2009 Ekim Anneleri

iyi akşamlar ekim ayının güzel anne adayları bebişleri herkese öncelikle maşşallah diyeyim ben giremiyom fazla güseller ameliyatlı ayagım çok şişiyo ayakta kalamıyom fazla yarın doktora gidiyoz sabah 9da şeker yükleme testimiz rutin kontrolümüz ve haftalık ignemizi olcaz kızımla sizleri koccaman öpüyom çokta özlüyoruz sizleri kızımdan herkese selam vardı ultrasonda el saalladı zilloşummm muccccccccccccccck

musyascım çok geçmiş olsun canım...
kızını benim yerime çok çok gör bak inşallah testinin sonuçlarıda çok iyi çıkacak canım benim..

İyi akşamlar kızlaropuyorumnanaktan
hepinizi çok özledik inşallah herkes iyidir:Saruboceq: Biz kızımla bugün alışverişe gittik ona birsürü ciciler aldık, hissettimi ne akşamdan buyana kıpır kıpır oynuyo ve dışardanda belli oluyo
Hepinizi kocaman öpüyoruz iyi bakın kendinizeeŞeniz

naloşummmmmmmmmmmmmmm bizde burdayızz oğluşumla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gule gulee giydirirsin inş. melegine cicilerini elam bizde sizi optukkkk Şeniz

gizoşummmmmmmm napıyon nasılsınn giremedim 2 gundur oğlusun nasılll opuyorumnanaktan

naloşummmmmmmmmmmmmmm bizde burdayızz oğluşumla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yirrrrrriiimmm oglusunu... teyzesiii sevsinnnn onuu oksa benim yerimeee Şeniz :asigim:
ben cıkıyorummm bitanemm kocamaannn optmmm kociş hadi deyip duruyor :a015:

Gunaydin kizlar ) ödev yapiyorumda daha bitmedi herkesden once ben burdayim kaydirigubbakcemile3
Ama birazdan yatacagim saat gece 1:3o oldu :bbo:

GÜNAYDIN FISTIK HAMıŞLER NASILSINIZ BUGÜN BAKALIM AYY BEN ÇOK KÖTÜYÜM YA AKŞAM KAYINVALDEMDE KALICAZ DEDıM YA KALDIK AMA HıÇ UYUYAMADIM EVı ÇOK SIAKTI SAUNA GıBı 3 SAAT YA UYUDUM YA UYUMADIM EŞıMDE BıRAZ RAHATSIZDI ONLADA ıLGıLENDıM OFFFF NASIL ÇALIŞILIR BUGÜN YAA OFFFFFFFFFFmafoldumben

Günaydın arkadaşlar
Yasemin canım kıyamam ya :teselli: benimde dün akşam bacağıma kramp girdi uyurken şimdide çok acıyor çabucak bitsin istiyorum bugün

Günaydın arkadaşlar
Yasemin canım kıyamam ya :teselli: benimde dün akşam bacağıma kramp girdi uyurken şimdide çok acıyor çabucak bitsin istiyorum bugün

bende sana üzüldüm cnm magnezyum içiyor musun valla bende bugün akşamı nasıl yapcam bilmiyorum tatlım mafoldumben

yasemin içmiyorum canım dr vermedi 2 dir oluyor bu ayın 20. gideceğim o zaman söylerim belki verir.
Allah yardımcın olsun canım inş bugün hemen biter anlamzsın. Şeniz

hoho günaydın canım evet bugün hava çok sıcak olacak şimdiden bunaltıyor allah dışarda çalışanlara sabır versin. Allahtan içerideyiz güneş falan gördüğümüz yok.

Günaydın arkadaşlar

pempem ya kıyamam sana geçmiş olsun cnm. benimde ayaklarım son bir haftada felaket şişti. bu sabah terlik giyip geleyim dedim işe. inan terliklerim bilem olmadı... sizdede varmı şişlik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…