kizlar melekleriniz en cok ne zaman tekme atiyor benimki yemeklerden sonra ve sessiz biryerde uzaninca
maşallah canancımsonra bi ara duraklamaya girio geçen hafta bizim duraklama dönemiydi
canim sismanligi takinti yapma bence yoksa hicbisey yemesende kilo almaya baslarsin...klava sikolojik olarak etkilenirmis vucut;...a.s
gülican kıs napaım yaa tutamıom kendimi ben yaa..boyna acıkıorumm..bu aralar böleymm yağ tuzz kızarmş ekmek hemide ne keyf alıom dünyalar benm oluo yemk yerken:)))
ohh canımıza degsin 2009 en şişko ve en güsel anneleri biz olucazkaydirigubbakcemile
zemuszemuszemuszemus:hooray::hooray:
3 kilomuuu ne güsel yaaa.inş böle devam edersn canmm..pembe gel kıs bana ben av rupa yakasındaym oturur bu hatunlara burdan yasarıss.çatlasnlarr..hiç biri klıçını kaldrp buluşamadılarrr...millet kaynaşmş be bz daha yüzümüzü görmedkkk
hoşgeldin amazon kardeş bende 80 takıodum 85 oldu memişler ama bu gidişlen 90 olacaklar en büyük memeli hatun pempe aramızdakaydirigubbakcemile3
pembeinci başın sağolsun canım. bence de duanı et en güzel şey o. gidip de moralin bozulacaksa etkileneceksen hiç gitme bence de. ben de kaldıramam öyle şeyleri. etkilenirim çok.
hoşgeldin amazon kardeş bende 80 takıodum 85 oldu memişler ama bu gidişlen 90 olacaklar en büyük memeli hatun pempe aramızdakaydirigubbakcemile3
nasıl oluo o is :1shok: senin 3 katın aldım yaaaa
sagol canım bakalım akşam eşimle bir görüşelim karar veririz..
:mymeka: :mymeka: delü zaten ümitsizim bu konuda 60 kilo olmuşum hala aynı hala aynııı
gülican kıs napaım yaa tutamıom kendimi ben yaa..boyna acıkıorumm..bu aralar böleymm yağ tuzz kızarmş ekmek hemide ne keyf alıom dünyalar benm oluo yemk yerken:)))
kıs cashmir bu pembenin 70 imiş yeni 75 olmuş kıs sende vahimsin ama vahh vahh göççük memelerr sizikaydirigubbakcemile3
hee valla kıslar bende yakınım size aslında ama kocişim furur beni zaten sıcaklar başladı kocamın adana kafasını tutturmumkaydirigubbakcemile3
çarşambayı dion dimi yakınım kıs valla ben dumlupınar sokaktayım pazar bi sokak arkamda var ama pazara nerden girişe bağlı:=)))görüşelim şekerm valla süper olurr aslında çok yakınızz sen ben zeynep bu handanda uzak sayılmas ama adanalısı izin vermess:=))))))))))))))))))9
görüşelim ben çok isterim sahi zeynepte yakındı. bizde toplanıp handana baskın yaparız kocası içeri almazsa apartmanın önünde otururuz ......
hadi ordaaaaan en büyük memeli benim ezelden beri öyle :gitme: 75 ama dd naber?
kizlar ben cikiyorum ise gidiyorum size iyi sohbetler guzeller..yarin gorusmek uzere....
kizlar ben cikiyorum ise gidiyorum size iyi sohbetler guzeller..yarin gorusmek uzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?