2009 Ekim Anneleri

kıslarrrrrr hani bana tckr yapcaktınz neolduu yasemiiiiiinn bana tcker yapcaktıkk sanırsam ama sennnn..:=))))
hemen sölüorum son adettt 26 aralık

kızlarr her izne çıkarken bölee oluyo kafatı yemek üzereyimm ((( işler felaket bastırdıı ((
yarın gelip gelmeyeceğim hala belli değil ((
görüşemessek kendinize iyi bakın canlarım...

kaynanacığının kollarında sana saadetler dilerim kuzummkaydirigubbakcemile3 öporum çokkk

kıslarrrrrr hani bana tckr yapcaktınz neolduu yasemiiiiiinn bana tcker yapcaktıkk sanırsam ama sennnn..:=))))
hemen sölüorum son adettt 26 aralık

gel annemm ben yapiimm sana..nası bişi istiosun..elanınkı gibi mi olsun

evt hayatım elanın gibi olsun busefrr..:=)))

ay o sitede email filan istio cicim..ister kendin yap ister özelden email adresinlen belirlediğin bi şifreyi yolla yapiim..benimkisi başka site ya istemiodu email filan..

zuzumm olmuo yaa bak ben sana özelden kk şifremi yazayım benm takp çizelgesne gelnce yapştr çıkmıo hemde kopyaladğm halde...

mrb kızlar,, bi size merhaba demek istedim. Kızımı kaybettikten sonra bu siteye giremiyorum.
Nasılsınız, umarım hepinizin ve meleklerinizin sağlıkları iyidir...

Hepinizi öpüyorum.. Meleklerinize ii bakın....

samyeli..meraba canım..nasılsın..dikkat ediyosun dimi kendine..bisürü şey söylemek geçiyo inan içimden ama,öyle tıkanıp kalıyorum..ben de çok öpüyorum canım..

meraba kızlar dun biraz sitem ettim ama gecti sanırım hamilelik psikolojisi affettiniz dimi Bugun dr kontrolum vardı kızım olacakmış benim coook sevindim kocaman olmus 340 gr dr birden 4 boyutlu goruntuyu actı el sallarken fotosu var cadımın kaydirigubbakcemile2 Erkek hissediyodum kız olacakmıs canım benimopuyorumnanaktan

dua et dün yoktumm yoksam yolardım saçını başını..kaydirigubbakcemilesitem yokk die kaç kez sölicez delü...:mymeka:

maşallah kızına,gözün aydınn...

ben kaçıyorum kızlarr..hepinizze ii akşamlarr
zemuszemus

canim cok ama cok tebrik ederim.bende kiz hissediyordum ama benim de oglusum olacakmis:)

kızlar merhaba biz geldik doktor amcasının yanındaydık oğluşum pipisini gösterdi yüzünü gördüm çok tatlı bi şey ya ağzını açıp kapatıyo yine ters pozisyondaymış ama doktor suyu yeterli sorun yok dedi 500 gr yaklaşmış bebişim canım benim ya masum meleğim ilk defa yüzünü bu akdar net gördüm ve bittim çok güzel bi duygu rabbim isteyenlere yaşatsın çok mutlu oldum ya hele bi burnuşu vardı yiyicem onu hele bi gelsin bak duydu teyzeleri bizi tepikliyor opuyorumnanaktan

canım maşallahh kızınaaa...bir prenses daha geliyorrr..süper yaa....
ii akşamlar zuzum Şeniz

maşallah canım oğluşunaaa

kalemiti slm canım..iiyi sayılırım ama çok yorgunumm...uzanıp dinlenicem ama bi bakiim kıslar napıo dedimmmmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…