Canımm yaa. Galiba bu aralar duygu değişimleri yoğun oluyo. Benim de sürekli birilerine alınganlık yapasım var, şöyle sakince düşününce normalde hiç takmayacağım şeylere takıyorum. ama neyseki kimse bana bulaşmadı da bi sorun yok şimdilik. ama ufacık bişiy olsa hazır hissediyom kendimi kaydirigubbakcemile3
galiba bu hafta sonu görümce ve kaynanalarla kırgınlık yaşama hafta sonuymuş elalı kaynanası ile kırgınlık yaşamış bende hepsiyle var mı başka bizim gibi
Anacım 1-2 sene size mi yerleşcek yanii. Öyle mi idare etceksiniz kafamçokkarıştı
yok ya benimki alınganlık değil 1 senelik evliyim hala aynı şeylerden sorun yaşıyorum alışamadım hala onlara kendileri laf çarpıtınca iyi ama biz söyleyince hemen aslan kesilip tartışıyorlar anlatsam şaşarsınız en iyisi ne gidip gelmek ne de irtibat halinde olmak onlarla en çok zoruma gidende eşime karşı çocukları terbiyesizlik yaptı ve eşim laf söyledi ve dedikleri ne biliyormusun seninkinide görücez doğunca diyor ya ilk başta bir sağsalim doğsun eli ayağı düzgün olsun de ondan sonra beddua et ama inş onların çocukları gibi olurlarda ve halalarına terbiyesiz davrandığında bizimkilerin tepkilerini merak ediyorum
kızlar bugün nasipse sat 4 buçukta kızımı görücem. tam 18 gün oldu onu görmeyeli çok özledim. nolur benim için dua edinde hayırlı haberler döneyim doktordan lütfeeeeeeeeeeenn
Gözün aydın gizemcim maşallah oğluşuna
kızlar bugün nasipse sat 4 buçukta kızımı görücem. tam 18 gün oldu onu görmeyeli çok özledim. nolur benim için dua edinde hayırlı haberler döneyim doktordan lütfeeeeeeeeeeenn
Ayy yok artık daha neler, daha doğmamış bile bebek, beddua eder gibi töbe töbee. allah korusun canım seninki onun çocuklarına örnek olur inşallahlmaz:
yaa kısslar benim oglusumda 3 gündür kımıldamıyor fazla sdece sabahları biraz kıpırdı hissediyorum o kadar normalde aksama dogru kuduruyord içerde...neden acaba sabah da az kımıldamasa oyurup aglayacam..
teşekkür ederiz şeker
öperiz seni ve güzeller güzeli kızını opuyorumnanaktan :asigim: Şeniz
selduscum sakin ol dadlumm yoktur bi problemm illaki oynuyodur sen uyurken falan
teşekkür ederiz şeker
öperiz seni ve güzeller güzeli kızını opuyorumnanaktan :asigim: Şeniz
selduscum sakin ol dadlumm yoktur bi problemm illaki oynuyodur sen uyurken falan
bende gidicem 19 unda paşamı görmeye özledim valla kaç kilo oldu boyu ne kadar uzadı çok merak ediyorum çabuk gelsin cuma günü
inş. hepimizinki sağlıklıdır ve sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi
cnmm lla hep ekme atacak halleri yokyaa hareket etmesi yeterli içini ferah tut cnm, belki sen uyurken kuduruyodur oğlunyerimseniben
Ayy ne güsel canımm ya. ben de çok merak ediyom nasıl oldu diye. 15 gün önce gördüm ben de ama daha 15 günüm daha var. Ayda 1 gidiyos hala kontrollere. sizinkiler sıklaştı mı ne zemuszemus
yaa kısslar benim oglusumda 3 gündür kımıldamıyor fazla sdece sabahları biraz kıpırdı hissediyorum o kadar normalde aksama dogru kuduruyord içerde...neden acaba sabah da az kımıldamasa oyurup aglayacam..
ne bileyim canım yaaaa...alısmıstım sürekli onu hisetmeye 3 gündür ses soluk cıkmayınca eşim bile telas yaptı niye duruyor sürekli yoruldun mu diye...netten baktım bu haftalarda düzensiz olurmus hareketleri biraz rahatladı içim ama ne bileyim annelik böle heralde talas yaptım...bak hala tık yok((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?