2009 Ekim Anneleri

Handan birde mecburiyetten gidiyoruz açıkçası kayınpederim felçli ya eşim ona egzersiz yaptırıyor akşamları eşim tek çocuk o yüzden akşamları gidiyoruz karınımızıda doyurup doğru eve .
Şaka bir yana öyle bir şey olmasaydı akşamdan yapardım yemekleri evimde yerdim açıkçası insanın kendi evi gibisi olmuyor çünkü.

dimi canancım efet bide paşam adına yazım babasına iiki annemle evlendin baba diekaydirigubbakcemile3belki kocişim bana süpriz yapar yeme felan götürür bakaım her an herşey olabilir:kedi:

ay efet sizin durumu unutmuşum canancım en iisi yapıosunuz valla helal olsun git kıs işte ne güsel hem sevap işlionuz hemde karnınız doyuyo daha ne olsunopuyorumnanaktan

ELA ALIŞVERıŞTEDıR ÇILGINLAR GıBı BU SICAKLARDA BAYILA BAYILAkaydirigubbakcemile3

KIS YASEMıN HERZAMAN YAPTIGIM KÖFTE KOCAM BAYILIR AMA SEN BECEREMEZSEN BıLEMıCEMkaydirigubbakcemile3

He hakketen alışveriştedir. ay ben hiç birşey almadım bu haftasonu bir eminönüne gidip birşeyler alasım var havuzlu han varya orada chicconun magazası varmış çok uygun oluyormuş fiyatlar bulabilirsem bakacağım orayada.

bende havuzluhana gidicem ama ne zaman bilmiom yaa off eşim şu dügüne gitsin gelsin adanaya sonra gidicez sanırım temmuzda bayıla bayıla:sinifsinif: sen bi git bakalım bilgi ver bana

Tamam handancım
Birde pazar günü C.A mağazası varya bakırköy- eminönündede var
Oradan uzun kollu bady aldım 2 tanesi 9 tl çok güzeller pazardada zaten 4,5 falan tanesi
aldım aklınızda bulunsun almak isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…