2009 Ekim Anneleri

hahahah ne bilim ya hapın adı aklıma gelmedi bende adını yascağma tuhaf bi hap diektm kapsüllü ama sonra üşenmeden kalkıp mutfağa gdip ismne baktım:=))))))))))))
sonra o tuhaf bişide kaldı orda işte:=))adı tuhaf hayatım kendide çirkn yapışıo ağzmda kapsüllü kapsüllü..işte bende o senn içtğn sudaklerden istiom ayaklarm içinn..diim bu gidiştede yassın barii..

daha 4 boyutluya girmedim onda cd alınomuş zeynepcim ben bakırköyde yaptırcam lale zeynep kanmaz'a gidicem bak nette sayfası var

bugunden itibare ekmegi çıkarıom hayatımda zaten az ekmek yiyiodum oda kepek ekmegi onu yemicem artık kahvaltılarda yerim bitek 3 dilim felan dahada yenimicem bakalım nolcaklmaz:

cnm bakıosa neden bdaha yaptırasınkiiii..?negüslemş yaa hangi hast o..

Öncelikle söyliyimki çok şanslısın ne güzel 4 boyutlu görüyormuşsun bebişini bence birdaha gitmene gerek yok

ankarada akay hastahanesi kızlar hem anlasmasıda var sigortayla hemde ilk gittiğimden beri her gidişimde 4 boyutluda bakıyo annem baska türlü anlamıyo zaten ...birsürü 4 boyutlu fotoda çekip veriyo bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…