2009 Ekim Anneleri

zehracim bu haftalarda doktorlar seker yuklemesi yapiyor ve kanda kontrol ediyorlar , bazi annelerde hamilelik doneminde seker yukselmesi olabiliyor o nedenle bakiyorlar , eger seker degeri yuksek cikarsa bebek icin olumsuz oluyormus diyet veriyor doktorlar , benim yengemde olmustu ekmek falan yasakti mesela .. gecen gittigimde bana toz halinde bir paket verdi gelmeden 1 saat kadar once ic ve sonra birsey yeme gelince ölçecegim dedi

ayy kıslarr biraz temizlik yaapayım dedim ama çook yoruldummmm geberdim valla dilim dışarda kaldı :)))

maşallah bebişine:) ya bişey sorcam alttan neden baktıki doktor bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra bakılmıyordu fisfisfis fisfisfis

maşallah bebişine:) ya bişey sorcam alttan neden baktıki doktor bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra bakılmıyordu fisfisfis fisfisfis

rahim boyunu ölctü canim , yani serviks boyu diyorlar , ben daha önce erken dogum yapmistim tedbir icin ölctü , gerci erken dogum sebebim rabim boyu degildi nedensizdi aniden srit agrisi olmustu ve birden hersey hos guzel giderken erken dogum meydana gelmisti , simdi her ihtimale karsi doktor ölcüyor ayrica sadece ben icin degilde herkesin ölctürmesi gerektigini söyledi bazen serviks boyu kisaliyormus 2-5 cm dustugunde tehlikeliymis 4 cm nomal olmasi gereken boymus , ben bunu cok merak etmistim doktorum ölctü ve her ay veya 2-3 haftaya bir ölctürmek gerekiyor 6 aydan itibaren dedi , icim rahat olsun diye bende oyle yapmayi dusunuyorum

benden sizlere tavsiye bir dahaki randevunuzda doktorunuza mutlaka sorun rahim servisk boyunu , doktorlar bazen bakmak istemiyor veya zamanlari kisitli oldugu icin önemsemiyor olabilir ama arastirin internetten ne kadar önemli oldugunu göreceksiniz ,.. hem alttan bakmak daha iyi ayni zamanda doktor herhangi bir enfeksiyon ihtimalinide kontrol ediyor ustten bunu anlamalari mumkun degil en buyuk korkum benim rahim boyu kasilma ve enfeksiyon bunlar hamileligin kabusu ALLAH gostermesin
tedbir bizden taktir ALLAH tan olacak varsa hayatta hersey olur sonucta

ben yinede tırstım canım ya:1shok: Allah korusun tabii...gerçi belli de olmaz belkim benim doktorda aynı şeyi söyler bakalım hayırlısı

fatossssssss Türkiye ye ne zaman gidiyorsun tatlim ??' sesin cikmiyor

ilkayummmmmmmmmmmmmmmmm hep biri geliyo kücülte kücülte interneti bi hal oldum sırnaşık şey yazamiyomda tam sohbete giriyom yine takip edemiyom uyus oldum bu yeni oturdugum yer cok gicik :S:S:S:S

ilkayummm ben RABBIM nasip ederseee bu c.tesiii ucayrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm insallahh zürichtennn ucuyom yaa sevincten. ya bide rahat gene gidecez insallah. bak yarin son calisiyorum sonra bayram gene cuma günüde brücke yapiyom izinliyim c.tesi ucuyoz saat teee aksam 6 da yani gene uykumu alipta cikacaz yolaaa saat 3 gibi cikariz brudan ay heycanlandiiiim. p.tesidee doktorum var muahahahah :dance::dance::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…