cnmm güzel haberlerle gel inşallah:Saruboceq: kızına slm sölee
hadi gözün aydın canımgünaydın kıslarrr bizde oğluşumla şimdi doktordan geldik doblere girdik geldikk herşey ylunda allaha şükürler olsunn kalp ve kan akışında,tansiyonumda herhangi bişi yok aman amannn çook şükür
canım ben evlendiğimden beri tartışıyoruz düğünde ev kurarken hiç yardım etmediler bide utanmadan her kış gelip bizde kalıyolar bizde hep tartışıyoruz.galiba bu hafta sonu görümce ve kaynanalarla kırgınlık yaşama hafta sonuymuş elalı kaynanası ile kırgınlık yaşamış bende hepsiyle var mı başka bizim gibi
hadi inşallah canım hayırlısıyla git gel.kızlar bugün nasipse sat 4 buçukta kızımı görücem. tam 18 gün oldu onu görmeyeli çok özledim. nolur benim için dua edinde hayırlı haberler döneyim doktordan lütfeeeeeeeeeeenn
Ayy kızlarr gelmessede gelmesin doğuma napim kendi bilir:1closedeyes:
kayınpederle sorunlu bayaa sorunlu bi dönemdeler bu yaştan sonra ayrılmaya kalkıyo, biz zaten 1 hafta azcık kafamız dağılsın tatil yapalım dedik her saat başı onun sıkıntısını dinlemekten sıkıldım walla, eşiminde olanlar tansiyonunu 15lere çıkardı bayaa oda kötü oldu en son artık dayanamadım eşime bişey olcak diye korktum ağlama krizine girdim, bisüre bebeğimin hareketlerini hissedemedim korktum, sağlık ocağına gittik duyduk kalp atışlarını rahatladım:Saruboceq: sonra eşimee kızdım ben hep senin yüzünden kendine dikkat etmiyosun bizi düşünmüyosun diye, oda duydu bunu üstüne alındı benim biletimi öne alın dedi eşimde dur anne diye hiç ısrar etmedi belkde onada bozuldu, sonra gecenin bi yarısı otobüse bindirdik bana yolcu etmeye gitmek için çıkarken sen zahmet etmeseydin dediben gider ayak hiç bşey demedim olaylar büyümesin diye gitti...
Belkide bölesi daha iyi oldu eğer kocasından ayrılırsa 1-2 sene onu idaree edecekmişizz hiç edemem walla:umursamaz:
yok cnm benim ben en başından beri 15 günde bir gidiyorum doktora.
bende gidicem 19 unda paşamı görmeye özledim valla kaç kilo oldu boyu ne kadar uzadı çok merak ediyorum çabuk gelsin cuma günü
inş. hepimizinki sağlıklıdır ve sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi
canım ara ara hissetmememiz normalmiş.merak etme benim de oldu geçen gün birlşeye kafayı taktım üzüldüm sanki oğluşum hisstemiş gibi birkaç gün hiç kıpırdama dı ama sonra başladı hareketlenmeye.yaa kısslar benim oglusumda 3 gündür kımıldamıyor fazla sdece sabahları biraz kıpırdı hissediyorum o kadar normalde aksama dogru kuduruyord içerde...neden acaba sabah da az kımıldamasa oyurup aglayacam..
bende gidicem 19 unda paşamı görmeye özledim valla kaç kilo oldu boyu ne kadar uzadı çok merak ediyorum çabuk gelsin cuma günü
inş. hepimizinki sağlıklıdır ve sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi
maşallah oğluşuna canımbende oğluşumu cumartesi günü gördüm 544 gr olmuş 19 cm de boyu olmuşçok tatlıydı doktor burnu sana benziyor dedi dün eşimin eli karnımdayken bi tekme attı eşim amma korktu ne güldüm ya bütün organları iyimiş çok şükür bu haftada bütün tahlillerimiz yenilencek inş. bi şey çıkmaz dünde biraz yoruldum temizlik yaptım da şu şeytna uydum yine:asigim:
bizde nohutumla sizi öpüyos hemde tocaman opuyorumnanaktananam hangi doktordur bu banada sölesene bende gideyim ayda 1 kere görüyom çok ta özlüyom bebişimi kaydirigubbakcemile
yasemincim maşallah oğluşuna tatlımü
beryalcim teşekkür ederim tatlım öperiz biz sizi :))
Selam gÜzel anneler hepİnİze gÜnaydın..
Bİzde bugÜn babamızla doktorumuza gİdİcez saat 4,30 da.. Ayrıntılı ultrasona gİrİcez İnŞallah bİrŞey Çıkmaz neredeyse 1 ay olcak gÖrmedİm zaten kızımı..
hadi gözün aydın canım
canım ben evlendiğimden beri tartışıyoruz düğünde ev kurarken hiç yardım etmediler bide utanmadan her kış gelip bizde kalıyolar bizde hep tartışıyoruz.
hadi inşallah canım hayırlısıyla git gel.
canım bence hiç yüz verme walla sonra tepene çıkar.ben şunu anladım ki kaynana kaynanadır .sen anne gibi davransanda o seni hep yabancı görüyo aman bizemi kaldı iyilik yapmak salla gitsin .doğumuna gelmezsede gelmesin .böyle sorun yaşatakça hiç gelmesin.
bende oğluşumu cumartesi günü gördüm 544 gr olmuş 19 cm de boyu olmuşçok tatlıydı doktor burnu sana benziyor dedi dün eşimin eli karnımdayken bi tekme attı eşim amma korktu ne güldüm ya bütün organları iyimiş çok şükür bu haftada bütün tahlillerimiz yenilencek inş. bi şey çıkmaz dünde biraz yoruldum temizlik yaptım da şu şeytna uydum yine:asigim:
Selam kıslar nasılsınız
Elalım hoşgeldin canım bitirdin tatilini keyifler nasıl
Bİzde bugÜn babamızla doktorumuza gİdİcez saat 4,30 da.. Ayrıntılı ultrasona gİrİcez İnŞallah bİrŞey Çıkmaz neredeyse 1 ay olcak gÖrmedİm zaten kızımı..
yok cnm benim ben en başından beri 15 günde bir gidiyorum doktora.
bende oğluşumu cumartesi günü gördüm 544 gr olmuş 19 cm de boyu olmuşçok tatlıydı doktor burnu sana benziyor dedi dün eşimin eli karnımdayken bi tekme attı eşim amma korktu ne güldüm ya bütün organları iyimiş çok şükür bu haftada bütün tahlillerimiz yenilencek inş. bi şey çıkmaz dünde biraz yoruldum temizlik yaptım da şu şeytna uydum yine:asigim:
Kızlar ben hep kızımı aŞaĞıda hİssedİyorumdum yanİ hep aŞaĞıya tekme atıyordu 2 gÜndÜrde tam gÖbeĞİmİn etrafında gıdıklanır gİbİ bİrŞeyler hİssedİyorum acaba kızım olabİlİr mİ.??
huhuuuuu..güsel annler ben geldimm..nan bu ne böle herkes amma dertli=))
elam ii etmşsn kıs yüz verme boşverr..ocean sende salla gtsn aman aynı sorun bzdede var bzde klasik oldu her cumadan başlıoss cumartesi akşama kadr kavga edios pazar günü de barışıoss ma cumartesileri kavga etmkten harap oldum gözlerm şişio ağlmktan yorgun düşüom.ama salklık bende bende neden senn ailen şöle neden gelmio neden etmio diom kocamda zavallı bilio ne oldğnu ne takıon gtme görşme dio ama ben işte salağm ya gidince neden laf sölediler oluo gtmyncede gıdıklanıom laf duymak içinnnnnnn=))))))ay kıslar ben gidiom bras yatım gelrimm gene..erkenden kalktım..
saolun kısslar moral oldunuz hepiniz tekrar baktımşimdi nete evet en cok anne uyurken hareketli olyormus acaba uyumasam mı??:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?