Merhaba guzellerrrr kizlar ben geldim oglusumu gördümde geldim bugun detayli utrasonumuz yapildi doktorum beni universite hastanesine yollamisti detayli ultrason icin , 45 dk boyunca bebegimi gordum :)) ayrica ordaki uzman doktor alttanda bakti rahim boyunu ölcmek icin icim rahatladi sukur hersey yolunca serviks boyu 4 cm dedi suan gayet normal dedi 2.3 haftaya bir tekrar kontrol ettir dedi :) bu arada bebegimiz 510 gr olmus masallahsurekli agzini acip kapadi esniyor dedi doktor , cok sirindi :) yarin tekrar kendi doktorumda randevum var seker yuklemesi yapacak bakalim :9
sizler nasilsiniz kizlar keyifleriniz nasil '?
maşallah bebişine:) ya bişey sorcam alttan neden baktıki doktor bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra bakılmıyordu fisfisfis fisfisfis
rahim boyunu ölctü canim , yani serviks boyu diyorlar , ben daha önce erken dogum yapmistim tedbir icin ölctü , gerci erken dogum sebebim rabim boyu degildi nedensizdi aniden srit agrisi olmustu ve birden hersey hos guzel giderken erken dogum meydana gelmisti , simdi her ihtimale karsi doktor ölcüyor ayrica sadece ben icin degilde herkesin ölctürmesi gerektigini söyledi bazen serviks boyu kisaliyormus 2-5 cm dustugunde tehlikeliymis 4 cm nomal olmasi gereken boymus , ben bunu cok merak etmistim doktorum ölctü ve her ay veya 2-3 haftaya bir ölctürmek gerekiyor 6 aydan itibaren dedi , icim rahat olsun diye bende oyle yapmayi dusunuyorum
fatossssssss Türkiye ye ne zaman gidiyorsun tatlim ??' sesin cikmiyor
pempe beni seyetmemissin halenn, beeni sey et artik
ha canımmmpempeeeeeeeeeeeeeeem zuzummmmmmmmmmmmmmmmmm nannn dandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kıslar..hepiniz iyisinizdir inşlahh...tabiki bebişlerinizdeeyerimseniben
laliimm nerelerdesin kuzumm..göremoorum seni hiiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?