2009 Ekim Anneleri

fatoşum herşeyine bakıolar tatlım için rahat etsin beynine bütün iç organlarına bacak kol ölçülerine aklnına gelen herşeyine bakıolar

o bende olmadi iste dandanim adam ensesi felan iyi dedi 12. haftamda herseyi güzel dedi. böyle yaklastirim beynine felan bakmadi :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayy ne heyecanlı zuzu kalmadı sanırım yarın nazyaz giricek bide benimde 16 haziran daha çok var pöfff

hımm..bi bis kalmışızz..
:mymeka: Niye hatırlattın ben yarın gidecektim pazartesiye kaldı b ak şimdi yine canım sıkıldı

laelaelaelaelae
cnm bende dah girmedim yani doktorum daha bişey söylemedi. bende nasipse 15 haziranda gidicem. belki o zaman söler. se kaç haftaıksın canım
22+1im çiçekim ben..pzt rutin kontrole gidiyorum o haftaiçi de girersin demişti doktor geçen sefer...
ben 24. haftada gireceğim detaylıya, iyice büyümesini bekliyoruz. Dün gittiğim doktorum yarım saat kalbini inceledi, iyiymiş durumlar.

maşallah kuzuna felisim..benim de hemen hemen ööle olcak gibi gibi

zengin hatunlar ssk geçen özel hastanede dr un hariç bu işin uzmanı baktı 8 tl verdim. sizin yüzünüzden dr umda bana güldü.dedim aaa ne kadar ucuz ben 100-200 bekliyordum burası istanbul değil dedi:))
fatoş bacak boyuna, kafa gelişimine omiriliğe ve burun kemiğine bakıyo ölçüm yapıyo.sonra iç organlara bakıyo şurası böbreği, safrası falan sayıyo zaten onun gördüğünü sen ekrana bakınca anlamıyorsun bebeğin karnına bakıyormuş ben kafası sandım.alkisalkisalkis sonra kalbe bakıyo 4 odacıklı falan diyo. ben bide renkli istedim o sırada oğlum rahatsız olup yüzünü kapattı. cidden bebekler çok rahatsız oluryorlar bu tarz kontrollerden. bizde cep telefonuna çektik ama yüzü olsa daha iyiydi. bunada şükür sağlıklı olduğunu bilmek herşeye bedel. hıı bide suyun falan yeterlimi ona bakıyo.

Son düzenleme:
kızlar burda ben hiç para ödemedim yani hiç kimse ödemiyo sağlık alanı bedava ama diş ve göz doktoru hariç onları lükse kaçıomuş mirmirmirmir

kızlar çok uykum var off bide akşam gayganaya gidicem eve gidip yatmak istiyordum ben offfffff

kıslarrr napıosunnzzzzzz...ben yemk yapıorum am asan ırım güsel olmıcak neden böle oldu anlamadımm..off snr oldum istemeden yapınca böle oluo nedensee...((

anamm önümüsdeki aya şeker yüklicekler demiii...unutmuştum onu ne güsell...

kızlarr her izne çıkarken bölee oluyo kafatı yemek üzereyimm ((( işler felaket bastırdıı ((
yarın gelip gelmeyeceğim hala belli değil ((
görüşemessek kendinize iyi bakın canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…