be genelde açken çok hareket ediyo yemek yiyince duruyo
doyunca uyyo herhalde kereta kaydirigubbakcemile3
bende 5 kilo aldım canım sen kaç kilo aldım benim memişler büyüdü biraznaniknanik
benim öyle uykum falan gelmiyo öğlen yemekten sonra bazen gelir tabi bu hamile kalmadan öncede böyleydi. sabah 6:10 da kalkıyorum alıştım.ama evde olunca yapacak bişi bulamayıp kendimi uykuya veriyorum çalışmak daha iyi ya.
50 ile başlamıştım bulantıalrm 3 ay çok oldu 47 ye düştüm şimdi 54 kiloyumselam kizlar nasilsiniz???
yasemincim kacla baslamistin hamilelige???
cnm LANSINOH LANOLİN MEME BAŞI KREMİ die bi krem.internetten bakabilirsin.hatta benim görümceme doktoru önermişti.reçeteye yazılıyomu bilmiyorum.bende sürmeye başlıcam.bende krem değilde bebe yağı sürüyorum sürekli o kremi doktrunuzmu veriyor sürün diyee benimki hiç bişi demedi bu konuyla ilgli
50 ile başlamıştım bulantıalrm 3 ay çok oldu 47 ye düştüm şimdi 54 kiloyum
doktor iyisin diyor ama bakalım sordum napcan fazlka kiloyu dedi bebğinin kiilosuda iyi dedi hayırlısı bakalımhimmm anladim sen baya zayif kalmissin az bile almissin bence....
ben sordumda pahalı o 64 falandı galibaaranızda lierac kullanan var mı? ben aldım jel seklindeydi kremi yokmu bunun?
ben sordumda pahalı o 64 falandı galiba
benimde benimde gün içinde bayılcam uykudan sanki evde olsamda uyusam şöle bi güsel mirmirmirmirkızlar benim çok uykum geliyor sizinde öyle mi evde olanlar ne kadar güzel şanslılar çalışınca çok zor oluyor ya offfffff
bende sorayım bakayım o zamandoktor vermedide ben sordum pregnecare kremi kullanabilir miyim diye oda kullanabilirsin dediopuyorumnanaktan
ilerde hr daim tekme yicez galibaaaopuyorumnanaktanbizdede henüz hareketler tutarlı değil ufak kıpırdanışlar oluyo arada.
bende 6,30da uyanıyorum gün içinde deli gibi uykum geliyobenim öyle uykum falan gelmiyo öğlen yemekten sonra bazen gelir tabi bu hamile kalmadan öncede böyleydi. sabah 6:10 da kalkıyorum alıştım.ama evde olunca yapacak bişi bulamayıp kendimi uykuya veriyorum çalışmak daha iyi ya.
ohh suyu sevcek o zamanBenimki de su içerken çok kıpraşıyo herhal hoşuna gidiyo alkisalkisalkis
olsun vercez nede olsa bi şekilde kilolarıben 8 kilo aldım :1shok: tam davul oldum yanii
slm mehaycımselam kizlar nasilsiniz???
yasemincim kacla baslamistin hamilelige???
ANG€L;7325441 .!.:cnm LANSINOH LANOLİN MEME BAŞI KREMİ die bi krem.internetten bakabilirsin.hatta benim görümceme doktoru önermişti.reçeteye yazılıyomu bilmiyorum.bende sürmeye başlıcam.
ben 10kg aldımdelikafadulden hiç midem bulanmadı ki hep yedim yani. 69 kg yum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?