Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver tatlım benim ne bozcan moralini doğumdan sonra açarız bi topic 2009 ekim annelerinin diyeti diye boş versene üzme kendini:CüvCüv:
evet cnm bende duydum bunu cilt doktorundan.normaldede kullanmak gerekirmiş.heleki hamilelikte daha dikkat etmek lazımmış.acaba burda kullanan arkadaşlar varmı?kızlar yüzünüz için güneş kremi filan kullanıyormusunuz hamile maskesi mi ne deniyordu o oluşmasın diye benim sanki alnımda biraz var siyah lekeler birde açık tenli olunca çok müsait ne kullanmam gerekir yardım edin bana
kıslaar benn ayrıntılıya gidiyorum şimdi aayyyy cok heyecanlandım tosunumu görecem insallah..öptüm hepinizi...bu arad benimde göğüslerim catlamıs kırmızı kırmızı cizgiler olustu maalesef karnımda ve bacaklarımda bişey yok cok sükür insallah da olmaz:)))
hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyom haber ver gelince alkisalkisalkis
vermezmiyim insallah hersdey ylundadır hemen yazarım buraya..randevumuz 2 de..ancak hazırlanırım..resmini de eklerim tosunumun öptüm cooook.Şeniz
vermezmiyim insallah hersdey ylundadır hemen yazarım buraya..randevumuz 2 de..ancak hazırlanırım..resmini de eklerim tosunumun öptüm cooook.Şeniz
ben neolcam 67yim hala ilerli,yo ki,lommm ignelerde devam ediyoooo
selduss güzel haberler bekliyozkuşum senden ki
musyascım merhaba. bende seninle aynı dertten müzdaribim. benimde kanımda pıhtılaşma var. hergün bi tane fraxiparine 0,4 ml yapıyom kendime ilk haftalar iğne + 100 mg da ecopirin içiyodum 8. haftamda kanamam geldiği için doktorum bıraktırdı ecopirini şuan sadece iğne tabi bunun yanında vitamin ve demir hapıda alıyorum. senin nasıl geçiyor günlerin bi sıkıntın bi problemin varmı canım..
cnm işte bu düşük önleyici igneler yaglıymış doktorum o yapıyo sendeki kiloyu bebeginin klosu gayet güsel gidiyo dedi sanırım dogumla gider inşallah ben ben alırken acaba bebegim almıyomu die panik yapıyom çok
hiç sıkıntı stres yapma cnmm bebişlerimiz gelsin sağlıcakla kolay kilo vermek, hem bazılarımızda şişkinlik ve su topluyormuş vucut hemen gidiyor kilolarr belkim sende öyledirr, bende ırsi olmasın annem kilolu hiç istemem sonumun öyle olmasınıı :1ninca:
ya ben 25 kilo almıştım ilk bebeğimde doğumdan 6 ay sonra 7 kilo fazlam kalmıştı şimdiye veriridim onu ama tekrardan hamiş kalınca üstüne almaya başladım yine delikafadulden vucut yapısına bağlı çatlak cnmm benim şükür hiç çatlağım olmadı inşş bundada olmazz bebe yağı kullanıyorum bübchen bana iyi geliyor yerimseniben
kızlar yüzünüz için güneş kremi filan kullanıyormusunuz hamile maskesi mi ne deniyordu o oluşmasın diye benim sanki alnımda biraz var siyah lekeler birde açık tenli olunca çok müsait ne kullanmam gerekir yardım edin bana
ANG€L;7257323 .!.:evet cnm bende duydum bunu cilt doktorundan.normaldede kullanmak gerekirmiş.heleki hamilelikte daha dikkat etmek lazımmış.acaba burda kullanan arkadaşlar varmı?
ben neolcam 67yim hala ilerli,yo ki,lommm ignelerde devam ediyoooo
kızlar ya benim göbekimmm şimdiden başladı çatlamaya eczaneden kremde aldım amaa bilmiyorum artık.. tek çatlayan benmiyim
kıslaar benn ayrıntılıya gidiyorum şimdi aayyyy cok heyecanlandım tosunumu görecem insallah..öptüm hepinizi...bu arad benimde göğüslerim catlamıs kırmızı kırmızı cizgiler olustu maalesef karnımda ve bacaklarımda bişey yok cok sükür insallah da olmaz:)))
selam kızlar:)))))
cnm işte bu düşük önleyici igneler yaglıymış doktorum o yapıyo sendeki kiloyu bebeginin klosu gayet güsel gidiyo dedi sanırım dogumla gider inşallah ben ben alırken acaba bebegim almıyomu die panik yapıyom çok
geldim şekerim netten bebk mobilyalarına bakıyordum sen nasıslın iyi misinsengözlerimebaksanab
kızlar size cok kırılıyorum yazıyorum ne cevap ne yorum sanki aranızda bi grup var onun dısındakiler yabancı. Tamam baslarda yazamadım tanımıyosunuz cunku dusuk tehlikem vardı hastanede yattım vs. vs. ama simdi hamile kalmadan once erkek infertilitesi ve asılama topiginde yazıyordum ama yabancı hissetmedim burdaki gibi kızmıyorum ama uzuluyorum :1no2:
selam kızlarr a.s.
nedense bugün hiç keyfim yok şöyle evde olsamda uyusam azcık olmaz mııı mirmirmirmir
ajkumm yemekteydim yeni geldim, çok yemişimm nefess alamıyomm-tatlicadiarzu-
bende acıktım mı ne :jeyyar:
selam kızlar:)))))