kızlar bebek şekeri bakıyordum internetten çok pahalı yaaa tanesi 4,5 tl
en ucuzunu da 1,6 tl den buldum..
siz neler yapıyorsunuz bu konuda birde kaç tane alcak acaba..
günaydın kızlarrrr a.s.
dün kızımı görmeye gittim kıpır kıpırdı maşallahyerinde durmadı kalp atışını yakalayamadık cihazla dinlettirmedi zilli kızım çukolata yemiştim gitmeden işe yaradı demekki kaydirigubbakcemile2 alttan tepikliyordu beni ayakları aşağıdaymış vurup duruyordu cnmm elde salladı annesine :asigim: 27cm 469gr olmuşş meleğimm , kucağıma alacağımm günü sabırsızlıkla bekliyorumm allahıma emanet prensesim, haftaya detaylı ult var ben 4 boyutluya gircem inş ve 50gr glikoz tarama testi iğrneç bişeydi yaw bööö neyse katlanacağız artık :))
herkeze kucak dolusu seviglerr zemuszemus opuyorumnanaktan
ay ne güzel cnm yaaaaaa. RAbbim hepimizin sağlşıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
elifcim, annem minik patikler ördü. Bunalrın içine tül aldık. Uygun ölçülerde kesip hazırlıyor şimdi. Doğuma yakın da badem şekeri alacağız içlerien koymak için. Toplam 135 tane yaptık. şimdilerde yaygın bir şeymiş bu. Hem daha ucuz, hem de farklı bir şey oldu. üstelik çok da şirinler.
Malzeme için eminönü'nü tavsiye ederim. Tam da bu tarz şeylerin hem malzeme hem de yapılmışların satıldığı bir han varmış. Tam yerini bilmiyorum ama esnafa sorunca gösterirler.
günaydın kzılar 2 gündür yoktum kimse ykluğumu fark etmedi galiba keyifsizdim 2 gündür bugünde zordan geldim işe siz neler yapıyorsunzu bakalım keyifler yerindedir umarım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?