2009 Ekim Anneleri

selam kızlar bende 3günür yokum ama sanırım benide farkeden yok neyse dün kontroldeydik kızımla yine bıcırıgım hiç durmadıellerini agzına soktu ayaklarıyla kafasını kaşıdı poz vermedi bizlere fazla 500gr olmuş doktor iyi dedi ayına göre 30gr fazlası var dedi boyuda iyimiş saglıgıda şükür benim için önemli olnada bu zatwn dogunca çok görcem onu heeh bu arada bize kızım onu çekiyoz cdye die kızdı otostopçu hareketi çekti doktor dedi aaaa naptı bize kızdı orta parmagını dikti dedi hehe çok fena olcak bu zilloş öptüm kızlar ben biraz girmicem istde annemdeyim çünkü öpüyom umarım herkes iyidir

Şimdi annem tüllerini yapıyor. Birkaç haftaya çekip koyarım resimlerini hihoyyyt

günaydın kzılar 2 gündür yoktum kimse ykluğumu fark etmedi galiba keyifsizdim 2 gündür bugünde zordan geldim işe siz neler yapıyorsunzu bakalım keyifler yerindedir umarım :kedi:
cnm geçmiş olsun.havalarda çok sıcak insan keyifsiz oluyor.dikkat et kendine.
wrose ve musyas maşallah sizin zillilere.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

WROSE MAŞALLAH CANIM BEBİŞİNİE...
BENDE PAZARTESİ GİDİCEM AYRINTILIYA ACABA BENİMKİDE OKADAR BÜYÜMÜŞ OLUR MU YA..==

saol cnmm Şeniz seninkide büyümüştür tabi annesi opuyorumnanaktan

maşallah kızına sağlıklı olsunlarda dediğin gibi doğunca hep göreceğiz inşş cnmm

Herkese günaydın bugün biraz işim var onları bititrip geliyorum

Wrose maşallah kızına kocaman olmuş . canım oğluşun nasıl iyimi

saol pembemm oğlumun burnu akıyor :) yoksam iyi cnmm seninde bu hafta konrolün vardı nasıldı kızın ayrıntılıya girdin mi yoksam girecek mi opuyorumnanaktan

günaydın kıslar musyas wrose maşallah bebişlerinize

kıslar bide şu laf sokmaları bıraksak artık ben girmedim beni kimse farketmemiş felan çok gereksiz şeyler ya hiçde umurumda degil kim beni merak etmiş etmemiş bunlaramı takılcaz alla alla giirioz paylaşooz bişileri işte kim geldi kim gitti onun kayıtınımı tututoz neyse ya...

ANG€L;7368189 .!.:
cnm geçmiş olsun.havalarda çok sıcak insan keyifsiz oluyor.dikkat et kendine.
wrose ve musyas maşallah sizin zillilere.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Şeniz amin cnmm

gunaydın koca gobuklerrrrr kaydirigubbakcemile3
bende en kocamanından gobukumun resmini koymustum aksam zemuszemus
yaw ben 9 kilo almıs bulunmaktayım :sinifsinif:
anammmmm dr ye ne diceksem :gitme:

Şeniz Şeniz
relax handan cnmm , kızmayalım , bende bazen oluyor 1 hafta uğramıyorum sonrada cee diyorum kaydirigubbakcemile3 önemli olan paylaşmak herkez burda değerlii anne adayıyız ve dünyanın en güzel duygularını kimimiz yaşadı tekrar yaşayacağız kimimizde ilk defa yaşayacak :asigim: hassas dönemlerdeyiz bunun için alınmayalımm plss :1hug:

ANG€L;7368386 .!.:
cnm bende eminönü gidicem ama hafta sonları açık olurmu acaba?

Canım Eminönü'ndeki dükkanlar cumartesi açık ama pazar kapalı oluyorlar.Eğer fırsat bulabilirsen haftaiçi gitmeni tavsiye ederim. Cumartesi günleri de çok kalabalık oluyor.

ANG€L;7368386 .!.:
cnm bende eminönü gidicem ama hafta sonları açık olurmu acaba?

canım benim bildiğim kadarıyla pazar günleri kapalı o yüzden hafta içi birgün gidicem..

bugun bizi evlilik yıldönümümüz kıslar:asigim: 4 yılı bitirdik allahın izniyle :asigim:

tebrik ederim canım

Kızlar bu aralar burun tıaknıklığım çok arttı. Aranızda benzer durumda olan var mı? Sıcaklardan sanırım???

canım bende hamile kaldığımdan beri burun tıkanuklığı var:sinifsinif:gece ağzımdan nefes aldığım için boğazım çok kuruyo,gece gece 1 küçük şişe suyu bitiriyorum sonra da 10 kere wc ye kalkıyorumzemuszemus

Günaydinnnnnnnnn kizlar nasilsiniz sekerler ? a.s.

11 30 da doktorda randevum var 1 saat sonra sekerimi icip gidecegim :)
uyku duzenim cok cok bozuldu az uyuyorum sonra uykum geliyor saskin ordek misali oldu benimkisi , kansizlastim mi bilmiyorum ama halsizim biraz

Canım Eminönü'ndeki dükkanlar cumartesi açık ama pazar kapalı oluyorlar.Eğer fırsat bulabilirsen haftaiçi gitmeni tavsiye ederim. Cumartesi günleri de çok kalabalık oluyor.
evet cnm.doğru diyosun.sen tam olarak nerde biliyomusun?çünkü eminönü büyük bi yer sorarak bulunmaz.bilen varmı acaba nerde satılıyo arkadaşlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…