maşallahhh oğluşuna...
kuzum kilo aldırmasmı o..bi de ööle deniyim bakiimm ama ben o nesquikleri çerez niyetine yerim soona awuç awuç bilorum..soora da şişerim senin canına okurum lülülülülülü
kıslar ya çoook dertliyim çooookk senağlama bendeki şansa bakın şimdiye kadar hiç farketmemiştim eşimle kontrole gittiğimizde doğumada siz gireceksiniz dimi diye sordu dr yok ben giremiyorum dedi bende 21 haftalık hamileyim dedi hiç anlamamıştım şimdiye kadar. Söylemedimmi size dedi belki aynı gün doğururuz oyüzden sizi diğer arkadaşıma devredicem dedi herkese söylüyorum kime söyledim kime söylemedim unuttum dedi napcam benyaa şimdi bidaha dr bulup ona nasıl güvencem buna alışmıştım senağlama
Valla bendeki eşşek şansı başka bişi deil. Beryalcim Özel Gazi hastanesine gidiyorum ben. Drumun sat 13ocak benim 18. kendisi de buralara uğruyorsa eğer ekim annesi olucak sevgilerimi gönderiyorum kaydirigubbakcemile5 zamanlamamız harikaymış ne diyim onunda dr unu sorsam söler belkim gerçekten yanyana doğururuz kolay doğum tekniklerini anlatır bi yandan iyide olur bi yerde kaydirigubbakcemile3 ben gerçekten içime sinecek bi yer bulmam gerek acil
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykendi kendini doğurtur belkimmkaydirigubbakcemile3
Valla bendeki eşşek şansı başka bişi deil. Beryalcim Özel Gazi hastanesine gidiyorum ben. Drumun sat 13ocak benim 18. kendisi de buralara uğruyorsa eğer ekim annesi olucak sevgilerimi gönderiyorum kaydirigubbakcemile5 zamanlamamız harikaymış ne diyim onunda dr unu sorsam söler belkim gerçekten yanyana doğururuz kolay doğum tekniklerini anlatır bi yandan iyide olur bi yerde kaydirigubbakcemile3 ben gerçekten içime sinecek bi yer bulmam gerek acil
şeker bende gazi hastanesine gidiyom çiğdem hn da çok ii ona geç istersen ama sakın serdar beye geçmelmaz:
gizoşummmmmmmm masallah oglusunaaaben hiç bir vitamini içmiyorumm kıslarr alaha şükürler olsun oğluşumda gayet sağlıklı bilmiyom yediklerinize dikkat edin yeterr gerisi boşşş o vitaminleri içeren şeyler yiyin araştırın ama aklınızda olsun benhhiç bişi kullanmıyom ve bugün itibariylemeleğim sabah ölçüldü 28 cm 608 gr
kizlar selam nasilsiniz?
yaa bisey dicem.. hani gecen yazmistim ya süt geldi gögsümden diye.. her gece bi kac damla akiyor camasirima.. büyüklere soruyorum normal diyorlar.. gecen bi ebeyi aradim oda bazilarinda erken olur dedi.. ama sizlere soruyorum yok öyle bisey diyosunuz.. sütyenimde her sabah bi kac damla sari lekeyle kalkiyorum..
kizlar selam nasilsiniz?
yaa bisey dicem.. hani gecen yazmistim ya süt geldi gögsümden diye.. her gece bi kac damla akiyor camasirima.. büyüklere soruyorum normal diyorlar.. gecen bi ebeyi aradim oda bazilarinda erken olur dedi.. ama sizlere soruyorum yok öyle bisey diyosunuz.. sütyenimde her sabah bi kac damla sari lekeyle kalkiyorum..
yemekleri yedinis mayıştınıs kanımcaa..elaa çok mu yoğun yafrim işlerinn
Canım bende de yok henüz, ama bazılarında erken oluyomuş normal diye biliyorum ben de
bende yok ama geçen gün birileri daha geldi diye yazmıştı..bu haftalarda gelebilirmiş accık,nette de yazıodu..
yaaa sormaa zuzumm zaten tatil dönüşü adapte olamıyom, üstüne üslük yoğun bidee kafayı yicemm-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?