2009 Ekim Anneleri

kızlar size cok kırılıyorum yazıyorum ne cevap ne yorum sanki aranızda bi grup var onun dısındakiler yabancı. Tamam baslarda yazamadım tanımıyosunuz cunku dusuk tehlikem vardı hastanede yattım vs. vs. ama simdi hamile kalmadan once erkek infertilitesi ve asılama topiginde yazıyordum ama yabancı hissetmedim burdaki gibi kızmıyorum ama uzuluyorum :1no2:

kuşum bend ebazen öyle oluyom sayfalarca yazıyom gören olmuyo kızlar konu derin olunca dalıyolar sitem edincede kızıyolar ben gördüm seni cnm benimde düşük tehlikem mevcut hep

elam hala yiyor galiba sesi çıkmıyor soda mı içiyon kız yoksa caduuuu karııı laelaelaelaelae

canım üüzlme ınan bana o kadar oluyokı yoğunluktan görülmüyo bıle mesajlar ban ben bebeğin usg resmını koydum 2 sayfa oteye 3-4 kişi yorum yaptı sonra olece kaldı sayfalar çabuk ilerliyor..
benimkide öyle oldu kıs resmi koymasam kimse görmedi sahbahtan beri yazıyom hehe olsun ben eşlik ediyom sizlere görende sagolsun gö:enbuyukkk:rmeyende mobilya için okadar yazdım ama neyseeee

afiyet bal şeker yağ olsunn hehe kilo ile aran iyi sanırımm delikafadulden ben 7 kilo almışım yaaa sinirlerim bozuluyoo ama genede yiyorumm kaydirigubbakcemile3

slm kısslar ben de yemek yiyip geldim şimdi..
Wrose canım bende 5i geçtim çok üsülüyom. Hiç planladığım gibi gitmiyo. Üstelik çatlaklar başladı.
Senin ilk bebeğinde nasıldı, aldığın kilolar çabuk gidiyomu. bi de çatlak olayını napmıştın, bişiy sürmüşmüydün
amma da sorrdum heeee delikafadulden

gülücancım bende çatlak yok ama krem sürüyom pregnecare diye bi krem aldım şuan çatlağım yok umarım olmazzz kaydirigubbakcemile2

ya kıslar benim haftalık düşük önleyici ignelerim çok yaglı kilo yapıyo hep hala kullandırıyo doktorum 55le kaldım 67yim ya sinirim bozuluyooooo

Keremim Musyas canlarım şimdi geri dönüp okuyunca gördüm.
Nasıl bişeymiş bu yaaa. Ben yaptırmakta kararsızdım fazladan radyosyon diye. Ayy şimdi çok heyecanlandım. Kesin görmem lasım bebişimi. Hemde daha 6 ay bitmeden ne kadar net belli yüzü yaa. Gerçi Musyasın kısı utanmış yüsü görünmüyo ama, o da tam cenin pozisyonu dedikleri gibi duruyo. Maşallah kısslar 41 kere :nazar:

ya kıslar benim haftalık düşük önleyici ignelerim çok yaglı kilo yapıyo hep hala kullandırıyo doktorum 55le kaldım 67yim ya sinirim bozuluyooooo

Keremim Musyas canlarım şimdi geri dönüp okuyunca gördüm.
Nasıl bişeymiş bu yaaa. Ben yaptırmakta kararsızdım fazladan radyosyon diye. Ayy şimdi çok heyecanlandım. Kesin görmem lasım bebişimi. Hemde daha 6 ay bitmeden ne kadar net belli yüzü yaa. Gerçi Musyasın kısı utanmış yüsü görünmüyo ama, o da tam cenin pozisyonu dedikleri gibi duruyo. Maşallah kısslar 41 kere :nazar:

kuşum ya renkli dopplerde ışık ve ses radyosyon çokmuş doktor girmeden söyledi bebek çok etkileniyomuş bianda ses ve ışıgı görünce kendini kasıyo elleriyle yüzünü örtüyomuş ama ben mecbur yaptırdım böbreklerimdeki taş harekete geçti mesaneye sıkıştı bebegi etkiliyomu die yaptırdım pazartesi tekrar bakılcak ona göre taşlara müdehale edilcek dua edinde sorun çıkmasın bizde yaaa

gülücancım bende çatlak yok ama krem sürüyom pregnecare diye bi krem aldım şuan çatlağım yok umarım olmazzz kaydirigubbakcemile2

Yaw canım sorma ben direk karnıma odaklandım .Oraya badem yağı kakao yağı falan sürüyom, nerdeyse hergün. ama göğüslere sürmemiştim. Hemen çatlamış hainler yaa sinir oldum. Karnımda şincilik bişiy yok. Artık orayada sürcem bakalım ne kadar fayda eder mafoldumben

yasemın benım keremdede bu beişimdede utanma haya yok valla analarına çekmemişler heryerleri açık valla...

yaptır canım çok güzel oluyo yaaa...ben bişey demeden dr süpriz yaptı gösterdi bana

kuşum ya renkli dopplerde ışık ve ses radyosyon çokmuş doktor girmeden söyledi bebek çok etkileniyomuş bianda ses ve ışıgı görünce kendini kasıyo elleriyle yüzünü örtüyomuş ama ben mecbur yaptırdım böbreklerimdeki taş harekete geçti mesaneye sıkıştı bebegi etkiliyomu die yaptırdım pazartesi tekrar bakılcak ona göre taşlara müdehale edilcek dua edinde sorun çıkmasın bizde yaaa

Canım allah korusun hiçbişey çıkmass inşallah :Saruboceq:
Benim dr. a sordum ben yaptırayım mı diye. O da tamamen keyfi. Çok heves ediyosan yaptır dedi. Ama bebek daha çok etkileniyosa, 4 ay daha bekler öyle görrüm ya yasık korkmasın oralarda. Benim oğlan tırsak zaten. Sakin sakin otururken aniden bi ses olursa korna kapı zili gibi hemen zıplıyo. Ben de korkağımdır zaten, boşver anasına çeksin delikafadulden

slm kısslar ben de yemek yiyip geldim şimdi..
Wrose canım bende 5i geçtim çok üsülüyom. Hiç planladığım gibi gitmiyo. Üstelik çatlaklar başladı.
Senin ilk bebeğinde nasıldı, aldığın kilolar çabuk gidiyomu. bi de çatlak olayını napmıştın, bişiy sürmüşmüydün
amma da sorrdum heeee delikafadulden

ya ben 25 kilo almıştım ilk bebeğimde doğumdan 6 ay sonra 7 kilo fazlam kalmıştı şimdiye veriridim onu ama tekrardan hamiş kalınca üstüne almaya başladım yine delikafadulden vucut yapısına bağlı çatlak cnmm benim şükür hiç çatlağım olmadı inşş bundada olmazz bebe yağı kullanıyorum bübchen bana iyi geliyor yerimseniben

kızlar yüzünüz için güneş kremi filan kullanıyormusunuz hamile maskesi mi ne deniyordu o oluşmasın diye benim sanki alnımda biraz var siyah lekeler birde açık tenli olunca çok müsait ne kullanmam gerekir yardım edin bana

ay kıyamam 7aylıkken yaptırın kıslar doppleri renkli tam yüzü gözü net oluyo açıyo gözlerinide resimlere baktım doktordaki bebeklerin çok şekerler net bi yüz ya resmen gülüyo dil çıkarıyolar çok özendim valla

yasemın benım keremdede bu beişimdede utanma haya yok valla analarına çekmemişler heryerleri açık valla...

yaptır canım çok güzel oluyo yaaa...ben bişey demeden dr süpriz yaptı gösterdi bana

13 haziranda yaptırcaz bakalım resmini eklerim o zaman bu ultrasonda kaç dk bakıyorlar acaba kısacık bakmasalar baride bebemi uzun görsem:teytey:

kızlar yüzünüz için güneş kremi filan kullanıyormusunuz hamile maskesi mi ne deniyordu o oluşmasın diye benim sanki alnımda biraz var siyah lekeler birde açık tenli olunca çok müsait ne kullanmam gerekir yardım edin bana

canım ben kullanıyorum coppertone spf50 faktör iyi geliyor deneyebilirsin istersen

Back
X