2009 Ekim Anneleri

ben şekere hafyata salı gidiom gözdecim 16 haziran saat: 9,15 de :)) 50 mg yüklemesi 5 tl imiş 100 gr 12tl imiş hangiisini yapacak bilmiom

Handan ya sizin hastane çok uygun bana şeker yüklemesi için 50 mg 19 tl dedi Ayrıntılı ultrasonada 160 tl ödedim sizn 70 küsür bişeydi galiba bendemi sizin hastaneye transfer olsam ne fisfisfis

off busaman kadr ben çok takmıodum ama şimdi brden böle olnca takık oldum bu aralar çirkn hissediom kendmi...
ya ama yaşllı gibi oldu böle tuhaf kırmızı damarlar çıktı heppp..acaba çok ayakta kalmaktanmı öle diodu nette.siz otrmktan bende aykta drmaktan şikayet ediomm:=)
napalım kaderrrr.:sinifsinif:..inş veririsss:Saruboceq:

Handan ya sizin hastane çok uygun bana şeker yüklemesi için 50 mg 19 tl dedi Ayrıntılı ultrasonada 160 tl ödedim sizn 70 küsür bişeydi galiba bendemi sizin hastaneye transfer olsam ne fisfisfis

gel canım sende gelkaydirigubbakcemile3 78 tl idi ayrıntılı muane ücretleride düştü şimdi devlet 10 tl almıcak ya artıkkaydirigubbakcemile5

canım bende temmuzun 25 inde tatile çıkıcam antalya -kemere gidicez eşimle 13 saat yol sürüyor otobüsle kendi arabamızlada 9 saat sürer heralde.. nasıl dayancam bakalım
denize de girebilirsin canım ben doktoruma sordum tatile gidicem denize girebilir miyim diye tabiki girebilirsin dedi.. hatta havuza bile girebilirsin dedi.. en fazla mantar olur dedi. onun içinde mantar ilacı veririm dedi. biz yüzmeyi öneriyoruz dedi. walla..

evt yavv iimş 5 ytl 50 gr yükleme yapıolar ilknde sanırım öle duymştumm..kıs pembe pahalıymşş sen gel bzm hastanye 4leyelm bari..şimdi madicalde olsammm 5o ytl kesn isterlerdi:=))))))))sormsuzz hastane neolcak saten kısgnzm onlara neden gelmion ayrntılıya gün almştn direkten aramdlar bile..hıııhhhhh

handancım bu şeker aç karnına mı gitmek gerek acaba?heryerde yapılıyomu poliklinik yada labaratuaramı gitmek lazım yani?

canım sen baglı oldugun hastaneye git doktorun nerdeyse orda yaptır bence , sabah aç karna gidilio önce kan alıolarmış açlık şekeri için sonra şekeerli suyu içiosun 1 saat felan sonra gene kan alıolarmış

kızlar ben bütün tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum hiç ücrette ödemiyorum doktorlarınzı özelde diye mi özelde yaptırıyorsunzu tahlillerinizi anlamadım valla ilk defa 4 boyutluya para vercem iştezemuszemus

asiye mecbur felan demedi bu gidişimde tekrar bi sorcam gözdecim ben yaptırmak istiom ama 7.ayda görüntü güsel olur dedi asiye şimdi uzaylı gibiler dedikaydirigubbakcemile3 nisada başka yapılcak bişi kalmadı canım sanırım bide idrar testi yaptırcam bu gidişte galiba enfeksiyon kaptım sarı akıntım ve hafif yanmam başladı :gitme:

vitamnsz olmas kıs handan..bende suya atılan ilaçlarda yasdrmayı düşünüodumm bu kırmızı damarlarm için..bana tuhaf bişi verdi reyhan hanm ben şimdi elevt bide kapsüllü bi hap var gyno ferro sanol die onu kullanıomm..

yasemincim önce bende sskta yaptırdım ilk zaman bütün a dan z ye testlerimi yaptırdım guatır tiroid bilmem ne para vermeden ama sonra gidemedim işten dolayı orası çok vakit aldıgı için

tuhaf bişi olannın adı ne kıskaydirigubbakcemile3 bende elevit iiçiom gyno ferro sanol içiom senin gibi eksradan bi calsiyum+d3 içiom suda erio o

kıs canan evt okay oynucasss töbnee o sancıyla tam oynars okeyi..e amazon ben handan gidiosya o bakmdan sende gel 4 kişi olalm dedik iştee..hıhh:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…