2009 Ekim Anneleri

zuzum artık ablamla görüşmeleri azalttım yani psikolojim bozuldu sürekli onun hamilelik sorunlarından bıktım yani normal diom böle böle diom ama o gidio annemlere abarta abarta anlatıo herşeyi anneme tel açıom napıon die bana ablanın şöleymiş böleymiş die başlıo aa yeter banane dicem yakında :gitme:benimle bi tek kocam ilgilenio zaten bide siz:gitme:

Handan kıyamam canım ya ablan biraz fazla ilgiden hoşlanıyor sanırsam boşver tatlım biz varız insan ister istemez sinir oluyor ama yapacak birşey yok.

Handan kıyamam canım ya ablan biraz fazla ilgiden hoşlanıyor sanırsam boşver tatlım biz varız insan ister istemez sinir oluyor ama yapacak birşey yok.

haklısın canım boşuna kendimi üzüom ama elimde degil ,aslında gayet normal seyreden bi hamileligi var benden daha saglıklı maşşallah yani 16 kilo aldı hala hastalık arıo neyse düşünmücem daha fazla zaten görüşmüyorum eskisi gibi bu sefer handan uzak duruo die laf ediolar etsinler umrumda degil valla sadece bebegimi düşünmek istiyorum kimseyi degil saol canımopuyorumnanaktan

Zuzucum, sordum ben doktora. Eğer kramp sürekli değilse 2 günde 1 alsan da olur demişti.

hımm..CADIARZU

bencede hayatım fazla sık görüşmeye gerek yok şu durumda..hele şu hassas dönemler geçsin..sen kendini sıkıosun boş yere..

handan canım boş ver takma kimseyi bebişini düşün sadece ablan biraz fazla nazlı sanırım boş ver takma bi şeyi sende arada sırada görüşürsün işte bu kadarcık şekerimmmm

Et tabi haberlerde izlemeyelim seni hamile kadın havaalanını oksijensiz bıraktı deyüüü
Ama çok ilginç çok şaşırdım siyah siyah baca gibi tütüyooooo sabah sabah hiç güleceğim yoktu

oyy kıyamamm.bosver takma yaa.oda oyle dikkat cekio demekki zemuszemus

Kızlar siz baktınızmı linke bakında aklınızda bulunsun delikafadulden delikafadulden
Fatoşa göndermek lazım bunu türkiyeye gelirken dikkatli olsun...

zuzu pıtırcıgın saglıklıymıs ne gusel insallah hep boyle giderr.senin ticker da ay yazıo hafta yazmıoki anacım kac haftalık tam olarak.bende kızımı haftaya ctesi gorusucem daha :1closedeyes:

hhahhaha haklısın canan valla fatoş islesin hhaha

yasemincim buketcim çok saolun kıslar umursamıcam artık kim ne derse desin isterlerse küssünler benle:umursamaz:

zuzu pıtırcıgın saglıklıymıs ne gusel insallah hep boyle giderr.senin ticker da ay yazıo hafta yazmıoki anacım kac haftalık tam olarak.bende kızımı haftaya ctesi gorusucem daha :1closedeyes:

inşallahh bukett hepimisinki sağlıklı dewam ederr...bugün 23 bitti şekerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…