2009 Ekim Anneleri

selam kizlar nasilsiniz????
handancim ekmegi neden cikariyorsun hayatindan hamilelikte ekmek yemek sartmis ama azda olsa icindeki proteinlere ihtiyacimiz varmis....tamamen cikarma bence...

arkadaşlar selam.iki gündür yürürken baze sağ bazen sol kasığıma ağrı giriyor.tam karnımın altı gibi.sadece yürürken oluyor.sizdede oluyormu.telaşlanmam gerekirmi bilemedim.kontrolüm 20 haziran .

arkadaşlar selam.iki gündür yürürken baze sağ bazen sol kasığıma ağrı giriyor.tam karnımın altı gibi.sadece yürürken oluyor.sizdede oluyormu.telaşlanmam gerekirmi bilemedim.kontrolüm 20 haziran .

canim ara ara banada oluyor sanci gibi degilmi???normalmis ben sormustum doktoruma surekli degilse arada olmasi normal dedi...bazen 2-3 gun pespesede oldugu oluyor ben korkup acile gitmistim bu yuzden bisey yok cok iyi bebegin kimildiyor bile dedi....

kızlar öğle yemeği rehavetimi çöktü bakem sizlere bugün ayaklarım çok ağrıyor sizinde ağrı oluyor mu kızlar

sağol canım.biraz rahatladım.umarım birşey yoktur.

kızlar bişi sorcam 3 boyutlu ile dört boyutlu ultrason arasındaki fark nedir. ben her gidişimde doktor bi seyah beyaz yani normal ultrason ile bakıyo. ayrıca birde bebişimi renkli gösteriyo resmen herşeyi görünüyo o ultrasonda. 4 boyutlu daha mı farklı

ama eleviti bırakabilirmiyim dicem dokttora bu gidişimde kilo yapıo sanki kıslar ya ben bu ilaca başladım biden kilo aldım sorucam bakalım gerek yoksa içmim ya

selam kızlarrr::) umarım hepiniz iyisinizdir.
handancım nice yıllara canım bu arada.
elevit çok kilo yapıyo kuşum . vitamin hapı olduğu için iştah açıyo. bana da verecekti asiye hanım ben istemedim. yediklerime dikkat ediyorum , iştahım iyi dedim istemedim o da vermedi. senin de iştahın iyi zaten bence içme söyle de.

Selamlar kısslar
Bugün çok halsiz ve uykusuz hissediyorum. Sabahta beri uyukluyorum. Valla işe gittiğim günler bu kadar olmuyodu yani.
Amazon canım benim de süt pompam geldi seni göremedim o günden beri söyleyemedim. Çok güzel çekiyo hakkaten aynı bebek emmesi gibi. Hayırlı bi işe vesile oldun tekrar sağoll Şeniz

kızlarrrrrr cvp??

Canım ben de 4 boyutluya girmediğim için tam bilemiyorum. Benimde doktor önce siyah beyaz bişeyde bakıyo, sonra sarı bi ekran açıyo, burdan daha net resim alırız diyo. Ama yine de çok net değil. 4 boyutlu da daha net görünüyodur heralde :sm_confused:

yaw kısslar geçmişi de yeni okudum da. bu elevit gerçekten kilo yapıyo olabilir mi yaa. Dr. bana daha ilk kalp atışlarını duymaya gittiğimizde verdi. Aylardır kullanıyorum. Üstelik o dr'um emzirirken de kullanıcaksın demişti. Dikkat ediyrum bu vitamini kullananlar aşağı yukarı aynı kiloları almışlar, benimki de 7 kilo olmuş, üstelik spor yapıyorum. Ben de sorcam dr'a

Haa bi de bugünlerde doğum yapcak bi arkadaşım var 32. haftasındayke sordum, 8 kilo aldım demişti. Vitamin kullanmamış o haftaya kadar hiç. Ben kullanman lazım falan deyince dr'una sormuş, o da çalışan bayanların beslenmesinden emin olamadığımız için kesin veriyoruz demiş. Sen evde yediklerine dikkat ediyosun zaten gerekli değil, sadece demir yeter demiş. Acaba onun için mi o kadar az aldı. Bebek doğunca bebeğin kilosunu da yazarım artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…