[
saol pembemm oğlumun burnu akıyor :) yoksam iyi cnmm seninde bu hafta konrolün vardı nasıldı kızın ayrıntılıya girdin mi yoksam girecek mi opuyorumnanaktan
kıslar bide şu laf sokmaları bıraksak artık ben girmedim beni kimse farketmemiş felan çok gereksiz şeyler ya hiçde umurumda degil kim beni merak etmiş etmemiş bunlaramı takılcaz alla alla giirioz paylaşooz bişileri işte kim geldi kim gitti onun kayıtınımı tututoz neyse ya...
bugun bizi evlilik yıldönümümüz kıslar:asigim: 4 yılı bitirdik allahın izniyle :asigim:
cnm buhar makinesi kullan.yoksada alsan iyi olur.çünkü bebişininde işine yarıcak.:1hug:Kızlar bu aralar burun tıaknıklığım çok arttı. Aranızda benzer durumda olan var mı? Sıcaklardan sanırım???
cnm tebrik ederim:1hugbugun bizi evlilik yıldönümümüz kıslar:asigim: 4 yılı bitirdik allahın izniyle :asigim:
ANG€L;7369093 .!.:cnm tebrik ederim:1hugğluşunuzla beraber nice yıllara
ama eleviti bırakabilirmiyim dicem dokttora bu gidişimde kilo yapıo sanki kıslar ya ben bu ilaca başladım biden kilo aldım sorucam bakalım gerek yoksa içmim ya
tesekkür ederim kizlar sagolun , dun zaten detayli ultrasonda bebegimi gormustum yazmistim doktorum universite hastanesine yolladi beni orda gordum , bugunde seker yuklemem var kendim icip gidecem bu sure icinde birsey yemek icmek yasak :)
benim doktoru gorseniz cok sirin bir adam ama aceleci ben sorulari bitirmeden beni yollama telasinda :)
ilkay inşş test sonuçların güzel çıkar cnmm , senin dr aceleci ise sancın başladığı anda seni hemen doğurtur o zaman senin açındanda iyi olur hem di mi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?