benim bugün 19+3 bebişim daha 3 yada 5 hareketini hissettim seninki hareketlenmiştir artık nez aman başladı hareketler cnm yaaaa böyle tekmelemeyinnce çok endişeleniyorumcicekeklara cnm bende fraxiparine 0.3 mg kullanıyom 150 bitti 130 kaldı benimde 130gün daha yapcam ama yer kalmadı kollarım şişiyo göbegime yapmam yaskalandı çok sertleşmiş göbegim dedi doktor ve haftalık pruluton depart alıyom düşük önleyici yaglı igne oda çok agrı ve kilo yapıyo iştee
anam yazım gitmiyo site deli etti beni
vakumu çok az çekmiyo memeyi hiç. küçüçük bir delik var iğe ucu gibi, ordan çekiyo havayı. parçaları mı ottutturamadım acaba anlamadım ya fffff. o kadarcık havayla nasıl çekçek o sütü anlamadım. seviyesini de yükseltiyorum birşey farketmiyor.
bu arada musyas sen kaç haftalık oldun
canım kademesinden ayarlıyorsun hem şimdi anlayamazsın onu süt olması lazım göğsünde şimdi yaparsan göğüslerinde acır hem tam oturtman lazım göğsüne
21+4cnm olduk kız benimki adı zeyneb çagla
sakın gögüslerinizle oynamayın ve sıkmayın kızlar doktor dedi erken dogum belirtisiymişşşş bebek gögüsten çıkıyomuş memeden
20haftadan sonra yeni yeni cnm doktor kimi bebekler geçö hareket eder dedi 22haftaya kadar zamanı var deid korkma sakın melegin iyi,dir sen hissedemiyosun ama o hep hareketli içerde sadece anneye sıkı vuramıyo daha kasları narin:1hug:cnm bundan öncede bi soru sormuştum hareketlerini net ve devamli ne zaman hissetmeye başladın benim 19+2 daha 3-5 kez hissetiim.
one demek kıs anlamadım nası yani benneyaptımki
sakın gögüslerinizle oynamayın ve sıkmayın kızlar doktor dedi erken dogum belirtisiymişşşş bebek gögüsten çıkıyomuş memeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?