2009 Ekim Anneleri

Aynen canım ama kesin kararlıyım bu akşam yürümeye başlayacağım...

ayyy maşallah burcu ya çok zor tabi ya kıs ben şimdi kendimi zor taşıom 51 le hamiş kadım 59 oldum akrep nalan gibi hissediom kendimi yani dışardan bakan çok almamıışsın ne güsel dio ne demek ya diom 8 kilo aldınm zayıf kaldık die çok görünmüo ama ben kendimi taşıyamıyorum 30 dk yürüom bacaklarım agrıo vucut alışık degil ki böle kiloya yani doguma kadar nası taşıcam kendimi die düşünüom kara kara

şeker olayını hiç bilmiom angelcim ya erken degilmi şeker olayı için bende alıcam ama erken die düşündüm

gözcecim hoşgeldinnnzemuszemus

yok kırılmadım yasemin nie kırılım zemuszemus

şeker testini bana doktor bi daha ki ay yapıcaz dedi ve tüm tahlillerini tekrarlıcaz dedi yinr 5 tüp kan alacakalr galiba ahhh çekecekler kanımı yine lmaz:

ya kıslarr kilolardan diosunuz ama benm etlermde sarktı bende 7 kilo almşmm ama bacaklarmn arkası baldrlarım böle nası anlatsam kırmızı damarlar çkmış yaşlılarn çıkarya varz mi denio ama vars değilya kırmızı damarlar hemde çok belrgin..aynısı bacak aralarmdada vra..çok üsüldüm yaa etlerm sarktı resmen..ağlıcam şimdii..

ANG€L;7370616 .!.:
cnm çok sağol.ama ben orda bebek eşya kıyafet falan satılıyo die biliyorum.bebek şekeri için malzeme varmıdır acaba?kimse almamış heralde daha

canım ben bebeğim için bir iğne almadım..doğsun bi sağsalim de ondan sonra alıcam Allah nasip ederse inşallah..paran oldu mu her şey alınır gider..
izmir de bir pastanede pembe emzikli minik biberon şeklinde bebek şekerleri gördüm,içinde de badem şekeri vardı..bayıldımopuyorumnanaktanAllah ım nasip ederse ben bebek şekerimizi biberon şeklinde yaptırmayı düşünüyorum.. fiyatını sormadım ama pahalı olduğuna eminim..ben çok yaptırmayı düşünmüyorum zaten..sadece çok yakınlarımız içinyerimseniben

cuamrteside 4 boyutlu ve ayrıntılı ultrasona giricem meleğimi görücem çok heyecanlandım şimdi bak kzılar bu ayrıntılı ansıl bi şey anlatsın girenler bakemmmm

ayrıntuılıda organlarına bakıo yasemincim herşeyine bakıolar a dan z ye iç organlar anneden bebege giden kan akımı nasıl felan seninkinni tek farklı aynı zamanda renkli olması benimki renksiziydi:))

gözdecim sorma kilo deme bende 8 kilo aldım bacaklarım kalınlaştı resmen

şeker olayını hiç bilmiom angelcim ya erken degilmi şeker olayı için bende alıcam ama erken die düşündüm

gözcecim hoşgeldinnnzemuszemus

yok kırılmadım yasemin nie kırılım zemuszemus
cnm şimdiden malzemesini alıyım dedim.daha sonrada şekerini alır koyarım içine.yada bi dahaki aya alırım artık.havalarda çok sıcak nasıl gezcez dolaşcaz:gitme:

ben şekere hafyata salı gidiom gözdecim 16 haziran saat: 9,15 de :)) 50 mg yüklemesi 5 tl imiş 100 gr 12tl imiş hangiisini yapacak bilmiom

bilmiom valla angelcim napacaz ben 30 dk yürüom çok yoruluom ayak tabanlarım agrıo hemen daha alıncak şeylerimde var allah yardımcımız olsun

ayy oğluşumun renkli fotosunuda mı vercekelr umarım çok çekerde verirler bende size gösteririm teyzeleri 12 gibi giricem ultrasona hayırlısıyla ya kzılar ben bide temmuzda tatile gitmeyi düşünüyorum denize giremem herhalde demi sizler tatile çıkacakmısınız sırnaşık şey

evet yasemincim cd de veriolar 4 boyutluda:)) bende temmuzda giricem görüntü daha net olsun die öle dedi doktrum ,deniz temizse girebilirmişiz denize ama ıslak kalmamamız gerekiomuş enfeksiyon kapabilirmişiz bende haftasonları yazlıga gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…