2009 Ekim Anneleri

amozoncum sorunmu var kıs pompayla ilgili okuyamadım geçmişi...

anacım ben beceremedim galiba, parçaları otutturamadım sanırım. dneiyorum deniyorum yapamadım bi türlü. kullanım kılavuzu da almancamıdır nedir beceremedim. sinir oldum kendi kendime. hani teknik bi arızası varsa geri göndereyim diye sordum wrose' a.
gülican da aldı gerçi aynı pompadan. onunki de gelsin bakayım o yapabilcekmi. onunki doğru oluyorsa benimkinde bi sıkıntı var demektir.

temizleyin bakımını yapın ama aaa bakim süt geliyomu diyiptesıkmayın oynamayın sakın 19-25hafta arası erken dogum olanların çogu bundanmışşşş

evet bebek hem kordondan hemde anne memesinden sıvı alıyo besleniyo boşunamı doktorla asla yukarları uzanmayın diye uyarıyo bizi sizi hiçmi uyarmadılar böyle die

ilk defa duydum böle bişi nası yani şimdi bebişler içerde mememi emiyo

:))) tamanlatamadı musyas canım ben açıklayayım. memebaşıyla oynadığın zaman, vücut çok az miktarda oksitosin adında bi hormon salgılıyor. bu oksitosin de rahim kasılmalarını ve doğumu başlatan hormon. o yüzden fazla oynamamak lazım. suni sancıda da mesela oksitosin veriyorlar vücuda. çaktın köfteyi ?

cnm hamileyken gögüslerinle oynamıcakmışsın ve asla süt geli,yomu die sıkmıcakmışsın yoksa erken doguma neden oluyomuş çocuk memeden çıkıyomuş otomatikmen itiyomuş kendini aşagıya

bebekler gögüslerimizden sıvı alıyo şua nemiyo içerde bilmiyonuzmu kolalrınızı bile asla fazla yukarı kaldırıp uzanmıyın diede ondan diyolar cnm memeden çıkar mazallah beslenemez

evet kızlar doğru memelerinizin ucuyla fazla oynamayın. doğumu başlatabiliyormuş.

Anneeee :1shok: Ben bilmiodum ki ama bunu. Bi daha yapmam söss

evet bebek hem kordondan hemde anne memesinden sıvı alıyo besleniyo boşunamı doktorla asla yukarları uzanmayın diye uyarıyo bizi sizi hiçmi uyarmadılar böyle die

anne memesinden sıvı falan aldığı yok ayol aaaa:))) açıkladım durumu az önce okuyunuz. ne alaka içerde memeden sıvı alması :)))
yukarı uzanma demesinin memeyle bi alakası yok. kordonun bağlantı yerini zorlamaman için.

erken dogum nedenlerinde ön sırada memelerle sıkma oynama geliyo ikincisırayı aşırı sıcaklar dedi doktorum agustosta çıkma dışarı gerekmedikçe hemde lekeler olur gitmez yüzünden hiçbişi çare olmuyo onlara dedi

erken dogum nedenlerinde ön sırada memelerle sıkma oynama geliyo ikincisırayı aşırı sıcaklar dedi doktorum agustosta çıkma dışarı gerekmedikçe hemde lekeler olur gitmez yüzünden hiçbişi çare olmuyo onlara dedi

benimki de hafta sonu gelir heralde canım kontrol ederis beraber yada seninki olursa sen anlatırsın o zaman bana buyrunnnnnnnnn

evet kıslar memelerle oynamayında, oynatmayındaaopuyorumnanaktan ben öle yapıyom wallaakaydirigubbakcemile3

hmm inşallah eşinlee çözersiniz cnm, hbr ver bizedeyerimseniben

:roflol: :roflol: :roflol: Benim o gelmemişti kıss aklıma. He vallaa :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kıss bazılarınız öle dedim diye garipseyebilir amaa gerçekten doğru sölüyom, sonuçta uyarılıyo oralardann kapişşyerimseniben

Sitria distensea (deri çatlağı)

En sık görülen değişikliklerden biri deri çatlaklarıdır. Tıp dilinde stria distensa veya stria gravidarum olarak adlandırılır. Deri çatlakları hamile kadınların %90'ında görülebilir. Hamileliğin altıncı veya yedinci ayında ortaya çıkar. Kırmızı veya pembe rengi çizgisel çökük izler şeklindedir. Kaşıntı ve yanma şikayeti olabilir. Doğumdan sonra deri çatlaklarının rengi beyazlaşır. Deri çatlağı sırasıyla en sık karın, göğüs ve uylukta görülür. Deride çatlak oluşma nedenleri çeşitlidir. Genetik eğilim mevcuttur. Annesinde deri çatlağı olan birinde deri çatlağı ihtimali daha yüksektir. Ayrıca östrojen, ACTH adlı hormonlar ve derinin gerilmesi de deri çatlağı sebeplerindendir.

Musyascım sana bır soru daha pekı sen bÖyle bır rahatsızlıĞın olduĞunu nasıll anladın hıÇ dÜŞÜĞÜn oldumu benım geÇen yıl ılk bebeĞım 6-7 haftalıkken karnımdan ÖldÜ. Ben ondan sonra yaptırdıĞım tahlıller netıcesınde ÖĞrendım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…