ben şekere hafyata salı gidiom gözdecim 16 haziran saat: 9,15 de :)) 50 mg yüklemesi 5 tl imiş 100 gr 12tl imiş hangiisini yapacak bilmiom
ayrıntuılıda organlarına bakıo yasemincim herşeyine bakıolar a dan z ye iç organlar anneden bebege giden kan akımı nasıl felan seninkinni tek farklı aynı zamanda renkli olması benimki renksiziydi:))
gözdecim sorma kilo demebende 8 kilo aldım bacaklarım kalınlaştı resmen
ben şekere hafyata salı gidiom gözdecim 16 haziran saat: 9,15 de :)) 50 mg yüklemesi 5 tl imiş 100 gr 12tl imiş hangiisini yapacak bilmiom
Handan ya sizin hastane çok uygun bana şeker yüklemesi için 50 mg 19 tl dedi Ayrıntılı ultrasonada 160 tl ödedim sizn 70 küsür bişeydi galiba bendemi sizin hastaneye transfer olsam ne fisfisfis
ayy oğluşumun renkli fotosunuda mı vercekelr umarım çok çekerde verirler bende size gösteririm teyzeleri 12 gibi giricem ultrasona hayırlısıyla ya kzılar ben bide temmuzda tatile gitmeyi düşünüyorum denize giremem herhalde demi sizler tatile çıkacakmısınız sırnaşık şey
handancım bu şeker aç karnına mı gitmek gerek acaba?heryerde yapılıyomu poliklinik yada labaratuaramı gitmek lazım yani?
canım sen baglı oldugun hastaneye git doktorun nerdeyse orda yaptır bence , sabah aç karna gidilio önce kan alıolarmış açlık şekeri için sonra şekeerli suyu içiosun 1 saat felan sonra gene kan alıolarmış
amazon da gidio canancım
vitamnsz olmas kıs handan..bende suya atılan ilaçlarda yasdrmayı düşünüodumm bu kırmızı damarlarm için..bana tuhaf bişi verdi reyhan hanm ben şimdi elevt bide kapsüllü bi hap var gyno ferro sanol die onu kullanıomm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?