handan 4lü usg nemk yaa ben sana boyna soruom ama sonra ya ben ya se çıkıon görmüonn..bzm şekerden başkja neler varki önümzde hemde mecburimi yanii.ben gidecem anneme yaa offf..
ayhh bu kıs beni öldürcek...handanla sana özel uygulamalarmı war kıs tıp literatüründe kaydirigubbakcemile3 4 boyut ultrason hani şu sarı renkte gördüğün ultrason resimleri wideoları wardır ya nette o şekerimm
ayy zuzu çok güldüm puhahahah ya bz onla yakınız ya ne blm aynı hastaned dr felan olnmca haftalarda yakın olnca hehehe..ay koptum yaa...e söleyn bakalım ne var önmzde bzmmm şekerden başka sen söle osamn..handandan hayr yok satenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yokk ben bilmem handan bilirrr..delüü..altı üstü bi hafta önce dourcanız he..hawaya bakk naniknanik şeker yükledikten soona öle büyük bişe yok..idrar testi filan yaparlar gerek gördükçe,bakteri neim warmı die..belki kan testi filan..bişe kalmadı artıkın..
ayyy dimi bitti inşallah şekerden sonra testler.....
e zuuzu bişi yoksa 4 boytlu usgh neden var nan anlamadm ben şimcikk...şimdi önmzde bi şeker var önmli okdrmı yoksa 4 lü 5li gidecesmi böle yani.
Merhaba guzellerrrr kizlar ben geldim oglusumu gördümde geldim bugun detayli utrasonumuz yapildi doktorum beni universite hastanesine yollamisti detayli ultrason icin , 45 dk boyunca bebegimi gordum :)) ayrica ordaki uzman doktor alttanda bakti rahim boyunu ölcmek icin icim rahatladi sukur hersey yolunca serviks boyu 4 cm dedi suan gayet normal dedi 2.3 haftaya bir tekrar kontrol ettir dedi :) bu arada bebegimiz 510 gr olmus masallahsurekli agzini acip kapadi esniyor dedi doktor , cok sirindi :) yarin tekrar kendi doktorumda randevum var seker yuklemesi yapacak bakalim :9
sizler nasilsiniz kizlar keyifleriniz nasil '?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?