hadi ordaaaaan en büyük memeli benim ezelden beri öyle :gitme: 75 ama dd naber?
hahahah balkondan el bombası atar size:roflol: ben size yeni resmimi koyum en iisi hasret giderelim kıslar canan sen hiç komuyıon kıs:mymeka:
kıs cashmir bu pembenin 70 imiş yeni 75 olmuş kıs sende vahimsin ama vahh vahh göççük memelerr sizikaydirigubbakcemile3
hee valla kıslar bende yakınım size aslında ama kocişim furur beni zaten sıcaklar başladı kocamın adana kafasını tutturmumkaydirigubbakcemile3
kizlar ben cikiyorum ise gidiyorum size iyi sohbetler guzeller..yarin gorusmek uzere....
Ya fotoğraf makinemiz ablamda cep telefonumun bağlantı kablosunuda kaybettim o yüzden yoksa koymammı
selam kizlar ben size bisey sormak istiyorum.. bir kac gündür sol gögsüm asiri bi agri var sadece uclari degil bütün gögsüm agriyor.. bu yüzden bi zamandir sütyen bile takmiyordum.. zaten kocaman oldular.. helede sol gögsüm sagdakindan daha büyük görünüyor.. dün öyle inceliyordum gögsüm biraz siktim galiba ve süte benzer bi sivi geldi.. bu sivinin gelmesi normalmi yani suan icin erken diye düsünürdüm ben.. doktorumda izinli haftaya gelicekmis.. o sivi geldikten sonra bi kac saat boyunca gögüs ucumda yanma oldu.. haalada agri var zaten.. büyüdükleri icinmidir bu yada sütyen takmadigimdan asagimi cekiyor acaba.. endiselenmeyim diyorum ama kafamdanda atamiyorum..
ayşecim endişelenme canım sıvı gelmesi normal bişi bi çok kişiden geldi süte hazırlık yapıomuş memmişler endişelenme canım gögüslerin büyüdügü için agrı oluodur benimde agrım oluodu büyürken ama şimdi baya büyüdüler yumuşacıklar ne şişilik ne agrı kalmadı bekle canım
normaldir canım endişelenme, dokular, damarlar vs. gelişiyor, hazırlık yapıyor. büyüdüğü için de ağrı yapıyordur. benim de öyle sol göğsüm daha büyükçe. yalnız göğüs ucunu sıkıp sıvı geliyor mu falan diye bakma, oynama göğüslerinle. tehlikeli birşey memeucuyla oynamak.
kıs adanalının napcağ belli olmass vurur bisi valla:=))en iisi kapıdan geçmemek:=)adanalı bunun kkya grdiğini bile bilmiodur kesnnn kaçralım handanıda görsün dandansız kalmk nedemkk:=))görüşelim ben çok isterim sahi zeynepte yakındı. bizde toplanıp handana baskın yaparız kocası içeri almazsa apartmanın önünde otururuz ......
yok canım kafa yormuom mastermı yapacamkaydirigubbakcemile3 biz direk beden ölçüsü sölüozda ona göre memiş büyüklügü hayal edioz o bakımdankaydirigubbakcemile3
negüsel aybike bende çok bekledim ama gelmedi :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?