2009 Ekim Anneleri

anladim canim...haklisin zor olunca insan korkuyor seninki tup bebekmiydi unuttum??

GÜNAYDIN KISLARRR biz geldik oğluşumla yanlız kıslar sabah tartıldım da ne göreyim 73 olmuşum amaniinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerden geldi bu kilolarr ayyyyyyyyyyyy

GÜNAYDIN KISLARRR biz geldik oğluşumla yanlız kıslar sabah tartıldım da ne göreyim 73 olmuşum amaniinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerden geldi bu kilolarr ayyyyyyyyyyyy

canım üzülme ben 72 ile hamile kaldım en son 75 olmuştum(2 hafta önce:) şu an tartılmaya korkuyom..ben ne yapayım:sm_confused:veririz yasırnaşık şey

benim randevum cumartesi günü doktor çok kilo almışsın diyecek diye korkuyom açıkçası yahuuuu ne güzel 70 takılıyodum 71 bir oldum kiloların devamı çatır çatır geldi HAHAHAHHHHHHHHHHHH

görüşrüz yasemin tatlım sana şimdiden ii uykularrrr

merhaba kizlar nasilsiniz?

yarin buyuk gun nihayet 5 haftadan sonra bebegimi gorecegim detayli ultrasonumuz var insallah hersey yolundadir cok cok merak ediyorum acaba buyudumu diye , sanirim herkes detayli ultrasona girdi ben kaldim en son sanirim :))

hayir benim randevum haftaya sali en son benim sanirim cinsiyetinide bilmiyorum saha zaten:çok üzgünüm:

selam kızlarr..bugün nihayet 5 hafta soora gördüm kuzumu..çok özlemişimm...cd yaptı doktor teyzesi onu izliyorum şaşkın şaşkın . yok ilkayım ben de girmedim daha ayrıntılıya..çarşamba günü gircem..

ilkaycımm sağlıkla görgel tatlımmmmmm

ayy bende minnoşumu ösledimm hafta sonunu iple çekiyorummm acaba bende ayrıntılı ultrasona mı gircemmm

zuzummmm eklesene videoyu bizde bklmm hasret giderelimm

kısa kısa 10 küsür kayıt war..birini kapatıp birini açıyosun normal video gibi diil malesef..çok kısa kısa kaydediyomuş..o yüsden bidahakine cd istemicem foto isticem bol bol daha ii oluodu..bi de karnım açtı bugün, zillim ilk kez çok sakindi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…