
İzmit 99.8
İzmir 105.7
Antalya 105.7
Eskişehir 105.7
Ankara 106.9
Adana 94.8
Bodrum 103.7
Göcek 103.7
Konya 95.7
Gaziantep 91.7
Diyarbakır 103.7
Malatya 99.7
Osmaniye 91.7

TUNA isminide düşündük aslında cidden zor bi durum isim bulmak . bu arada handan Aras ismini severim sağır oda diye dizi vardı ordan favorimdi eşim kargo firması aklıma gelir falan yaptı.eşimin adı Deniz ben çok severim adını. kaynımın adı Göksel .
deniz, gök derken oğlanda Toprak mı olsa falan dedik işte bakalım.

bencede Duru güzel biisim.
Toprak nasıl huuuu burda kamuoyu araştırması yapıyom.

canım bu ismi ben de beğenirdim..ama nerde okudum hatırlamyorum..toprak kaya vs.isim koymak uygun değilmiş..ahirette isimleriyle çağrılacağını biliyoruz artık ya..çocuklarınıza güzel anlamlı isimler koyun diyordu kitapta..

isim koymak ana baba nın hakkı..içinizden geliyorsa koyunkaydirigubbakcemile2benim ilk kuzum oğlandı..burak koymuştuk adını ama 6 gün sonra burak olup göğe uçtu..bu da erkek olsaydı eşim yiğit koycaktı rüyasında görmüş..başka şansımız yoktu bizimkaydirigubbakcemile3

Allahım sağlıkla, hayırlarla ,arızasız olarak kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..gerisi kolay

kızlar 2 gün önce ultrasona girdim..iç organlarını inceledik..normal görünüyor dedi doktor..360 gr.olmuşuz teyzeleri..ama haftamıza göre 3-4 gün geriden gitmemize üzüldüm.:sm_confused:.bu haftalarda bebeğe şeffaf bebek diyomuş doktorlar,kemikleri kalın olmadığından,iç organlar rahatlıkla incelenebiliyomuş..o yüzden benim gibi bir de radyoloji uzmanına görünmeyi düşünen var mı aranızda:uhm:

İstanbul 99.8
Bursa 99.8
İzmit 99.8
İzmir 105.7
Antalya 105.7
Eskişehir 105.7
Ankara 106.9
Adana 94.8
Bodrum 103.7
Göcek 103.7
Konya 95.7
Gaziantep 91.7
Diyarbakır 103.7
Malatya 99.7
Osmaniye 91.7

:uhm: canım yaa sanırım yanlış anlattım uyduda tvde var ya POWERTURK kanalı..
tvden silinmiş onu eklicem frenkası bunlar olmaz..bunu buldum turksat3a 11096 V 30000 Batı 5/6 anlayan yokmuusenağlama sinir oldum pes edicem simdi zaten
Güncel Uydu Frekans Listesi, Türksat 2A, Türksat 3A, Yeni Frekanslar

Canımm benn gittim radyolojiyeee bence git kalp damarlarından odacıklarına kadar herşeyi görüyorsunnn...........

bende 20+4 ken 380 gr çıktı zaten ufak tefek farklar olacak sonra bi bakmışsın ileri geçmiş. bizde organlara baktırdık dr sayıyo ben bakıyom bişi anlamıyom tabi
radyolojiye neden gideceksin

Canımm benn gittim radyolojiyeee bence git kalp damarlarından odacıklarına kadar herşeyi görüyorsunnn...........
biz organ taraması için bi başka dr a gittik kalp 4 odacıklı falan dedi yani radyoloji bumu yoksa extra bişimi:bbo:

ben de önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum canım..% 100 kimse bilemez, her şey Allah tan tabi..maksat içimiz biraz daha rahat etsin..sağol canımŞeniz

bende 20+4 ken 380 gr çıktı zaten ufak tefek farklar olacak sonra bi bakmışsın ileri geçmiş. bizde organlara baktırdık dr sayıyo ben bakıyom bişi anlamıyom tabi

Canım radyoloji uzmanları aldıkları eğitimden dolayııı oraganlarıı inceliyolarr aammaa bazı kadın doğum uzmanları bu eğitimde alıyo onlarda bakabilyolarrr belki senin doktorun ondan önermemiştirr radyolojide sadece bakmıyolar tüm damarlar sayılıyoorrr renkli doplerde bakılıyorr beyinin tüm yapısı omurilik böbrek idrar torbası göbek kordonu en ince ayrıntısına kadar inceleniyorrr ve bence kesinlikle yapılması gereken bişeyyyy...

tşk ederim cnmmŞeniz

ELAAA:lepi:

cnm ben 21+1 de detaylı ultrasonumu radyoloji uzmanında yaptırdımyerimseniben

aynen dediğin gibi canım..bu barsakları,bu böbrekelri,bu safra kesesi diyo da,biz sadece minik karaltılar görüyoz..demese nerden bilicezkaydirigubbakcemile3inşallah ilerleyen haftalarda geride kalmayız..doktor 3-4 günlük oynamalar normal diyo ama insan yine de şüpheye kapılıp,üzülüyo..acaba bebeğimi ii besliyemiyor muyum diye:çok üzgünüm:

ben de önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum canım..% 100 kimse bilemez, her şey Allah tan tabi..maksat içimiz biraz daha rahat etsin..sağol canımŞeniz

Tabii öleee canım kimse hiçbişeyi garanti edeemezz ama bir nebzede olsa içimizi rahatlatıyor bu tür şeylerrrrr :1hug:

merhaba ekimin guzelleriiiiiiiiiiiiii nasilsiniz sekerler , kizlar umarim herkes iyidir , :)opuyorumnanaktan
benim sabah kalkarken acayip kasiklarim agri yapti tam 5 dk nerdeyse bagiracaktim sükür gecti suan gayet iyiyim , esim ise gidecek tiras oluyor :) bende balkondaki ciceklerimi sulayim geliyorum yanmislar hava cok sicak yine bugun :)

bizde gerideydik şimdi normalin az üstü çıktı hepdeğişiyohiççç takma ellerinden alanmı var canım yesinler dimiopuyorumnanaktan

kızlar selamlarr nasılsınız bakalım? :)))
ben dün bebişime hepsburadadan kanguru, anakucağı ve elektrikli süt pompası aldım kızlar. pompa almayı düşünenler indirim var bu sitede. 155 liralık pompa 105 liraya inmiş 1 ay sürecince. piyasanın da bayağı altında. almak isteyen arkadaşlar alsınlar derim. bu pompayı çok araştırdım ben herkes çok memnun kime sorduysam.
bir de yanında saklama poşeti aldım. sütü sağdıktan sonra saklama poşetlerinde 3 ay boyunca derin dondurucuda saklayabiliyor olmak süper birşey. ben elimden geldiği kadar depolayacağım sütüm bol gelirken. bebişim ne kadar uzun süre anne sütü içerse o kadar iyi .
ciciler topiğine resimleri koydum kızlar dileyen bakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…