2009 Ekim Anneleri

benim bugün 19+3 bebişim daha 3 yada 5 hareketini hissettim seninki hareketlenmiştir artık nez aman başladı hareketler cnm yaaaa böyle tekmelemeyinnce çok endişeleniyorum

canım kademesinden ayarlıyorsun hem şimdi anlayamazsın onu süt olması lazım göğsünde şimdi yaparsan göğüslerinde acır hem tam oturtman lazım göğsüne

sakın gögüslerinizle oynamayın ve sıkmayın kızlar doktor dedi erken dogum belirtisiymişşşş bebek gögüsten çıkıyomuş memeden

canım kademesinden ayarlıyorsun hem şimdi anlayamazsın onu süt olması lazım göğsünde şimdi yaparsan göğüslerinde acır hem tam oturtman lazım göğsüne

iyi de anacım hiç tutmuyo ki memeyi. vakumladığı falan yok yani. çekmiyo hiç. vakumlayıp çekmesi lazım çünkü. neyse akşam eşim de bi baksın bakim parçalarını ottuturamadım sanırım.sağol kuşum.

sakın gögüslerinizle oynamayın ve sıkmayın kızlar doktor dedi erken dogum belirtisiymişşşş bebek gögüsten çıkıyomuş memeden

cnm bundan öncede bi soru sormuştum hareketlerini net ve devamli ne zaman hissetmeye başladın benim 19+2 daha 3-5 kez hissetiim.
20haftadan sonra yeni yeni cnm doktor kimi bebekler geçö hareket eder dedi 22haftaya kadar zamanı var deid korkma sakın melegin iyi,dir sen hissedemiyosun ama o hep hareketli içerde sadece anneye sıkı vuramıyo daha kasları narin:1hug:

men geldim karnımızı doyurduk çok şükür akşam olsada eve gitsek demi ama-tatlicadiarzu-

amozoncum sorunmu var kıs pompayla ilgili okuyamadım geçmişi...

bebekler gögüslerimizden sıvı alıyo şua nemiyo içerde bilmiyonuzmu kolalrınızı bile asla fazla yukarı kaldırıp uzanmıyın diede ondan diyolar cnm memeden çıkar mazallah beslenemez

O nasıl bişeymiş canım. Benim bööle süte benzer ama daha katı bişiyler olmuş uçları, dün onları temisledim. :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…