Aklıma takıldı bu beşiklerin yan tarafından yatak çıkıyor diyordu bir arkadaş baktım nette bulamadım hiç öyle beşik acaba benmi yanlış anladım bir bilgisi olan varmı ..
kaydirigubbakcemile3:=))))kıs pembe hayatım ben demiştim onu baktğmz odada altından yavruluk çıkıodu orayada yatak koyup anne yatabiliomşş.:=))ama o sadece oda takımında var sanırsam tek yok öle..
canan nette varmı bilmiomda ablamda o modelden aldı nası bilonmu bu büyüyen yatakların altında çekmeceleri varya bunlarınki baza gibi gene çekiosun gelio istersen çekmece olarak kullan istersen bi yatak koy yatakoluo kapiş
sagolun canlarım ben öyle bir beşik istiyorum çünkü benim yatak odam ufak imkansız yanımda yatıramam öyle bir beşik alıp bebk odasında yatmayı düşünüyorum nasıl mantıklı değülmü takımda olur canım takım sıgarsa odaya alırız sığmazsa özel yapmazlarmıki aceppp
Hadi ya kıs nerden aldı söle bakım adresini yas hangi mobilya ne renk nası bişi benm şimdi çkmam lasm acill ark bulşcamm..sonra bise yemeğe gelcklerr çok işim var yaa off offf..kuzum özelden yass bana nerden aldıklarını yani göreceğim biyere yasda nere yasarsan yass öptm hepiniisi sefiommmmmm..
PEMBEM OLUR CANM BEN HEP EVDEıM VALLA ban uyar kuzumm..geleim konşurus detaylı dandanım bide kaçpara indrm yapmş kaç demşte kaça almş neler var odann içinde onuda yass..hadi kolay gele çok öptm
modesadan almış canım ama magazanın adını bilmiom sorarom 1750 demişler çingene pazarlıgıyla 1400 e almışlar büyüyen yatak+aynalı şifonyer+duvar rafı+oyuncak dolabı varmıi kremli süt kahveli almş 3 hafta sonra gelcekmiş ben görmedim daha
bence mobilya alıcaksanız önce demirkapıya bakın
biz ev için ankara inegöl istanbulda masko ,modoko nere varsa gezmiştik
en uygun demirkapıydı fatihe bağlı sanırım yani merkezi bi yer kolay ulaşım fln