kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kıss bazılarınız öle dedim diye garipseyebilir amaa gerçekten doğru sölüyom, sonuçta uyarılıyo oralardann kapişşyerimseniben
hmm inşallah eşinlee çözersiniz cnm, hbr ver bizedeyerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kıss bazılarınız öle dedim diye garipseyebilir amaa gerçekten doğru sölüyom, sonuçta uyarılıyo oralardann kapişşyerimseniben
Musyascım sana bİr soru daha pekİ sen bÖyle bİr rahatsızlıĞın olduĞunu nasıll anladın hİÇ dÜŞÜĞÜn oldumu benİm geÇen yıl İlk bebeĞİm 6-7 haftalıkken karnımdan ÖldÜ. Ben ondan sonra yaptırdıĞım tahlİller netİcesİnde ÖĞrendİm canım
Peki o zaman bişiy daha sorayım hemen. Şindi benim göğüslerimde çatlak olmaya başlamış. Handan da masaj yaparak krem sür dedi. Ben de bugünden itibaren başlıyom sürmeye, masajın da zararı olur mu acaba
Sitria distensea (deri çatlağı)
En sık görülen değişikliklerden biri deri çatlaklarıdır. Tıp dilinde stria distensa veya stria gravidarum olarak adlandırılır. Deri çatlakları hamile kadınların %90'ında görülebilir. Hamileliğin altıncı veya yedinci ayında ortaya çıkar. Kırmızı veya pembe rengi çizgisel çökük izler şeklindedir. Kaşıntı ve yanma şikayeti olabilir. Doğumdan sonra deri çatlaklarının rengi beyazlaşır. Deri çatlağı sırasıyla en sık karın, göğüs ve uylukta görülür. Deride çatlak oluşma nedenleri çeşitlidir. Genetik eğilim mevcuttur. Annesinde deri çatlağı olan birinde deri çatlağı ihtimali daha yüksektir. Ayrıca östrojen, ACTH adlı hormonlar ve derinin gerilmesi de deri çatlağı sebeplerindendir.
olmaz. uçlarını uyarmıcaksın kuşum. memeuçlarını sıkmıcan emdirmicen falan :))) geri kalan bölgeye bişey olmaz. uçları önemli.
Benim annemde de var, ablalarımda da bende de var. Daha 5. ayda hemen çatlaması garip değil o yüssden. Bi de kıslar bunlar o kadar derinde ki krem falan da ne kadar etki eder pek umut vermiyo bana yaa
hahahha elam al sana bi bahane daha çıktı nan:roflol:
Peki o zaman bişiy daha sorayım hemen. Şindi benim göğüslerimde çatlak olmaya başlamış. Handan da masaj yaparak krem sür dedi. Ben de bugünden itibaren başlıyom sürmeye, masajın da zararı olur mu acaba
evet elacım doğru söylüyosun ben de elletmiyorum:9 geçen sayfalarda açıkladım durumu ama kaynamış olabilir tekrarlayalım.
memiş uçlarıyla oynadığın zaman vücut oksitosin hormonu salgılarmış. bu hormon da doğumu başalatan hormonmuş. suni sancı de doktorların damardan verdiği oksitosin hormonuymuş. bu yüzden mıncıklatmayınız uçlarını. :jeyyar:
neoluyor niye oynuyorsunuz memelerinizle delikafadulden
kıslar bende selülüt oldu ya bacaklarımda hiç yoktu yag depoluoz die galiba bunlar nası gitcek yamafoldumben
kıs gülivan bişi olmaz önemli olan uçlarmım nan bak ben yagı sürüom sonra böleee yukardan aşagıya damarlarıma masaj yapıom hem sütü arttırıomuış damarlara masaj yapmak kapiş gögüs altlarınada sür ov bi güsel hadi bakemvereliniortak
Benim annemde de var, ablalarımda da bende de var. Daha 5. ayda hemen çatlaması garip değil o yüssden. Bi de kıslar bunlar o kadar derinde ki krem falan da ne kadar etki eder pek umut vermiyo bana yaa
bis oynamıyosda oynatmıyosda
milletii uyarıyos, sende oynatmaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?