2009 Ekim Anneleri

Elalı :lepi: ELA süper ama di mi etrafımızda var ela o yüzden kararsızız aslında ama o benim elam olacak inşş opuyorumnanaktan siz karar verdiniz mi cnmm
kızlar ben detaylıyı 2.düzey ult 4 boyutluda yaptırayım diyorum zaten 100 tl alacaklar 50 daha veririm bi daha vermeme gerek kalmaz diyorum ama radyoloji uzmanı yapmıyor sanırım bu 4 boyutlu ult yaa mafoldumben ne öneririsiniz şimdi bana

ayy cnm malesef kesin karar vermedik henüz ELA nın yanına bişey arıyom ama bulamıyom:sm_confused: kesin elamı olur oda belli değil yanii
4 boyutluyu radyoloji uzmanları yapıyormu bilmiyom tatlım, zaten detaylıda organlarına bakcaklar renkli görsen ne görmesen nee kapkara bişiler gözüküyo zatii:sm_confused:
son karar senin cnmyerimseniben

tekrar hello der herkesi tek tek yanaklarindan ve bebeklerden öperim
su renkli 3-4 boyutlu cok merak ediyorum hayirlisiyla bi samsuna gidimdee doya doya bebemi görim

Merhaba kıssslar herkesler nasıllar. Sabahtan beri ne çok şey yazılmış, şöyle bi baktım ama hepsini okumak mümkün değil yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…