2009 Ekim Anneleri

kızlar biraz fazla yürüdüğünüzde yada aykata durduğunuzda topuklarda ağrı oluyormu yani hiçbiyerim ağrımıyo 2 gündür topuk ağrıyo acaba kg dan falanmı sizde oluyırmu.

off kıslar çalışmak sıkmaya başladı artıık sanki bunalıyorum masa başında sürekli dolanıp dolanıp geliorum:sinifsinif:

kızlar biraz fazla yürüdüğünüzde yada aykata durduğunuzda topuklarda ağrı oluyormu yani hiçbiyerim ağrımıyo 2 gündür topuk ağrıyo acaba kg dan falanmı sizde oluyırmu.
topuklarım da acıyo da, bi de bileklerim filan yanıyo ayakta çok durunca..mutlaka yüksek biyere koymam dinledirmem gerekio..
off kıslar çalışmak sıkmaya başladı artıık sanki bunalıyorum masa başında sürekli dolanıp dolanıp geliorum:sinifsinif:

:teselli:

handan şimdiden böyleysek 2 ay sonra devrilirizkaydirigubbakcemile3
Allah kg lulara yardım etsin yaa biz bu kadarla böyle olduysak.

bende bunalıyorum valla hiç işe gelmek istemiyorum 34 gün yıllık iznim var 40 gün rapor hakkım var ve 2 ayda doğum öncesi iznim var acaba hepsini kullanıp evde mi otursam diyorum ama sıkılırım ki evde ben offfffff

aynen benim de bileklerim ağrıyor ayaklarımın altı yanıyor doktor bilem allah yardımcınız olsun dedi sıcaklarda etkiliyormuş mafoldumben

çok şükür bende işe gelirken sıkıntı başlamadı burda havalar ısınmadı belki ondandır temmuzuda çıkartsam tamam.

valla kıslar bende son 1 aya kadar çalışım diodum ama biraz zor olacak gibi görünüo:sinifsinif:

ocean bi kısmını kullan bari evde dinlen ben yıllık iznimi kullanmayı düşünüom temmuzda bunalırım sürekli çalışmaktan sanırım

evde sıkıcı kıslar cumartesileri kocişim çalışıo ben evde oluom akşama kadar sıkılıom ya hergün evde olsam çatlarım ya ne olacak bilmiom

valla dayanamıcam galiba zaten çok yoruldum biraz dinlenmem lazım temmuz gibi belki bende izne ayrılırım en azından raporlarımı kullanırım

dandanım bencede arada izin kullan iyi geliyo çok bunaltma kendini...
ben 3 temmuzda 1 hafta daha çıkıcam izine...

evet haklısın elacım öle yapıcam sanırım temmuzda kullanıcam 1 hafta izin yazlıga gider dinlenirim biraz sonrada dogum iznine çıkarım artık

evet haklısın elacım öle yapıcam sanırım temmuzda kullanıcam 1 hafta izin yazlıga gider dinlenirim biraz sonrada dogum iznine çıkarım artık

bencede cnm kaan dağılsın birazyerimseniben yaa ben hala konuşmadım patronla napcam netleşmedi en ggeç aysonuna kadar konuşmam lazımCADIARZU
işe geri dönmücem desemmi demesemmi kestiremiyomm:1no2:

ii alıştın henaniknanik

bu sefer kaynanasızzsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…