2009 Ekim Anneleri

buket dr kg konusunda ekmeği azalt çok gitme dedi. bende masa başı çalıştığım için hepppp oturuyorum. akşamları yürüyüş yapalım diyoruz arada çıkıyorum ama bidüzene binmedi. en az yarım saaat yürümek lazım.

banada doktor ilk aylarda cok bulantim oldugu icin her iki saatte bir 1 dilim ekmegin uzerine recel v.s sur ye dedi bulantin hafifler demisti ama 1 dilim ekmekle gecmedigi icin ben daha fazla yedim hep ve hala cok yiyorum ekmegi ((((

meraba seldus hosgeldin...

slm mehaycımm nasılsın? ah ah ben hayatım boyunca kilo almaya calıstım hep..balık yagları içtim ama şimdi doktor kızdı bir ayda 4 kilo almısım yavas dedi..(((ekmek cok yiyorum abur cubur da tabii ayyyy nasıl kilo verecem ben yaaaaa

ya kızlar tuz ile ilgili bi sorununuz varmı brnim sabahları kalktığımda yüzüm şiş oluyo doktora söylediğimde tuzu kes demişti bir de son bi kaç gündür ayaklarımda da şişme var sizde varmı??

ya kızlar tuz ile ilgili bi sorununuz varmı brnim sabahları kalktığımda yüzüm şiş oluyo doktora söylediğimde tuzu kes demişti bir de son bi kaç gündür ayaklarımda da şişme var sizde varmı??

idare eder canım yaa bugün üzerimde bi halsizlik var nedense bişeyler atıstırıp yatacam :))) sen nasılsın Şeniz

bende çok kötüyüm canım çok halsizlik var üzerimde uykumda var ellerimden falan ateş çıkıyor resmen önümdeki işleri bitirip çıkıcam bende izin isticemmafoldumben

Ben de çok ayakta kalınca şişiyordu ayaklarım ve bileklerim. Ama haftasonu sıcaklardan dolayı şişti sanırım bir de. Tuzu kesmek gerekiyormuş. Bir de akşamları soğuk suyla masaj yapıp, yukarı kaldırmak işe yarıyor. Eşlerden masaj konusunda yardım almak gerek alkisalkisalkis

ben de şişlik falan yok canım ama benim doktorum da uyardı beni ödem olusuyormus tuzu kes biraz dedi...dikkat et canım

bende çok kötüyüm canım çok halsizlik var üzerimde uykumda var ellerimden falan ateş çıkıyor resmen önümdeki işleri bitirip çıkıcam bende izin isticemmafoldumben
izin alma sansın varsa al git dinlen canım..valla ben yatacam birazdan ayakta duramıyorum bugün hava mı carptı ne:)))
merhabalar kızlar... gecmısı okumadan hemen bır selam vereyım dedim... herkes nasıl

hosgeldin canımmm nasılsın bizler idare eder işte:)))

kızlar benım yüüzmd eve kolumda kırmızı lekeler cıkıyor sızdede varmı?

Nisasum, dışarı çıkarken sürekli Sebamed 50+ faktörlü güneş kremi kullanıyorum ben. Doktor öcü görmüş gibi kaç güneşten dedi :) İşe yarıyor sanki.ç Daha önceden hafif başlamıştı kırmızı lekeler, ama kullanmaya başladığımdan bu yana hiç olmadı.

bend eoyle bır sorun yok cnm.. tuzu cokaz kullanıyorum hamılelıkte ödem cok oluyor ...
tuz kesersen gecer sanırım

mehay evet ekmek güzel bastırıyo mideyi. sen kaçkg aldın
ben 4 kilo aldim canim bu aralar cok almaya basladim ama...
niye canim yaa cokmu aldin 4 kilo sadece dikkat et bundan sonra almassin cok...bende abur cuburu cok yemeye basladim bu ara...bir ara hicbisey yiyemiyordum onun acisinimi cikariyorum ne??:asigim:
Mehaycım, ticker sorunu yaşıyorum, bir türlü düzgün görünmesini sağlayamadım. Onu deniyorum :)

anladim canim..kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…