ayy cnm malesef kesin karar vermedik henüz ELA nın yanına bişey arıyom ama bulamıyom:sm_confused: kesin elamı olur oda belli değil yanii
4 boyutluyu radyoloji uzmanları yapıyormu bilmiyom tatlım, zaten detaylıda organlarına bakcaklar renkli görsen ne görmesen nee kapkara bişiler gözüküyo zatii:sm_confused:
son karar senin cnmyerimseniben
çene bol anam bu gacılarda topik napsın ilerliyor habire iştealkisalkisalkis
tekrar hello der herkesi tek tek yanaklarindan ve bebeklerden öperim
su renkli 3-4 boyutlu cok merak ediyorum hayirlisiyla bi samsuna gidimdee doya doya bebemi görim
gülican güzelmiş cnmm boyutu ufak olandan bu yerin darsa güzel ama yerin varsa uzun olanından tavsiye ederim alt açma yeri yok gibi geldi bana bunun yoksa var mı??
selam emelcim ha.s.oşgeldin
cok göselll acaba ben park yataklardan alipta buraya getirebilirmiyimki iyice katlaniyorlarmi
cok göselll acaba ben park yataklardan alipta buraya getirebilirmiyimki iyice katlaniyorlarmi
Canım şu sol tarafında sallanan minder gibi yer var ya orası alt açması. 100 cm miş boyu canım daha uzunları da varmıymış bi bakayım bakalım. Bi de bunun müziği ve titreşimi varmış bebek ağlayınca çalışıyomuş onu pek anlayamadım :uhm:
amazon cum çok ama çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel olmuş cnm tekrar teşekkürler.
kuşum ben bu park yataklara pek sıcak bakmıyorum, çocuğun içinde vakit geçirebileceği oynayacağı bir park alanı bu. sonradan eğreti bi şekilde yatağa çevrilmiş gibi. daha ortopedik , bebeğin için ergonomik bir yatak seçsen bence daha iyi olur. çok dandik bunlar. yine de sen bilirsin tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?