mehaycıgım aslında cok üstüne düşmemek gerek... de benım gıbıs ende zor elde ettıgın için cok özenıyoz biz bebişlere.... bana gore bırsey olmaz..ben 3 aylıkken sacımı organıkle boyattım ama cok pişman oldum... allah şükür bırsey cıkmadı ....
GÜNAYDIN KISLARRR biz geldik oğluşumla yanlız kıslar sabah tartıldım da ne göreyim 73 olmuşum amaniinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerden geldi bu kilolarr ayyyyyyyyyyyy
GÜNAYDIN KISLARRR biz geldik oğluşumla yanlız kıslar sabah tartıldım da ne göreyim 73 olmuşum amaniinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerden geldi bu kilolarr ayyyyyyyyyyyy
kizlar bu hafta randevusu olan varmi aranizda bir sey soyliycem...
iyiyim tatlim sen?hoşbulduk şeker nabersinn kuşummm
anladim canim senin kacinci denemendi bu peki??mehaycım evet tüp bebekti benimki kız ...
hosgeldın gizem
benimde 16 sinda kizlara soyledim canim arka sayfada kaldi sanirim diyecegim sey...canım benimde haftaya pazartesi haziranın 15 inde ...
merhaba kizlar nasilsiniz?
yarin buyuk gun nihayet 5 haftadan sonra bebegimi gorecegim detayli ultrasonumuz var insallah hersey yolundadir cok cok merak ediyorum acaba buyudumu diye , sanirim herkes detayli ultrasona girdi ben kaldim en son sanirim :))
merhaba kizlar nasilsiniz?
yarin buyuk gun nihayet 5 haftadan sonra bebegimi gorecegim detayli ultrasonumuz var insallah hersey yolundadir cok cok merak ediyorum acaba buyudumu diye , sanirim herkes detayli ultrasona girdi ben kaldim en son sanirim :))
zuzummmm eklesene videoyu bizde bklmm hasret giderelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?