2009 Ekim Anneleri

evet bizde hep onların yüzüne oldu malasef kavgalarımız benim annem yazık şunu alayım bunu alayım diyip duruyor bende birşey alma dedim onlar nasıl almayacaksa sizde almayın dedim biz alırız ve öderiz dedim allaha şükür durumumuz da var ve heveslerimin kursağımda kalmasını istemiyorum boş odam var büyük te bebek odasını alırda niye beşik ve çek yat alayım sonra ne yapacam ben çek yatı valla kocam alacak onları dinlemicem zaten onlar alsa kafamıza kakarlar ben alırım herşeyi tenezzül etmem onlara:teytey:

Benım gÖrÜmcem bı tanedır valla benden 2 yaŞ ufak bekar henÜz. Garıbımm ne zaman ıhtıyacım olsa gelır bana bı ıŞ yaptırmaz sen otur yenge ben yaparım der..

O da sopalıkmış yani. klava:
Sen boşver canım onları elbet bi gün anlayacak. Anlat bakalım akşama ne yemek yapıyos. Ben de evdeyim de bugün. Yaw ne zor oluyomuş, heryerden bi iş bana bakıyo, benim canım hiçbişey yapmak istemiyo kaydirigubbakcemile2

çok sert yazmışım çok dertliyim çok o yüzden böyle konular açıldımı kendimi tutamıyorum

bizim evin karşısına bi cafe açılıyo. Kocaman bi resim yapıştırmışlar, bööle kadın kıymalı domatesli spagetti yiyo. Canımı çektiriyolar habire. Barim kolay bişeyde akşama yaparım. Dün de biri burdan cacık diyodu, onu da yaparım kolay.Yanına da taze fasülye olur mu zeytin yağlı

kıslar ablamın doktoru bebegn kıza benzio demiş şimdide:1shok:ablamla aynıyız perşembe 4 boyutluya girecek kesin sonuç için bunca zaman erkek olan bebişe şimdi kız olaiblir demiş ay şok şok bizimde 4 boyutluya kadar kesin degil sanırım ya

ciddimisin handan bu nasıl iş ya şimdi randevuya gittiğimizde kıza benziyor erkek değil deme ihtimali var o zaman bizede doktorumuz zaten direk erkek dedi yüzdesini filan söylemedi şüphe vardı içimde şimdi iice var yani hayırlıısı ne diyelim

gülicannn canm ben dün mücver cacık yaptım bugünde müğcver kaldı çok olmşş:=)bide taze fasulye yapıom şimdi:=)yanına gene cacıkk tama işte sıcakta yenmio saten..ki bide sırılsıklam oldum yemk yaparkenn..off off..bide makarna yaparm belki oda..işime gelrse..

evet canım onada hep erkek dendi ayrıntılı ultrasında felanda erkek dendi şimdi nere gitti pipi ben anlamadım banada direk erkek dendi tereddütsüz ama içimdeki kuşku alevlendi valla ayrıntılıda kesin belli olur diodum hep ama 4 boyutluya kadar içim rahat etmes en kısa zamanda girim bende bari , ablam şokta zaten herşeyi mavi aldı :1shok: kız çıkarsa çok şaşırcaz ya

Nasıl öyle bişey olabiliyo ya. Ben bile ayrıntılıda çok net gördüm erkek olduğunu. Doktor nası anlamazki. acaba benim gördüğüm şey de değişir mi ki kafamçokkarıştı

kıısss menü sayıp durmayın nan..bigün ewde malzeme olmıyan bişi olcak canımıs çekcek zilliler..

dandaann ayy ne fena yaa..ben yrn ayrıntılıya gidiomuşumm doktor diomuşki irkekk..anamm noolur okadar pempe şeeyy

ayh ne bilim kıslar ya benimde kafam karıştı perşembe beeli olcak onunkisi ya benimkisi ne olacak anam zuzu ayrıntılıda onada banada kesin erkek dediler kıs ayh çok heyecanlı ya

yaa of yaaa off ya çldtrcam şimdiiiii nan lak lak etmkten düdüklüyü unuttum fasulyem fazla piştiii
ooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffff

ben şanslıyım herhalde benim görümcem yok ama kayınvalidem var..
işin kötüsüde altlı üstlü oturuyoz.. şöyle de bir avantajım var eltimde benim üstümde oturuyor ikimizde bebek bekliyoruz aynı haftalığız o yüzden bana pek fazla karışamıcak..

handan nisada 4 boyutlu yok die biliom benn..hatta sordm bebeği ten rengnde göremezmym die gelcek dedi reyhan hanm o usgden yok dedi bana..

ne zaman gelcekmiş kıs gözde

canım ben özel bi yerde yaptırcam zaten bakırköyde musyasın yaptırdıgı yerde 150 tl , ablamda şişlide bi yerde yaptırcakmış 120 tl

bende 15 haziranda yaptırcam ayrıntılıyı özel bir muayenehanede 120 tl miş bostancıda oluş hanım a yaptırcam duyduğuma göre de çok iyiymiş..

kis dandan olurmu öyle sey yaw ayrintilyia felan girdi hep erkek dendi birden kiz olurmu hic ? acaba kordonu pipimi sandilar?' yok canim o kadarda her defasinda pipi sanilmazya?? anammm böyle ihtimal olurmu ya? p.tesi bende ayrintiliya girecem. kiz zuzu bide erkek diyomusya?? anamm o kadar sey nolcak isim bile hazir
kis handan allah ne etsin seni aklimi karistirdin simdi yok hani erkek diyip kiz cikmasi olurda, kordon felan dersin ama kiz diyip erkek olmaz yaw pipi gözükürdü da

handan 4lü usg nemk yaa ben sana boyna soruom ama sonra ya ben ya se çıkıon görmüonn..bzm şekerden başkja neler varki önümzde hemde mecburimi yanii.ben gidecem anneme yaa offf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…