2009 Ekim Anneleri

ya kızlar tuz ile ilgili bi sorununuz varmı brnim sabahları kalktığımda yüzüm şiş oluyo doktora söylediğimde tuzu kes demişti bir de son bi kaç gündür ayaklarımda da şişme var sizde varmı??
aslında tuzlaçok bağlantılı değil tamamen kesme sadece azalt canım. benim ayaklarda da şişme var yükseğe kaldırınca geçiyo. dr a sordum normal dedi.

bende laroche nın 50 faktörünü aldım...bu nda kımyasal yok dedıler ama... bıde sebamed alayım.. doktormu önerdı sebamedı... bende nıveanında 50 faktoru var... acaba gecıcımıdırkı.. senın olanlar gectımı ya

yüzümde leke yok çünkü güneş yüzü görmüyorum. sabahtan akşama işteyim burasıda kutup zaten. koruyucu kullan canım artmasın.

ben cuma gıdecegım mehaycım ayrıntılı ultrasona

canim yaa benim icin sorarmisin doktoruna zahmet olmassa epilasyon kremi kullanmanin bebege zarari varmidir son aylarda malum zor olucak epilasyon yapmak ...ama korkuyorum bebege kimyasallar gecer diye...sorarmisin benim icin???

canim yaa benim icin sorarmisin doktoruna zahmet olmassa epilasyon kremi kullanmanin bebege zarari varmidir son aylarda malum zor olucak epilasyon yapmak ...ama korkuyorum bebege kimyasallar gecer diye...sorarmisin benim icin???

tabbiii cnm.. ben daha önce sormustum... ıkı ayrı doktora biri kullanılabılır bebek büyüdüğü için zararı olmaz dedi... dıgerı hayır rıske gerek yok dedi...

tabbiii cnm.. ben daha önce sormustum... ıkı ayrı doktora biri kullanılabılır bebek büyüdüğü için zararı olmaz dedi... dıgerı hayır rıske gerek yok dedi...

canim yaa bu konuda hep endiseliyim zaten zor bebekti benimki ilkide zordu kaybetmistim o yuzden cok korkuyorum bisey olur diye yanlis bisey yapmak istemiyorum...cok saol canim..Şeniz

mehaycıgım aslında cok üstüne düşmemek gerek... de benım gıbıs ende zor elde ettıgın için cok özenıyoz biz bebişlere.... bana gore bırsey olmaz..ben 3 aylıkken sacımı organıkle boyattım ama cok pişman oldum... allah şükür bırsey cıkmadı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…