kızlarr her izne çıkarken bölee oluyo kafatı yemek üzereyimm((( işler felaket bastırdıı ((
yarın gelip gelmeyeceğim hala belli değil((
görüşemessek kendinize iyi bakın canlarım...
kıslarrrrrr hani bana tckr yapcaktınz neolduu yasemiiiiiinn bana tcker yapcaktıkk sanırsam ama sennnn..:=))))
hemen sölüorum son adettt 26 aralık
evt hayatım elanın gibi olsun busefrr..:=)))
mrb kızlar,, bi size merhaba demek istedim. Kızımı kaybettikten sonra bu siteye giremiyorum.
Nasılsınız, umarım hepinizin ve meleklerinizin sağlıkları iyidir...
Hepinizi öpüyorum.. Meleklerinize ii bakın....
meraba kızlar dun biraz sitem ettim ama gecti sanırım hamilelik psikolojisi affettiniz dimiBugun dr kontrolum vardı kızım olacakmış benim coook sevindim kocaman olmus 340 gr dr birden 4 boyutlu goruntuyu actı el sallarken fotosu var cadımın kaydirigubbakcemile2 Erkek hissediyodum kız olacakmıs canım benimopuyorumnanaktan
meraba kızlar dun biraz sitem ettim ama gecti sanırım hamilelik psikolojisi affettiniz dimiBugun dr kontrolum vardı kızım olacakmış benim coook sevindim kocaman olmus 340 gr dr birden 4 boyutlu goruntuyu actı el sallarken fotosu var cadımın kaydirigubbakcemile2 Erkek hissediyodum kız olacakmıs canım benimopuyorumnanaktan
canım maşallahh kızınaaa...bir prenses daha geliyorrr..süper yaa....meraba kızlar dun biraz sitem ettim ama gecti sanırım hamilelik psikolojisi affettiniz dimiBugun dr kontrolum vardı kızım olacakmış benim coook sevindim kocaman olmus 340 gr dr birden 4 boyutlu goruntuyu actı el sallarken fotosu var cadımın kaydirigubbakcemile2 Erkek hissediyodum kız olacakmıs canım benimopuyorumnanaktan
ii akşamlar zuzum Şenizdua et dün yoktumm yoksam yolardım saçını başını..kaydirigubbakcemilesitem yokk die kaç kez sölicez delü...:mymeka:
maşallah kızına,gözün aydınn...
ben kaçıyorum kızlarr..hepinizze ii akşamlarrzemuszemus
kızlar merhaba biz geldik doktor amcasının yanındaydık oğluşum pipisini gösterdi yüzünü gördüm çok tatlı bi şey ya ağzını açıp kapatıyo yine ters pozisyondaymış ama doktor suyu yeterli sorun yok dedi 500 gr yaklaşmış bebişim canım benim ya masum meleğim ilk defa yüzünü bu akdar net gördüm ve bittim çok güzel bi duygu rabbim isteyenlere yaşatsın çok mutlu oldum ya hele bi burnuşu vardı yiyicem onu hele bi gelsin bak duydu teyzeleri bizi tepikliyor opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz hepiniz çk öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?