Handan kıyamam canım ya ablan biraz fazla ilgiden hoşlanıyor sanırsam boşver tatlım biz varız insan ister istemez sinir oluyor ama yapacak birşey yok.
Zuzucum, sordum ben doktora. Eğer kramp sürekli değilse 2 günde 1 alsan da olur demişti.
zuzum artık ablamla görüşmeleri azalttım yani psikolojim bozuldu sürekli onun hamilelik sorunlarından bıktım yani normal diom böle böle diom ama o gidio annemlere abarta abarta anlatıo herşeyi anneme tel açıom napıon die bana ablanın şöleymiş böleymiş die başlıo aa yeter banane dicem yakında :gitme:benimle bi tek kocam ilgilenio zaten bide siz:gitme:
zuzum iyi olduğuna sevindim darısı benim başıma bakalım hayırlısıyla inşallahhh.
efet ya şaka maka 3 ay felan kaldı dimi
kıslar biraz sinirlerim bozuk benim bu ablam hamile olan durup durup bişi çıkarıo sanırım ilgi çekmek için sinir oluyorum şimdide erken dogum olayı çıkardı biraz idrar yolları intihalplanmış doktoru ilaç vermiş bu hepimizin başına gelebilecek bişe eminim doktoru şöle bi agız hani erken dogum olayından bahsetmiştir bizim kız erken dogurcam tiribine girdi annem ablam herkes panik kız erken dogurcak die burdada bi sürü arkadaşımız enfeksiyon geçirdi ki büyük ihtrimal bendede var haftaya idrar testi yaptırcam ay sinirim bozuluo ya herkes onla ilgilenio sanki ben hamile degilim gibi , geçen ay bebegim ters dedi e heralde ters olacak o ayda sonra plesentam şurda burda dedi sinir oluom artık:umursamaz:
zuzu pıtırcıgın saglıklıymıs ne gusel insallah hep boyle giderr.senin ticker da ay yazıo hafta yazmıoki anacım kac haftalık tam olarak.bende kızımı haftaya ctesi gorusucem daha :1closedeyes:
ay benim minnoşum kaç gr acaaba çok merak ediom yaaa şu salı günü bi gelseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?