günaydın kzılar 2 gündür yoktum kimse ykluğumu fark etmedi galiba keyifsizdim 2 gündür bugünde zordan geldim işe siz neler yapıyorsunzu bakalım keyifler yerindedir umarım :kedi:
ayyy ne güzel yaa benim annem bana kocaman bir bebek battaniyesi örüyor şimdi bende örmeyi bilmiyorum yapsam çok güzel olur aslında..canım resmini koysanda acıcık kopya felan çeksem nasıl olur..??
Eminönüne de daha hiç gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum hem orada bebek malzemeleri çok çeşit varmış hemde çok ucuzmuş...
cnm geçmiş olsun.havalarda çok sıcak insan keyifsiz oluyor.dikkat et kendine.günaydın kzılar 2 gündür yoktum kimse ykluğumu fark etmedi galiba keyifsizdim 2 gündür bugünde zordan geldim işe siz neler yapıyorsunzu bakalım keyifler yerindedir umarım :kedi:
WROSE MAŞALLAH CANIM BEBİŞİNİE...
BENDE PAZARTESİ GİDİCEM AYRINTILIYA ACABA BENİMKİDE OKADAR BÜYÜMÜŞ OLUR MU YA..==
maşallah kızına sağlıklı olsunlarda dediğin gibi doğunca hep göreceğiz inşş cnmmselam kızlar bende 3günür yokum ama sanırım benide farkeden yok neyse dün kontroldeydik kızımla yine bıcırıgım hiç durmadıellerini agzına soktu ayaklarıyla kafasını kaşıdı poz vermedi bizlere fazla 500gr olmuş doktor iyi dedi ayına göre 30gr fazlası var dedi boyuda iyimiş saglıgıda şükür benim için önemli olnada bu zatwn dogunca çok görcem onu heeh bu arada bize kızım onu çekiyoz cdye die kızdı otostopçu hareketi çekti doktor dedi aaaa naptı bize kızdı orta parmagını dikti dedi hehe çok fena olcak bu zilloş öptüm kızlar ben biraz girmicem istde annemdeyim çünkü öpüyom umarım herkes iyidir
Herkese günaydın bugün biraz işim var onları bititrip geliyorum
Wrose maşallah kızına kocaman olmuş . canım oğluşun nasıl iyimi
ANG€L;7368189 .!.:cnm geçmiş olsun.havalarda çok sıcak insan keyifsiz oluyor.dikkat et kendine.
wrose ve musyas maşallah sizin zillilere.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
cnm bende eminönü gidicem ama hafta sonları açık olurmu acaba?Eminönüne de daha hiç gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum hem orada bebek malzemeleri çok çeşit varmış hemde çok ucuzmuş...
günaydın kıslar musyas wrose maşallah bebişlerinize
kıslar bide şu laf sokmaları bıraksak artık ben girmedim beni kimse farketmemiş felan çok gereksiz şeyler ya hiçde umurumda degil kim beni merak etmiş etmemiş bunlaramı takılcaz alla alla giirioz paylaşooz bişileri işte kim geldi kim gitti onun kayıtınımı tututoz neyse ya...
ANG€L;7368386 .!.:cnm bende eminönü gidicem ama hafta sonları açık olurmu acaba?
bugun bizi evlilik yıldönümümüz kıslar:asigim: 4 yılı bitirdik allahın izniyle :asigim:
ANG€L;7368386 .!.:cnm bende eminönü gidicem ama hafta sonları açık olurmu acaba?
bugun bizi evlilik yıldönümümüz kıslar:asigim: 4 yılı bitirdik allahın izniyle :asigim:
dogru sölüonda wrosecim alınan ben diilim ki kaydirigubbakcemile3 sen yanlış anladın olayı sanırım neyse boşver :))
Kızlar bu aralar burun tıaknıklığım çok arttı. Aranızda benzer durumda olan var mı? Sıcaklardan sanırım???
evet cnm.doğru diyosun.sen tam olarak nerde biliyomusun?çünkü eminönü büyük bi yer sorarak bulunmaz.bilen varmı acaba nerde satılıyo arkadaşlar??Canım Eminönü'ndeki dükkanlar cumartesi açık ama pazar kapalı oluyorlar.Eğer fırsat bulabilirsen haftaiçi gitmeni tavsiye ederim. Cumartesi günleri de çok kalabalık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?