2009 Ekim Anneleri

Selam canımm hoşgeldin.
dün beni heveslendirdin. Aldım ben de süt pompasını. Sonunculardan birini almışım kampanyası bitti çünkü. Şimdi 128 TL yasıyo alkisalkisalkis

selam gülicancım iyi yapmışsın. az önce ben de siteye baktım bitmiş kampanya. iyi oldu bari :)))
az önce bi arkadaşla konuştum da forumdan . yeni bebeği oldu. pompa için çok iyi yapmışsın dedi. doğumdan hemen sonra sütü gelmemiş, hemşire bu pompayla 5 dk hızlı hızlı çekmiş , öyle getirdik sütü diyo.
benim elime ulaştı bugün. parçalarını birleştirdim, bi deneyeyim dedim ama sanırım bir yerde yanlışlık yapıyorum beceremedim:)) seninki de bi gelsin de bakiim sana sorarım nasıl yapabiliyonmu diye.

gülican bübchen marka bebe ürünleri var oğluma almıştım set olarak vucuduna alerji yaptı şimdi ben kullanıyorum delikafadulden

wrose senin pompanın markası neydi kuşum ya medelanın elektriklisi mi? şimdi bi deneyeyim dedim de sanırım bi yerde hata yapıyorum. aynıysa sana sorayım.

musyascım merhaba. bende seninle aynı dertten müzdaribim. benimde kanımda pıhtılaşma var. hergün bi tane fraxiparine 0,4 ml yapıyom kendime ilk haftalar iğne + 100 mg da ecopirin içiyodum 8. haftamda kanamam geldiği için doktorum bıraktırdı ecopirini şuan sadece iğne tabi bunun yanında vitamin ve demir hapıda alıyorum. senin nasıl geçiyor günlerin bi sıkıntın bi problemin varmı canım..

çiçeklara cnm bende fraxiparine 0.3 mg kullanıyom 150 bitti 130 kaldı benimde 130gün daha yapcam ama yer kalmadı kollarım şişiyo göbegime yapmam yaskalandı çok sertleşmiş göbegim dedi doktor ve haftalık pruluton depart alıyom düşük önleyici yaglı igne oda çok agrı ve kilo yapıyo iştee

cicekeklara cnm bende fraxiparine 0.3 mg kullanıyom 150 bitti 130 kaldı benimde 130gün daha yapcam ama yer kalmadı kollarım şişiyo göbegime yapmam yaskalandı çok sertleşmiş göbegim dedi doktor ve haftalık pruluton depart alıyom düşük önleyici yaglı igne oda çok agrı ve kilo yapıyo iştee
anam yazım gitmiyo site deli etti beni

ewet cnmm aynısı bendeki, nerde hata yapıyorsun ki

vakumu çok az çekmiyo memeyi hiç. küçüçük bir delik var iğe ucu gibi, ordan çekiyo havayı. parçaları mı ottutturamadım acaba anlamadım ya fffff. o kadarcık havayla nasıl çekçek o sütü anlamadım. seviyesini de yükseltiyorum birşey farketmiyor.

selam gülicancım iyi yapmışsın. az önce ben de siteye baktım bitmiş kampanya. iyi oldu bari :)))
az önce bi arkadaşla konuştum da forumdan . yeni bebeği oldu. pompa için çok iyi yapmışsın dedi. doğumdan hemen sonra sütü gelmemiş, hemşire bu pompayla 5 dk hızlı hızlı çekmiş , öyle getirdik sütü diyo.
benim elime ulaştı bugün. parçalarını birleştirdim, bi deneyeyim dedim ama sanırım bir yerde yanlışlık yapıyorum beceremedim:)) seninki de bi gelsin de bakiim sana sorarım nasıl yapabiliyonmu diye.

Kaç günde geldi canım 1 hafta falan sürer heralde. Ama bence hemen deneyebilirsen iyi olur. Çünkü bir hata varsa 7 gün içinde bildirmen gerekiyo sanırsam. Hijyen nedenlerinden sonra iadesi olmayan ürünmüş bu. Ancak sorun varsa alıyollarmış

Kaç günde geldi canım 1 hafta falan sürer heralde. Ama bence hemen deneyebilirsen iyi olur. Çünkü bir hata varsa 7 gün içinde bildirmen gerekiyo sanırsam. Hijyen nedenlerinden sonra iadesi olmayan ürünmüş bu. Ancak sorun varsa alıyollarmış

salı günü almıştım canım bugün geldi.

Back
X