masa başı işi kesinlikle bende suçu işimde buluyorum dosyalama yemek ve wc harici kalktığım yoksenağlama öyle bi alıştımkiakşa yürümeye eriniyom eşim dışarı çıkalım demesin diye gözüne bakıyom
cnm çok sağol.ama ben orda bebek eşya kıyafet falan satılıyo die biliyorum.bebek şekeri için malzeme varmıdır acaba?kimse almamış heralde dahaangelcim eminönünde yer sormuşsın havuzluhan varmış orayı öneriolar canım netten araştır bi tam yerini
saol yasemincim teşekkür ederm
ANG€L;7370616 .!.:cnm çok sağol.ama ben orda bebek eşya kıyafet falan satılıyo die biliyorum.bebek şekeri için malzeme varmıdır acaba?kimse almamış heralde daha
şeker olayını hiç bilmiom angelcim ya erken degilmi şeker olayı için bende alıcam ama erken die düşündüm
gözcecim hoşgeldinnnzemuszemus
hoş bulduk btanemm..sen şekere nesamn gdecen randevu aldnmı fyatı nekadrmş bide biliomusun..
cnm şimdiden malzemesini alıyım dedim.daha sonrada şekerini alır koyarım içine.yada bi dahaki aya alırım artık.havalarda çok sıcak nasıl gezcez dolaşcaz:gitme:şeker olayını hiç bilmiom angelcim ya erken degilmi şeker olayı için bende alıcam ama erken die düşündüm
gözcecim hoşgeldinnnzemuszemus
yok kırılmadım yasemin nie kırılım zemuszemus
ayrıntuılıda organlarına bakıo yasemincim herşeyine bakıolar a dan z ye iç organlar anneden bebege giden kan akımı nasıl felan seninkinni tek farklı aynı zamanda renkli olması benimki renksiziydi:))
gözdecim sorma kilo demebende 8 kilo aldım bacaklarım kalınlaştı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?