2009 Ekim Anneleri

benim öyle uykum falan gelmiyo öğlen yemekten sonra bazen gelir tabi bu hamile kalmadan öncede böyleydi. sabah 6:10 da kalkıyorum alıştım.ama evde olunca yapacak bişi bulamayıp kendimi uykuya veriyorum çalışmak daha iyi ya.

ahh bende evde olsamda şöyle hergün uyusamda vakit çabuk geçse

bende krem değilde bebe yağı sürüyorum sürekli o kremi doktrunuzmu veriyor sürün diyee benimki hiç bişi demedi bu konuyla ilgli
cnm LANSINOH LANOLİN MEME BAŞI KREMİ die bi krem.internetten bakabilirsin.hatta benim görümceme doktoru önermişti.reçeteye yazılıyomu bilmiyorum.bende sürmeye başlıcam.

ben 10kg aldımdelikafadulden hiç midem bulanmadı ki hep yedim yani. 69 kg yum şimdi

kızlar benim çok uykum geliyor sizinde öyle mi evde olanlar ne kadar güzel şanslılar çalışınca çok zor oluyor ya offfffff
benimde benimde gün içinde bayılcam uykudan sanki evde olsamda uyusam şöle bi güsel mirmirmirmir

doktor vermedide ben sordum pregnecare kremi kullanabilir miyim diye oda kullanabilirsin dediopuyorumnanaktan
bende sorayım bakayım o zaman
bizdede henüz hareketler tutarlı değil ufak kıpırdanışlar oluyo arada.
ilerde hr daim tekme yicez galibaaaopuyorumnanaktan
bende 6,30da uyanıyorum gün içinde deli gibi uykum geliyo

Benimki de su içerken çok kıpraşıyo herhal hoşuna gidiyo alkisalkisalkis
ohh suyu sevcek o zaman
ben 8 kilo aldım :1shok: tam davul oldum yanii
olsun vercez nede olsa bi şekilde kiloları

selam kizlar nasilsiniz???
yasemincim kacla baslamistin hamilelige???
slm mehaycım

ANG€L;7325441 .!.:
cnm LANSINOH LANOLİN MEME BAŞI KREMİ die bi krem.internetten bakabilirsin.hatta benim görümceme doktoru önermişti.reçeteye yazılıyomu bilmiyorum.bende sürmeye başlıcam.

hemen inceliyeyim

kizlar pahali kremlere para vermeyin lierac kullanipda birsuru catlagi olan var badem yagi yada normal bir catlak onleyici krem alin eczaneden ben oyle yaptim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…