haklısın cnm yüz falan vermicem artık, sallıyom artık:1closedeyes:
bende öle diyom 40ımız çok önemli çünkü rahat olmalıyız böle olcaksa hiç gelmesin daha iyikaydirigubbakcemile3
maşallah cnm oğluşuna
pempemmm hoşbuldum ajkummŞeniz
geri dönük 1-2 sayfaya bak cicim keyfimi görrkaydirigubbakcemile3
güzel haberlerle gel cnm inşallah:Saruboceq:
huhuuuuu..güsel annler ben geldimm..nan bu ne böle herkes amma dertli=))
elam ii etmşsn kıs yüz verme boşverr..ocean sende salla gtsn aman aynı sorun bzdede var bzde klasik oldu her cumadan başlıoss cumartesi akşama kadr kavga edios pazar günü de barışıoss ma cumartesileri kavga etmkten harap oldum gözlerm şişio ağlmktan yorgun düşüom.ama salklık bende bende neden senn ailen şöle neden gelmio neden etmio diom kocamda zavallı bilio ne oldğnu ne takıon gtme görşme dio ama ben işte salağm ya gidince neden laf sölediler oluo gtmyncede gıdıklanıom laf duymak içinnnnnnn=))))))ay kıslar ben gidiom bras yatım gelrimm gene..erkenden kalktım..
merhaba güzel anneler
biraz okudum da geçmişi , herkes dertli gibi eşinin ailesinden ....
ne yazık ki ben de öyle
hiç alışamadım onlara
anam hangi doktordur bu banada sölesene bende gideyim ayda 1 kere görüyom çok ta özlüyom bebişimi kaydirigubbakcemile
gizemcim sende izmir desin sen hangi doktora gidiyosun. beni şirinyerde tahir özgüder var ona gidiyorum. doktorum o kadar iyi ki anlatamam size..
huhuuuuu..güsel annler ben geldimm..nan bu ne böle herkes amma dertli=))
elam ii etmşsn kıs yüz verme boşverr..ocean sende salla gtsn aman aynı sorun bzdede var bzde klasik oldu her cumadan başlıoss cumartesi akşama kadr kavga edios pazar günü de barışıoss ma cumartesileri kavga etmkten harap oldum gözlerm şişio ağlmktan yorgun düşüom.ama salklık bende bende neden senn ailen şöle neden gelmio neden etmio diom kocamda zavallı bilio ne oldğnu ne takıon gtme görşme dio ama ben işte salağm ya gidince neden laf sölediler oluo gtmyncede gıdıklanıom laf duymak içinnnnnnn=))))))ay kıslar ben gidiom bras yatım gelrimm gene..erkenden kalktım..
saolun kısslar moral oldunuz hepiniz tekrar baktımşimdi nete evet en cok anne uyurken hareketli olyormus acaba uyumasam mı??:roflol:
allah hakikatten kolaylık ve sabır versin sana tatlımKızlar benİm 6 sene olcak Şurda 2 ay sonra bunlar İlk gÜn nasılsa 40 yıl sonrada aynılar deĞİŞmİyorlar ben 6 senedİr Çekİyorum İŞİn kÖtÜsÜde bİz altlı ÜstlÜ oturuyoruz... Allah benİm yardımcım olsun ....
günaydınn kuzu analarıı....
elaamm hoşgeldin..wukuat mı war nann
yok bence uyuma uyur numarası yap kandır onu bakalım ne yapacak yaramaz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Hepİnİze Çok teŞekkÜr ederİm kızlar ...İyİkİ varsınız...
yasemn kıs nası bensetti sana..hım anladm sen renkli gördn bebişini..benm canm kocamda sordu dr burnu annesinemi bensio inş annesine benser dedi.drda daha belli olmas dedi güldü:=)))
ayy kaynana muhabbetimi..kendinizi sıkcak başka şey bulamadınısmı..boşweriinn...kıslarr ben önceki gece meleğimi gördüm rüyamdaa..aşık oldumm çok güseldii..opuyorumnanaktan
canım endişelenecek bişiy yoktur. ama bende bi hamilelik kitabı var orda hafif bişeyler yiyip soğuk süt için bi bardak ve sakin bi yerde yatın diyo. yarım bir saat içinde hissedersiniz hareketlerini diyo. Daha ileriki haftalarda (7. aydan itibaren galiba) bebğinizin hareketlerinden şüpheli olduğunuzda kontrol etmek için diyo. Belki şimdi de etki eder. :içelim:
Günayydın canım hoşgeldin.günaydınn kuzu analarıı....
elaamm hoşgeldin..wukuat mı war nann
Heheh ben de sana diyom ama kavga etcek yer arıyom ben de . kaydirigubbakcemile3 Neyseki bu aralar kimse bana bulaşmıyo. Herkes anlıyo sanırsam deli deli bakışımdan -tatlicadiarzu-gülican evt ben işte arada dengeszliğim tutuo..olmıcak şelere kahroluorum görsen kocacım artık dioki anlamıom ne varki bukadr büytcek dio küçük kavgada olsa sonu bi büyüyoki şaşrsın:=)adam artık nası tepki verceğimi bilmio..heheheh hamililk sinr fonksiyonlarımı bosdu arada beynmde kıvılcımlar çıkıo..
ayy kaynana muhabbetimi..kendinizi sıkcak başka şey bulamadınısmı..boşweriinn...kıslarr ben önceki gece meleğimi gördüm rüyamdaa..aşık oldumm çok güseldii..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?