2009 Ekim Anneleri

:)))))))))))))))))))))))))))))))))) düsünsenize pempe duruyo biyerde karsinda ben handan felan geliyoz zuzumla gögüslerimizi bi saga bi sola salliyarak bide muahahah diye güelrek pempenin üzerine üzerine pempede ecel terleri döküyo böyle hahahahahahahaa

yaaa göğüs muhabbetine iyi daldınız ben sapık gibi atladım meğer dünden meraklı herkeskaydirigubbakcemile3
bende şimdi 85 canım eskiden 80 di. yetişirsin ben bekliyom bak tıkyok son aylara kaldı büyüme

:roflol::1rolleyes: ne süper olur demi fatoşumm

hahahahahahahahhahahahahahaha

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ya kıslar 1 hafta daha bitti bi hafta daha büyüdü meleklerimiz zaman çabuk geçsin kocaman olsunlar yaaaaalkisalkisalkis

Sende olmasan linç edecekler bunlar benii Şeniz Ne istiyorlar benden küçücük birşeyim yaa sositososito

dün gece rüyamda bebegime bakom ultrasonda ama böle çok belli dogmuş bebek gibi duruo ultrason degişik bi makineymiş neyse kocişe gösteriom bak aşkım kızımıza diom:1shok: ben hala kız bebek görüom ya hayırdır inş

hayirdir insallah dandanim baktinmi rüya tabirlerine??

ben tr den samsundan simdiden randevümü aldirttim kizlarrr 4 boyutlu video felan olacak detayli kontrol olacak herseyini kontrol edecekler oh beeeeeeeeeee hele sükürrr canim memleketimin doktorlariii

yurtdışını burdan iyi bilirsik valla neler öğreniyoruz sayende fatoş.
handan artık kabul et oğlun olacakkkkkk pipisini gördün oğlun daha ne yapsın hııııı. rüyan hayır olsun canım.

yok bakmadım canım yorumuna ben inanmıom yazılanlara ya

ohh mis gibi kontrollerini olursun için rahat eder canım ne akdarmış samsunda 4 boyutlu ultrason fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…