2009 Ekim Anneleri

yok ya benimki alınganlık değil 1 senelik evliyim hala aynı şeylerden sorun yaşıyorum alışamadım hala onlara kendileri laf çarpıtınca iyi ama biz söyleyince hemen aslan kesilip tartışıyorlar anlatsam şaşarsınız en iyisi ne gidip gelmek ne de irtibat halinde olmak onlarla en çok zoruma gidende eşime karşı çocukları terbiyesizlik yaptı ve eşim laf söyledi ve dedikleri ne biliyormusun seninkinide görücez doğunca diyor ya ilk başta bir sağsalim doğsun eli ayağı düzgün olsun de ondan sonra beddua et ama inş onların çocukları gibi olurlarda ve halalarına terbiyesiz davrandığında bizimkilerin tepkilerini merak ediyorum

galiba bu hafta sonu görümce ve kaynanalarla kırgınlık yaşama hafta sonuymuş elalı kaynanası ile kırgınlık yaşamış bende hepsiyle var mı başka bizim gibi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Anacım 1-2 sene size mi yerleşcek yanii. Öyle mi idare etceksiniz kafamçokkarıştı

kabul etmedim zaten canım hele bu olaydan sonra hiç olmazz

Ayy yok artık daha neler, daha doğmamış bile bebek, beddua eder gibi töbe töbee. allah korusun canım seninki onun çocuklarına örnek olur inşallah lmaz:

kızlar bugün nasipse sat 4 buçukta kızımı görücem. tam 18 gün oldu onu görmeyeli çok özledim. nolur benim için dua edinde hayırlı haberler döneyim doktordan lütfeeeeeeeeeeenn

dularımız seninle canım insallah cok ii haberlerle dönersin...ne güzel göreceksin bebişini benimkine daha coook var(((

yaa kısslar benim oglusumda 3 gündür kımıldamıyor fazla sdece sabahları biraz kıpırdı hissediyorum o kadar normalde aksama dogru kuduruyord içerde...neden acaba sabah da az kımıldamasa oyurup aglayacam..

kızlar bugün nasipse sat 4 buçukta kızımı görücem. tam 18 gün oldu onu görmeyeli çok özledim. nolur benim için dua edinde hayırlı haberler döneyim doktordan lütfeeeeeeeeeeenn

Ayy ne güsel canımm ya. ben de çok merak ediyom nasıl oldu diye. 15 gün önce gördüm ben de ama daha 15 günüm daha var. Ayda 1 gidiyos hala kontrollere. sizinkiler sıklaştı mı ne zemuszemus

cnmm güzel haberlerle gel inşallah:Saruboceq: kızına slm sölee

Ayy yok artık daha neler, daha doğmamış bile bebek, beddua eder gibi töbe töbee. allah korusun canım seninki onun çocuklarına örnek olur inşallah lmaz:

inşallah canım ama eşime karşı davranışları hiç hoş değil çocukların eşim biraz sert görünümlüdür çocuklara karşı ve korkarlar zora geldimi sedat şunlara birşey söyle diye yardım isterler çocuklarını durdurmak için ama eşim çocuklara birşey söyledimi aslan kesiliyorlar ben ne dayıma ne amcama onların çocuklarının davrandığı gibi davranmadım

evet doğmamış bebeğe bunu diyorlar insanın zoruna gidiyor ya daha bir sürü laf yiyoruz laf sokuşturup duruyorlar cevap versem hemen kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar aman valla 1 senede bıktım

yaa kısslar benim oglusumda 3 gündür kımıldamıyor fazla sdece sabahları biraz kıpırdı hissediyorum o kadar normalde aksama dogru kuduruyord içerde...neden acaba sabah da az kımıldamasa oyurup aglayacam..

cnmm lla hep ekme atacak halleri yokyaa hareket etmesi yeterli içini ferah tut cnm, belki sen uyurken kuduruyodur oğlunyerimseniben

bende gidicem 19 unda paşamı görmeye özledim valla kaç kilo oldu boyu ne kadar uzadı çok merak ediyorum çabuk gelsin cuma günü

inş. hepimizinki sağlıklıdır ve sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi

oynuyordur merak etme sakin ol daha ufaklar biraz daha büyüsünler bak ne temeler atceklerrrr :teselli:

_ocean_06 inşallah tatlım ii haberlerle gel sağlıkla sıhhatle

aminnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnmm lla hep ekme atacak halleri yokyaa hareket etmesi yeterli içini ferah tut cnm, belki sen uyurken kuduruyodur oğlunyerimseniben

ne bileyim canım yaaaa...alısmıstım sürekli onu hisetmeye 3 gündür ses soluk cıkmayınca eşim bile telas yaptı niye duruyor sürekli yoruldun mu diye...netten baktım bu haftalarda düzensiz olurmus hareketleri biraz rahatladı içim ama ne bileyim annelik böle heralde talas yaptım...bak hala tık yok ((

cnm benim sakın merak etme o keratlar en çok anneleri uyurken hareket halinde olurlarmış sakın moralini bozma moralde çok önemli..

cnm benim kızımın hareketleride tutarsız bende senin gibi önceleri çok korkuyodum hep tekme atmasını bekliyodum, sonradan hareketini azda olsa hissetsetmenin yeterli oldunu duyunca rahatladımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…