2009 Ekim Anneleri

ayse_on, lllalll, nutellausa, yasemin1984, ZuZuu selam kızlar nasılsınız ?

iyiyiz canim sen nasilsin?Aksama misafirlerim var bi yandan temizlik yapmaya calisyorum bi yandan da pasta borek yapmaya calisiyrum ama cok yoruldum dayanamicam galiba.dinlenmeye karar verdim ve karnim cok acikti yaptigim pugacalardan yiyeyim bari:) .Artik cok cabuk yorulmaya basladim dayanamiyorum iki is yapip hemen oturmam gerekiyor.Daha 21.haftamizda boyle olursam nolurum acaba son aylarda hic dusunemiyorum.

ben biseler yiyecegim yine gorusuruz.....
kendinize ve bebisinize iyi bakin:)

arkadaslar bugun bebegimin 3 boyutlu ultrasonda goruntulerini gordum cok guzeldi doktor videocd yapip banada verdi simdi evde bakiyorumda bisey farkettim bebegim sol eilini surekli sol gozunun uzerinde tutuyor bu acaba normalmi doktor randevum 4 hafta sonra aramakda istemedim hersey normal dedi sizdede benzer durumlar oldumu elini gozunun orda tutmasi sorun yaratirmi ya ??? anne olmak gercekten zor ya herseyi kafaya takar olduk :-(

günaydınlar kızlar nerelerdesiniz..bende bayağıdır uğrayamadım gezmekten evde oturduğum pek yok...yarın tatile çıkıyorum...bi yandanda korkuyorum bu sıcaklarda ne yapıcam bilmiyorum...inşallah sorunsuz gider geliriz...

herkese günaydın kızlar pek kimseler yok galiba ben buralardayım bakarım arada artık görüşürük

günaydın kıslar benim dün agrım vardı ve eşim geldi apar topar acile gittik 5dkya düşünce sancılarım ve yapılan tetkiklerde sol böbregimden kum döktügüm sag böbregimdede şişme oldugunu farketti doktorum şimdilik bişi yapamıyoz dedi ama çok agrım olursa alcagım bi hap verdi ama ben almak istemiyom profektüsünde hamilelerde kullanımı yazmıyo ispatlanmamış çünkü ve 26.haftamızdsa tekrar çagırdı şişme devam ediyomu die bakcak inş şişmez daha minigim çok iyiydi hastanede bile habire tekmikliyodu beni zilloşummm

off kızlar benim canım çok sıkkın işyerindeyim.dengesizin biri getirdi masama gerçek böcek attı.ben çığlık çığlığa tabi.ya bebeğime korkudan bişey olmuşmudur.

cnm benim bi su içseydin hemen inşalah bişi olmamışmıdır odengesiz bilmiyomu sen hamilesin allah korusun korkudan dogum başlasa ya tövbe tövbe çok kızarım böyle insanlara salak şeyler tatlı bişiler atıştır cnm tekme atcakmı bak bakim hareket eder mutlaka

musyas cım çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm valla bol su iç tatlım dikkat et kendine:teselli:

saol adaşım ya teşekkür ederim içiyom işte bolbol su döktügüme sevindim enazından taş olup agrı yapıcagına kum şeklinde dökülmesi sevindirici bide ötekindeki şişme gitse başka sorunumuz yok şükür

evet canım bencede kum dökmen daha iyi bende dün oğluşumu gördüm yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm ya çok tatlıydı harika bi şey rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla kucakğımıza alalım inşallah hihoyyythihoyyyt

canım öncelikle sana çok geçmiş olsun.şu anda iyiyim ama çok sinirlerim bozuk.ben bebeğimi daha hissedemedimki çok nadir gıdıklar gibi bişey oluyo o kadar.doktorumu aradım iş çıkışı gidicem hem bebeğimi niye hissedemiyorum diye hemde bugün bişey olmuşmu bi baksın içime dert olur yoksa.

günaydın kuzular..musyascımm geçmiş olsun cücümm..geçiwersin de bitsin bi an önce iişallah..zilloşuna da maşallahhh

cerensesil git cnm doktora için rahat olsun 22.haftaya kadar hissedememek normalmiş ilk gebeliklerde cnm

zuzuu h.g bitanem sagol cnm beni,m teşekkürler bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…