ah canm ahh bilmemki ya neden bölelerr..anlam veremiorum bu halnle halımı yıkıcaksnn..oldu yaa..ne güselde dio fırçalarsn die...töbee..canm odanı sen al..alcaksan kmseye tenzzül etme..bak bzmde şuan oda değil beşik alcak paramz yok..bsen diorum okadr şeye rağmen ablan annen alsın die..ama kocam bilio ne olduklarını anlatıo bana okadr ben gene salk gönlüm arada böle affeder gibi oluom..dedim çocğa takılan bişi illaki olr ayda 170 170 öderzz..istemiorum onlarn bişeini.ki bze sormadılarki bişey lasımmı alalımmı die..annem yapıo herşesini..masraftan kaçmak için aramıolar bile..takma dicem ama takılıo maleseff..hep birikim olmş tartşma çıksa hep onlardan dolayı tartışıos biss:=)
gülican kuzum bak ne güsel annenler yapmşş en azndan ben düşük tehlkesi geçrdm kmse bilmiodu bile.kmse gelmedi bile..diorumya bunlarn hepsi öle e hem sen farklı şehrlerdeymşsn canm..
bunlar benm 2 sokak arkamda.ki görümcem evlenmş ayrılşmş akıllı sosyetk.hergün kuaförlerde yaşınıda göstermio:)evede gelmes gezer hep arkadaşları felan var okadr gezme arasnda banamı gelemedi...hıhh yani ona..:1shok:
kıslar ablamın doktoru bebegn kıza benzio demiş şimdide:1shok:ablamla aynıyız perşembe 4 boyutluya girecek kesin sonuç için bunca zaman erkek olan bebişe şimdi kız olaiblir demiş ay şok şok bizimde 4 boyutluya kadar kesin degil sanırım ya
kıslar ablamın doktoru bebegn kıza benzio demiş şimdide:1shok:ablamla aynıyız perşembe 4 boyutluya girecek kesin sonuç için bunca zaman erkek olan bebişe şimdi kız olaiblir demiş ay şok şok bizimde 4 boyutluya kadar kesin degil sanırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?