selam selda sen nasıslın bakalıma.s.slm kıssslar nbr siniz..
selam selda sen nasıslın bakalıma.s.
meraba seldus hosgeldin...
neyin denemesi?????
idare eder canım yaa bugün üzerimde bi halsizlik var nedense bişeyler atıstırıp yatacam :))) sen nasılsın Şeniz
ya kızlar tuz ile ilgili bi sorununuz varmı brnim sabahları kalktığımda yüzüm şiş oluyo doktora söylediğimde tuzu kes demişti bir de son bi kaç gündür ayaklarımda da şişme var sizde varmı??
ya kızlar tuz ile ilgili bi sorununuz varmı brnim sabahları kalktığımda yüzüm şiş oluyo doktora söylediğimde tuzu kes demişti bir de son bi kaç gündür ayaklarımda da şişme var sizde varmı??
izin alma sansın varsa al git dinlen canım..valla ben yatacam birazdan ayakta duramıyorum bugün hava mı carptı ne:)))bende çok kötüyüm canım çok halsizlik var üzerimde uykumda var ellerimden falan ateş çıkıyor resmen önümdeki işleri bitirip çıkıcam bende izin isticemmafoldumben
merhabalar kızlar... gecmısı okumadan hemen bır selam vereyım dedim... herkes nasıl
kızlar benım yüüzmd eve kolumda kırmızı lekeler cıkıyor sızdede varmı?
ben 4 kilo aldim canim bu aralar cok almaya basladim ama...mehay evet ekmek güzel bastırıyo mideyi. sen kaçkg aldın
niye canim yaa cokmu aldin 4 kilo sadece dikkat et bundan sonra almassin cok...bende abur cuburu cok yemeye basladim bu ara...bir ara hicbisey yiyemiyordum onun acisinimi cikariyorum ne??:asigim:slm mehaycımm nasılsın? ah ah ben hayatım boyunca kilo almaya calıstım hep..balık yagları içtim ama şimdi doktor kızdı bir ayda 4 kilo almısım yavas dedi..(((ekmek cok yiyorum abur cubur da tabii ayyyy nasıl kilo verecem ben yaaaaa
Mehaycım, ticker sorunu yaşıyorum, bir türlü düzgün görünmesini sağlayamadım. Onu deniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?