ewet cnmm bendede var müzik titreşim ve ışıklı sistem oğlum daha minikti müziğini açınca dudağını büzüyordu pek sevmemişti müziğini kaydirigubbakcemile3 çok kullanışlı cnmm bende odama bundan aldım şimdi annemde ve ordan 1 hafta sonrada yazlığa gidecek çok portatif bişey fatoşş sende alıp götürebilrsin rahatlıkla cnmm
cnm ama ultrason hesabına göre 19+2 çıkıyor. kafam karştu bak şimdi senin hazırladığın cetvelde ise tam 20 hafta. bu arada bebişimin hareketlerini net olarak ne zaman hissederim yaa
Yaaa aslında ben bir çocuk odası yapıcam zaten de sadece bikaç ay bizim odada kalacağı zaman bunda yatsa diye düşünüyorum. ama ortepedik olup olmadığı hiç aklıma gelmemişti. araştırmam gereken bi konu sanırsam -tatlicadiarzu-
içine ortapedik yatak aldıktan sonra sorun yok cnmm yaaa, bende ayrıca oda yaptım oğluşumaa ama şimdi düşünüyorum kız gelecek ve benim oğlumun odası mavişş hiç düşünmemişim sonrasını , ortak renkler yapın kızlarr benden tavsiyee sizeee sonra benim gibi düşünürsünüz ne yapayım diye
içine ortapedik yatak aldıktan sonra sorun yok cnmm yaaa, bende ayrıca oda yaptım oğluşumaa ama şimdi düşünüyorum kız gelecek ve benim oğlumun odası mavişş hiç düşünmemişim sonrasını , ortak renkler yapın kızlarr benden tavsiyee sizeee sonra benim gibi düşünürsünüz ne yapayım diye
bence güzel rahat geniş bir anakucağı alabilirsin. 6-8 aya kadar rahatça yatar anakucağında. bi de sabit yatak alırsın ortopedik yataklı. ben öyle yaptım. titreşimli müzikli sallama özelliği olan 13 kg. olana kadar yatabileceği, emniyet kemerli bir anakucağı aldım.bi de yatak alıcam. hiç gerek yok bu par yataklara. oyuncak sepeti gibi yani gerçekten çok eğreti.
bu arada kızlar
ben dün bebişime hepsburadadan kanguru, anakucağı ve elektrikli süt pompası aldım kızlar. pompa almayı düşünenler indirim var bu sitede. 155 liralık pompa 105 liraya inmiş 1 ay sürecince. piyasanın da bayağı altında. almak isteyen arkadaşlar alsınlar derim. bu pompayı çok araştırdım ben herkes çok memnun kime sorduysam.
bir de yanında saklama poşeti aldım. sütü sağdıktan sonra saklama poşetlerinde 3 ay boyunca derin dondurucuda saklayabiliyor olmak süper birşey. ben elimden geldiği kadar depolayacağım sütüm bol gelirken. bebişim ne kadar uzun süre anne sütü içerse o kadar iyi .
ciciler topiğine resimleri koydum kızlar dileyen bakabilir.
Kızlar ben büyüyen yatak ve yanında da 1 gardrop alıyorum mavi beyaz seçtim, ikinci bebiş inş. kız olursa aynı setten onada pembe beyaz alacağım zaten büyüyen yatak ya taa ilk okula giderlerken de kullanacaklar çalışma masası oluyor beşik kısmı da zaten , hem dolaplarıda ayrı olacak mecburen ikisinin kıyafetleri sığmaz tek dolaba yani aynı seti ikinciye kullanmak gibi bir dert olmıyacak herkesin yatağı kendine.
kısslar bu ciciler topiğinin linkini atabilirmisiniz bulamıyommm
Canım şimdi baktım aldıklarına. Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin.
süt pompası ben de düşünüyorum ama daha markasına karar veremedim, bazıları çok yavaş iş yapıyomuş, eziyete dönüşüyomuş. Kullanan birilerinin tavsiyesini almak lasım galiba. Ama bunun fiyatı çok iyi geldi bana
canım benim aldığım medelanın elektrikli pilli süt pompası. önce memeye masaj yapıyor . sonra sağıyor. 3 kademeli mi ne. aynı bebeğin emiş hızında çekiyormuş. ben çok araştırdım. hem aldığım sitede yorumları okudum hem de nisan anneleri topicine sordum hepsi bu pompayı tavsiye etti. manuel elle sağılanlar bir eziyetmiş. bu model ve elektrikli oldukça kullanışlıymış . 10 dk da sağıyoruz dediler nisan annelerinden kullananlar.
ewet cnmm bendede var müzik titreşim ve ışıklı sistem oğlum daha minikti müziğini açınca dudağını büzüyordu pek sevmemişti müziğini kaydirigubbakcemile3 çok kullanışlı cnmm bende odama bundan aldım şimdi annemde ve ordan 1 hafta sonrada yazlığa gidecek çok portatif bişey fatoşş sende alıp götürebilrsin rahatlıkla cnmm
Çok iyi fikirmiş yaa benim hiç aklıma gelmedi, başka topiclere gidip sormak. Ay bende bi düşüneyim de indirim bitmeden alıyım bariii zemuszemus
wrose Canım ya o avatarındaki murat paşamı anam anam maşallahh
https://www.bottibebek.com/default.asp?x=1&y=1&kat=4&id=257&uid=1042
kızlar bu cok hoşmuş yazemuszemus
bide orda indirimde puset var o da kullanışlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?